Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Damia is fiatal, és sztem jobb is mint Alvés. 

Mert keba jó,és fiatal is,nem mellesleg technikás brazil!Elég játéklehetősége lenne mert idén is mindenki elég leheőséghez jutott(a védelemben),ettöl nem kell félni....Henrynak én is örülnékLG írta:1 kérdés: Miért akarja Daniel Alvést mindenkiOleguer mogott ugy is csak csere lehetne, amugy vele sem lexunk beljebb mint Bélával.
Kozépso védo jo lenne, de csak cserének, mert Puyol Márquez duo igen jo, ide a kis Ferdinadnot el tudnám képzelni, kéne 1 fiatalabb balbekk. Vagy Chivu, és akkor kozépso védo sem kellene, csak hát azért ot nem olyan konnyu megxerezni. Na meg Henryt nagyon szeretném, de ki nem![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bapszi 2006.05.04. 22:05:55-kor.
1 kérdés: Miért akarja Daniel Alvést mindenki
Oleguer mogott ugy is csak csere lehetne, amugy vele sem lexunk beljebb mint Bélával.
Kozépso védo jo lenne, de csak cserének, mert Puyol Márquez duo igen jo, ide a kis Ferdinadnot el tudnám képzelni, kéne 1 fiatalabb balbekk. Vagy Chivu, és akkor kozépso védo sem kellene, csak hát azért ot nem olyan konnyu megxerezni. Na meg Henryt nagyon szeretném, de ki nem

Kozépso védo jo lenne, de csak cserének, mert Puyol Márquez duo igen jo, ide a kis Ferdinadnot el tudnám képzelni, kéne 1 fiatalabb balbekk. Vagy Chivu, és akkor kozépso védo sem kellene, csak hát azért ot nem olyan konnyu megxerezni. Na meg Henryt nagyon szeretném, de ki nem

-
- Jugador del Barça
Szia dickricsi!dickricsi írta:Szia totibike,
Több dologban igazad van, de a védelembe kéne legalább 2 igazolás, Puyol+Marquez cserejének/rotáláshához vki és a jobb oldalról Bellettit el kéne küldeni, mert hihetetlenül béna, vmint Gio és Syl mögé/mellé kéne vki, mert már eléggé idősek (30 felett)
Az mindenképp jó, ha folyamatosan frissítjük a csapatot, hogy ne egyszerre öregedjenek ki a legjobbjaink....
Üdv Mindenkinek
Na sztem nagyon erős hogy belletti béna figyelj ha valaki brazil válogatott é a barcába játszik az olyan béna nem lehet és nekem egyik legnagyobb kedvencem én speciel nem küldeném el neki is lehetzett rossz idénye ahogy volt már többeknek is rossz idénye megnézném mire lenne képes jövőre mer tavaly pl kirobbanthatatlan volt a kezdőből jövőre rotáljuk a márquez puyuol párost biztos hogy nem lessz rotálás hátul vagyis meglepődnék rajta úgyhogfy sztem bőven elég egy középső védő és ha a belletti nem válna be jövőre akkor pont jönne dámia addig is presas de majd elválik a gio sylvinho párosben pedig van még jó 2 év sztem bár ez a szervezetüktől függ
NA SZÓVAL!!
(már írtam annyi mindent, de most megvan a MEGOLDÁS
)
jöjjön D.Alves,??? Chivu ???(jó lenne), és Giuly vagy Larsson helyett vegyük meg Farfant!(Persze Henry-nak is örünék, de így azért nem kéne padozni Messi-nekl
)
na hát ennyike
(már írtam annyi mindent, de most megvan a MEGOLDÁS

jöjjön D.Alves,??? Chivu ???(jó lenne), és Giuly vagy Larsson helyett vegyük meg Farfant!(Persze Henry-nak is örünék, de így azért nem kéne padozni Messi-nekl

na hát ennyike

-
- Llegenda del Barça
igaz, h belletti olyan, amilyen, de ki az a piacon, aki nagyságrendekkel jobb, mint ő és el is hozható? a salgado?
tök fölösleges olyanra költeni, akivel nem lennénk beljebb. vissza kell hozni damiát, ketten megoldanák a dolgokat sztem.

