Nem túl régóta vagyok itt tag, szóval leírnék magamról egykét dolgot
1992. július -én születtem Miskolcon, a szüleim a Dorottya (...-.-) nevet adták nekem. De mindenki Dorkának hív, szóval maradjunk is ennél.. Azóta eléggé messze keveredtem Miskolctól, jelenleg egy Pest megyei faluban élek (Dömsöd.. úgyse tudod hol van:D). A Bács megyei Kunszentmiklóson járok suliba, még hozzá az ottani református gimnázium 10.a. osztályát boldogítom:) Hogy mikor és milyen módon kerültem kapcsolatba a focival, az egy eléggé hosszú történet. A lényeg az, hogy az első kedvencem a MU volt, durván 8 évvel ezelőttről vannak az első Mu-s emlékeim

Azt, hogy a Barcát mióta szeretem, azt nem tudom mihez kötni. Talán 4-5 éve a másik nagy kedvenceim. Leo Messi 3 éve a kedvenc futballistám, tehát azóta a bizonyos Argentína-Magyarország mérkőzés óta

Igazából a focit csak nézni szeretem, játszani csak hobbi szinten szoktam. Régebben röplabdáztam, de egy alkalommal eléggé szerencsétlenül értem bele a labdába, 2 ujjam eltört, azóta is kattognak meg nyikorognak

Szóval azóta inkább csak a tv-ben nézek sportot

Nem tudom mit mondhatnék még, van egy öcsém, aki hatalmas Barca és Juve drukker, az apukám Liverpool fanatikus, az anyukám meg utálja a focit

Nagy álmom, hogy egyszer eljussak Dél-Amerikába, azon belül is Argentínába. Ha "nagy leszek" talán szociológus vagy szociális munkás leszek, de érdekel a fotózás és az irodalom

Ja, és legalább egy foci csapatnyi gyereket szeretnék
Húh, hát ez kicsit hosszúra sikeredett
u.i.: nem társkereses céljából vagyok itt.....
Szerk.: myvipen: Szabó Dorka, lakhely: Argentína, iwiwen: Szabó Dorka, lakhely: Argentína-Rosario