Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Barca linkek és a Chat között.FCB.Gabesz írta:hol van ez a tippjáték?
meg mi ez h 50.helyen vagyok? most ez mi?
valaki kioktat?
Én a Real-Malaga -ra 0-1 -et tippeltemBarcaman14 írta:Pontosan ugyanezt találtam én is telibe!faithnomore írta:ez volt most a nagy fogás nekem:)
Real Sociedad - Levante 1:1 1:1 13.60Plusz még keddről a Sevilla meccs sikerült! Egyelőre tartom a 64. helyemet, de jó lenne az elő 50-ben benne lenni. Ma este egy Malaga győzelem növelné az esélyeimet!
Pontosan ugyanezt találtam én is telibe!faithnomore írta:ez volt most a nagy fogás nekem:)
Real Sociedad - Levante 1:1 1:1 13.60
A legjobb eredményeknél csak a PD tippek számítanak, a BL nem, de azt hiszem ez az egyéni eredmények menüpontnál szerepel is.FtcSikiHun írta:És ha egy héten belül van a BL meg a bajnokság, az egy fordulónak számít?levproff írta: Pontosabban egy forduló alatt.
Csak azért kérdem mert már 65 pont körül járok ezen a héten, aminek ott kell majd lenni a legjobb eredmények között.
És ha egy héten belül van a BL meg a bajnokság, az egy fordulónak számít?levproff írta: Pontosabban egy forduló alatt.
Pontosabban egy forduló alatt.S.Agüero írta:1 hét alatt.FtcSikiHun írta:Azt szeretném kérdezni, hogy a Tippjátékon belül a legjobb eredmények menüpontba azok kerülnek akik 1 hét alatt a legtöbbet érik el? Vagy csak a telitalálat számít?
1 hét alatt.FtcSikiHun írta:Azt szeretném kérdezni, hogy a Tippjátékon belül a legjobb eredmények menüpontba azok kerülnek akik 1 hét alatt a legtöbbet érik el? Vagy csak a telitalálat számít?
detto 0-0 volt a tippemcsababarca írta:S.Agüero írta:64. hely
Hércules - Getafe 0:0 0:0 13.00
Ez nekem is így jött![]()
De én nagyon hátul vagyok, főleg mert van,hogy elfelejtek tippelni teljes fordulókat...160. vagyok.
De most azt játszom, hogy majdnem mindent Xre rakok. Kivétel a barcát,és a realt. Hátha bejön.
S.Agüero írta:64. hely
Hércules - Getafe 0:0 0:0 13.00
Nekem ugyanezfaithnomore írta:20:45 Olympique Lyon - R. Madrid 1:1 1:1 14.00
20:45 FC Köbenhavn - Chelsea 0:2 0:2 6.80