tök fölösleges olyanra költeni, akivel nem lennénk beljebb. vissza kell hozni damiát, ketten megoldanák a dolgokat sztem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça C
Ugyan már a Marca hülyeségeket ír,a szenzációhajhászat miatt.De egy ilyen játékos nem megy egy olyan szétzilált,bolondokháza,galaktikus társaságba.Ha az Arsenal nem nyeri meg a BL-t,mért menne a Madridba,akik idén még a közelében sem voltak!?S mivel köv.idényre állítólag megpróbálnak egy épkézláb Madridot összerakni,nem hinném h alkalmasak lennének akár egy bajnokság v BL megnyerésére...Lehet nem jól láétom,de 100% h nem megy oda,sőt egyes Barca játékosoknak nem tenne jót érkezése,mivel kimaradoznának a kezdőből.....Jó lenne de sztem megvagyunk Henry nélkül is nagyon jól,elég bizonyíték erre az tavalyi-idei teljesítmény...
Unidad-Visca El BARCA!
Szia totibike,
Több dologban igazad van, de a védelembe kéne legalább 2 igazolás, Puyol+Marquez cserejének/rotáláshához vki és a jobb oldalról Bellettit el kéne küldeni, mert hihetetlenül béna, vmint Gio és Syl mögé/mellé kéne vki, mert már eléggé idősek (30 felett)
Az mindenképp jó, ha folyamatosan frissítjük a csapatot, hogy ne egyszerre öregedjenek ki a legjobbjaink....
Üdv Mindenkinek
Üdv Mindenkinek
-
- Jugador del Barça
Én csak azt nem értem hogy miért kell ekkora nevekkel dobálozni Gallas Chivu Carvalho még a dani alves talán-talán de legyünk kicsit logikusak van ugye opciónk rá ha eljönne ide akkor nagy a valószínüsége hogy savigól marad sevilla városában és felhasználjuk cserének úgyhogy mivel ebbe Frank maradéktalanul bele menne nagy rá az esély
Én bírom a Gallast és a Carvalhot is jónak tartom a chivuról sokat nemtok mondani nem ismerem annyira a játékát de szerintem nem kéne megbontani a mostani védelmünket és csak cserének kéne venni egy köztépső védőt nem mondok direkt neveket annyit mondok sztem spanyolhonból kéne venni egy rutinos 27-8 éves védő aki bírná a padozást és ennyi
larsson helyére na ez már a vezetőség feladata ezt ha jól meg tudnák oldani ezquerrot eladnám vagy valami nincs vele semmi bajom de ő is jobban jár ha többet játszik
henry pedig fantasztikus játékos és akárhol elfér csak ne bontsa meg a csapategységet
Ennyi
Én bírom a Gallast és a Carvalhot is jónak tartom a chivuról sokat nemtok mondani nem ismerem annyira a játékát de szerintem nem kéne megbontani a mostani védelmünket és csak cserének kéne venni egy köztépső védőt nem mondok direkt neveket annyit mondok sztem spanyolhonból kéne venni egy rutinos 27-8 éves védő aki bírná a padozást és ennyi
larsson helyére na ez már a vezetőség feladata ezt ha jól meg tudnák oldani ezquerrot eladnám vagy valami nincs vele semmi bajom de ő is jobban jár ha többet játszik
henry pedig fantasztikus játékos és akárhol elfér csak ne bontsa meg a csapategységet
Ennyi
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Alves mér nem kell? Jó teljesítményt nyújt......, Chivura miaz h nincs szükség??? Carvalho még reménytelenebb mint Gallas.... Savigól inkább mint Gyuszi.....Subinho írta:
alves nem kell, chivura sincs szükség. esetleg gallas, de akkor inkább carvalho. saviola sem kell vissza. giuly nem fog elmenni, a többiek mehetnek...
- Subinho
- Director del Fútbol
alves nem kell, chivura sincs szükség. esetleg gallas, de akkor inkább carvalho. saviola sem kell vissza. giuly nem fog elmenni, a többiek mehetnek...noname írta:Dani Alves sztem mindenképp jön(nem hiába van rá vásárlási opciónk), középre jó esély van Chivura, Gallasra(mindkettőnek örülnék).Gabri, Belletti, Gyula,Larsson, Ezu elmegy(legalábbis remélem, bár Larssont sajnálom, Gyula pedig nagy kedvenc). Leglogikusabb az lenne, ha visszajönne Saviola, jönne Alves, a Gallas-Chivu duóból legalább az egyik
és vagy Maxi lesz Etoo cseréje, vagy jön valaki más. Összesen ezek a játékosok kb. 15 millióba kerülnének, megérné.![]()
![]()
- Subinho
- Director del Fútbol
nehogy má jó lenne, ha a reálba menne anri!!!!!
az hogy ilyen simán vertük a mezőnyt az azért van, mert ennyire jó a csapat!!!!!!!
a valenciának is van olyan kerete, hogy nyerhetett volna, de messze elmaradtak!!! 11 pont és a végén még 14 is lehet!!!
remélem lekoppintjuk a lyont és sorban nyerjük a bajnokságokat!!!!
és a lyon miért nyer??? mert van egy nagyszerű csapata és nem nagyon változtat rajta. 1-2 ember mindíg elmegy és 1-2 új jön, de a csapat lelke megmarad!!!
a reál meg mint a cigány ócskapiac!!!!! ezért menjen oda anri???
inkább hozzánk!!! itt évek múlva is ez a csapat fogja nyomni, csak akik lassan kiöregednek maradnak ki és jönnek helyettük fiatalok...
az hogy ilyen simán vertük a mezőnyt az azért van, mert ennyire jó a csapat!!!!!!!
a valenciának is van olyan kerete, hogy nyerhetett volna, de messze elmaradtak!!! 11 pont és a végén még 14 is lehet!!!
remélem lekoppintjuk a lyont és sorban nyerjük a bajnokságokat!!!!
és a lyon miért nyer??? mert van egy nagyszerű csapata és nem nagyon változtat rajta. 1-2 ember mindíg elmegy és 1-2 új jön, de a csapat lelke megmarad!!!
a reál meg mint a cigány ócskapiac!!!!! ezért menjen oda anri???
inkább hozzánk!!! itt évek múlva is ez a csapat fogja nyomni, csak akik lassan kiöregednek maradnak ki és jönnek helyettük fiatalok...
- noname
- Llegenda del Barça
Dani Alves sztem mindenképp jön(nem hiába van rá vásárlási opciónk), középre jó esély van Chivura, Gallasra(mindkettőnek örülnék).Gabri, Belletti, Gyula,Larsson, Ezu elmegy(legalábbis remélem, bár Larssont sajnálom, Gyula pedig nagy kedvenc). Leglogikusabb az lenne, ha visszajönne Saviola, jönne Alves, a Gallas-Chivu duóból legalább az egyik
és vagy Maxi lesz Etoo cseréje, vagy jön valaki más. Összesen ezek a játékosok kb. 15 millióba kerülnének, megérné.

