Bemutatkozok én is, eddig azt hittem hogy itt a játékosokról vannak portrék

Üdvözlök mindenegyes Barca szurkolót!
88.08.09-én születtem, Isaszegen lakom(bp keletitől 25km). Másfél éve érettségiztem, jelenleg a szakmám utolsó évét tanulom(rednszerinformatikus). Kiskorom óta focizok, továbbá futok és hegyikerékpározok. A centenáriumi évben lettem szerelmes Barcelonaba. Egyszerűen megfogott a név, a klubszínek, Nou Camp, játékosok stb. Sajnos ekkor nem a legjobb éveit élte a klubm de a kudarcok csak még jobban a Barcahoz kötöttek. S megint csak sajnos, sokáig csak a teletextről és az újságokból tudtam infókat szerezni a klubról. Aztán jött a kábeltv(meg van az összes sport csatorna ahol adják a Barca meccseket), internet, és sikerült beszereznem a klubbal foglalkozó könyveket is. Beleástam magam a csapat és a város, Katalónia múltjába, nem akartam egyszerű divatszurkoló lenni, és büszkén kijelenthetem hogy igenis Barcelona fanatikus lettem! Persze van mit még tanulnom, pl szeretnék majd megtanulni katalánul és kijutni Barcelona városába. Persze ehhez jó lenne egy biztos háttér is

Pár hónapja kezdtem el hozzászólni itt a témákhoz pedig már jó ideje itt vagyok

Megpróbálok mindig ésszel, másokat nem megsértve hozzászólni a különböző fórumokhoz, de ha valakit így is megbántanék a véleményemmel, elnézést. két csapatnak szurkolók még: Ferencváros(a Pinte Attila, Szűcs Lajos, Lipcsei, Dragóner stb csapat fogott meg) és Fulhamnek(Edvin van der Sar miatt kedveltem meg ezt a "kis csapatot") 2001 óta mindkettőnek. Továbbá még kedvelem a Pittsburgh Penguinst(nhl) és a forma1ben a Ferrari csapatát, bár az én imádott pilótám már visszavonult, és még mindig nagyon hiányzik.. Michael Schumacher. És hogy a Barcaban ki a kedvencem? Szinte mindenki, az én hitem szerint mindenkit tisztelni kell a klubnál. Persz vannak olyanok akik még jobban a szívemhez nőttek: Deco(egyik legfájóbb emlékem mikor hivatalosan is elköszönt), Messi, Eto'o. A régiek közül Luis Enrique, Frank de Boer, Patrick Kluivert, Kubala. Nem szeretem a válogatott meccseket, valahogy mindig a Barca ellen vannak:S de persze itt is van kedvencem: Németország(Ballack)

Számomra Barcelona szerelem, egy örök szerelem. Amint elkezdődik a meccs, megszűnik számomra a külvilág, a Barca mezem, sapkám, sálam felveszem, a szívem majd kiugrikés végig pörgöm, buzdítom a 90percet.
8éves Pro Evolution Soccerezek, nem tudok benne más csapattal lenni, 1000meccsből 950szer csak a Katalánok

azthiszem egyenlőre elég rólam ennyi, köszönöm aki elolvasta. Visca el Barca!