és vagy Maxi lesz Etoo cseréje, vagy jön valaki más. Összesen ezek a játékosok kb. 15 millióba kerülnének, megérné.

A Fifa egy szégyen
Jó lenne ha Henry menne a Realba akkor izgalmasabb lenne talán jövőre a bajnokság.
A Chivu tényleg esélyes hogy jön?
Irtóra jó lenne + még egy-két olyan játékos aki feltűnik mondjuk a vb-n.
De én a Ljuboját is bírnám újra egy tapasztalt válogatott játékos mint Larsson!
Köszönünk neked mindent Henke Larsson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Chivu tényleg esélyes hogy jön?
Irtóra jó lenne + még egy-két olyan játékos aki feltűnik mondjuk a vb-n.
De én a Ljuboját is bírnám újra egy tapasztalt válogatott játékos mint Larsson!
Köszönünk neked mindent Henke Larsson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Llegenda del Barça
hááát, nem láthatunk bele anri fejébe, de tuti, h már le van bugizva, h hova megy. sztem csak azért fog a bl-döntő után virítani, mert nem akarja a meccset befolyásolni a bejelentésével. ha a margitba menne, akkor azzal mit befolyásolna? semmit. szal vagy marad londonban, vagy idejön sztem. egyébként is túl nagy most a fejetlenség madridban, h nagyon odavágyjanak a zsugások, hacsak a pénz miatt nem, bár azért itt egyébként is egy többszörös milliomosról beszélünk. anri ráadásul már tényleg nem egy 20 éves fiatal zsugás, aki ne a tutiba akarna beleülni. nem gondolnám, h nekiállna kivárni a kisérletezgetés végét a madridnál.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Subinho
- Director del Fútbol
gyerekek, nézzétek már meg a madridot, del bosque óta milyen vándorlás volt. elment:
hierro, campo, sanchez, makelele, cambiasso, figo, morientes, samuel, solari, cesar, flavio concencao, savio és most elmegy ronaldo és befelyezi zidane... ez 2-3 év alatt!!!
így nem lehet csapatot építeni, hogy minden évben eladunk 4-5 játékost és veszünk helyettük 1 beckhamet... persze idén kivétel, mert jött robinho, baptista, ramos.... de sztem egyik sem az a szinvonal, aki pótolhatja a távozókat...
a madrid most egy igen erős és komoly csapatot akar építeni, aminek a magját évekig együtt tudja tartani. ezért tuti rá fognak menni henryre és adrianora is!!! és ha akarják meg is szerzik!!! remélem henrynem van ezse, mert nem 25 éves már, hogy legyen ideje még 1-2 évig várni, mire megint összeáll ez a csapat... neki még van 2-3 jó szezonja!!! ez csak a bajnoknál lehet!!! ez pedig jelenleg az F. C. B A R C E L O N A
hierro, campo, sanchez, makelele, cambiasso, figo, morientes, samuel, solari, cesar, flavio concencao, savio és most elmegy ronaldo és befelyezi zidane... ez 2-3 év alatt!!!
így nem lehet csapatot építeni, hogy minden évben eladunk 4-5 játékost és veszünk helyettük 1 beckhamet... persze idén kivétel, mert jött robinho, baptista, ramos.... de sztem egyik sem az a szinvonal, aki pótolhatja a távozókat...
a madrid most egy igen erős és komoly csapatot akar építeni, aminek a magját évekig együtt tudja tartani. ezért tuti rá fognak menni henryre és adrianora is!!! és ha akarják meg is szerzik!!! remélem henrynem van ezse, mert nem 25 éves már, hogy legyen ideje még 1-2 évig várni, mire megint összeáll ez a csapat... neki még van 2-3 jó szezonja!!! ez csak a bajnoknál lehet!!! ez pedig jelenleg az F. C. B A R C E L O N A

- Rajmó
- Capitá del Barça
Nagyon remélem h nem megy oda Henry! Ha van egy kis esze idejönvacak írta:~katt~
Madridban ismét csak a pénz beszél!
Lemondott Perez, de lemondhat itt a teljes vezetés is, beszélhetnek ezek bármit, a hozzáállás ugyanaz marad.

~katt~
Lemondott Perez, de lemondhat itt a teljes vezetés is, beszélhetnek ezek bármit, a hozzáállás ugyanaz marad.
- visca el barca
- Presidente del Barça
biznak vvben, nem fogjak buffont hozni....fodoroli írta:Buffon emlileg összeveszett a juvéval. van esély

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Buffon emlileg összeveszett a juvéval. van esély
Nem kell 4, csak D. Alves, meg Henry...(+ esetleg Chivu)
ÉS NAON REMÉLEM Hogy ETO'o NEM MEGY EL!!!!! és MArquez sem!!!!!!

ÉS NAON REMÉLEM Hogy ETO'o NEM MEGY EL!!!!! és MArquez sem!!!!!!

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Buffon sztem eselyetlen... chivu-t birnamfodoroli írta:4 ember kellene:
Buffon, Chivu, F. Torres + egy középhátvéd (R. Ferdinand, Gallas)

Gallas johet....

Tiziano Crudeli fan 

4 ember kellene:
Ha 3 játékost igazolunk az simán elég-Henryt,Gonzalot és Daniel Alvest ide!
Elég olcsón meg lehetne ezt oldani,és posztra is igazolnánk!A többit Rijkaard megoldaná!Emlékezzetek hányan hülyézték amikor megvettük Decot!Talán Gabri és Ezquerro akire nincs igazán szükségünk ha a többiek jönnek....Egy évadban (mostanra
)50-55 meccsünk is lehet,szal nem hiszem,hogy akárki is panaszkodna a kevés játéklehetőség miatt,pláne ha azt vesszük,hogy mennyire sok sérültünk van állandóan! 
Elég olcsón meg lehetne ezt oldani,és posztra is igazolnánk!A többit Rijkaard megoldaná!Emlékezzetek hányan hülyézték amikor megvettük Decot!Talán Gabri és Ezquerro akire nincs igazán szükségünk ha a többiek jönnek....Egy évadban (mostanra

- visca el barca
- Presidente del Barça
jelenlegi keretunkben ha joltom' három játékos van 30 felett. ebbol egy elmegy a nyaron (sajnosnoname írta:Meg azért h megfiatalítsuk a cspatot, mert máskéép úgy járunk mint a margit!Charlie írta:Igazolni azért kell,mert tartani kell a lépést a többi nagycsapattal Európában.
C.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...