Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.21. 20:38:21

R.M.C.F írta:Honnan tudná bárki is ki jött volna ha ők nem jönnek?
Vagy azt gondolja bárki is hogyha nem jönnek ők akkor nem tudunk igazolni?
Na ne.

A felsorolásod biztos pontos...de talán nyertünk is biztos egyet-kettőt mert összeszedtünk annyi pontot hogy a 2.helyen végeztünk...nem?
Vagy ajándékba adták?Mert én inkább 3 elfújt meccsre emlékszem.
De te biztos nem...de nem számit.
Emlékszem persze,de olyanokra is ahol bőven nektek fújtak és olyanra is ahol ellenünk,úgyhogy ez a 9 vagy 10 pont hátrány a a javatokra bőven reális. :wink:
in to exile
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.21. 20:36:25

170000 játékos az egész világon nincs... :D
de sík vagy apám... Hollandiában legalább van ennyi igazolt játékos. Sőőőt képzeld, ott még a kispályás fociban is van 60ezer igazolt játékos, a többi százvalahány országot már szóba sem hozom...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ordog 2006.09.21. 20:40:55-kor.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.09.21. 20:36:09

ha nem a bajnokságot nézzük csak a okt22-ki meccset ott bőven lehet bármi az eredmény!az nem egy az A MECS és ott lehet akaár tavalyi is...de bármi más is ugyanigy benne van!
kath23
Jugador del Barça

2006.09.21. 20:32:48

mi nyerünk!!! forca Barca :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.21. 20:28:47

R.M.C.F írta:
mivel még kb 170ezer játékosra tettetek ajánlatot, és mind otthon maradt, ezért sztem sokan tudják...
Mivel őket akarta Capello elsősorben és jöttek így szükségtelenné vált mások
idehozatala jelenleg.Akart még egy középső védőt ami nem jött össze..mert túl későn kezdte meg a munkát és kiderült számára hogy Cicinhot nem tudja nagyon jobb védőbe használni..marad Salgado,kiakarta Ramost tenni jobb oldalra és venni egy k-védőt...későn.Majd jövöre.

A 2 . hely nem biztos...erős a Bajnokság és sok van vissza.De ti annyira biztosak vagytok az első helyben hogy csak na.Nem is kéne lejátszani szerintetek?
Hy!
Mi abban vagyunk annyira biztosak,hogy a fejekben rendbe van minden,és tudják a fiúk,h az eddigi sikerekkel még nincs megnyerve a bajnokság,és épp ezért tesz ez minket magabiztossá,mivel ha rákoncentrálunk akkor igenis,nekünk van a legnagyobb sanszunk a végső győzelemre :!: :twisted:
Húhhh 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
R.M.C.F

2006.09.21. 20:25:45

mivel még kb 170ezer játékosra tettetek ajánlatot, és mind otthon maradt, ezért sztem sokan tudják...
Mivel őket akarta Capello elsősorben és jöttek így szükségtelenné vált mások
idehozatala jelenleg.Akart még egy középső védőt ami nem jött össze..mert túl későn kezdte meg a munkát és kiderült számára hogy Cicinhot nem tudja nagyon jobb védőbe használni..marad Salgado,kiakarta Ramost tenni jobb oldalra és venni egy k-védőt...későn.Majd jövöre.

A 2 . hely nem biztos...erős a Bajnokság és sok van vissza.De ti annyira biztosak vagytok az első helyben hogy csak na.Nem is kéne lejátszani szerintetek?
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.21. 20:15:08

matthaus írta:R.M.C.F hagyd Banditoséket.Annyira elfogultak, h az orrukig sem látnak...
Hát ezt azért nem mondanám! Épp ők/mi vagyunk akik nem vagyunk elvakultak! Van olyan Barcás természetesen aki az,nem is egy,de elég rossz példát hoztál!
Tavaly egyáltalán nem magatoknak köszönhetitek a 2. helyet! Ez tény!
Idén ugyanolyan teljesítménnyel,mint tavaly,kb 4.5. helyen végeznétek,de most jobbak lesztek,ezért marad valszínű a 2. hely 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
matthaus
Barça B

2006.09.21. 20:05:09

R.M.C.F hagyd Banditoséket.Annyira elfogultak, h az orrukig sem látnak...
Hala Madrid!Hajrá Olaj!Viva Les Blues!Allez Zizou!
R.M.C.F

2006.09.21. 20:02:14

Honnan tudná bárki is ki jött volna ha ők nem jönnek?
Vagy azt gondolja bárki is hogyha nem jönnek ők akkor nem tudunk igazolni?
Na ne.

A felsorolásod biztos pontos...de talán nyertünk is biztos egyet-kettőt mert összeszedtünk annyi pontot hogy a 2.helyen végeztünk...nem?
Vagy ajándékba adták?Mert én inkább 3 elfújt meccsre emlékszem.
De te biztos nem...de nem számit.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.21. 19:56:53

És mégis kik jöttek volna RMFC?Talán Terry,esetleg Puyol vagy Oleguer? :lol:

Amúgy nem az a lényeg hogy sikerült egy szenzációs 2. helylet elérni hanem hogy hogyan.Pl. a sereghajtó Malagát ellen az utolsó pillanatokban fordítottatok hazai pályán aztán még néhány eredmény(Real Madrid-Racing 1-2,Mallorca-Real 2-1,Real-Valencia 1-2,Real-Betis 1-1,Real-Barca 0-3 stb... :lol: Ha nem lenne Casillas és a többi csapat se nyújtana ilyen pocsék teljesítmény valószínűleg az UEFA-s helyekért küzdenétek...
in to exile
R.M.C.F

2006.09.21. 19:54:42

Na emiatt a hozzáállás miatt utálom az átlag margit szurkolót... Ez a jött volna a más(by RMCF), meg azt veszünk meg akit akarunk hozzáállás számomra nagyon idegesítő... ezek úgy kezelik a játékosokat mint egy játékdarabot, vagy mint egy tárgyat. Egyik nem vált be akkor jön helyette a másik.....
ja...nem volt előzménye? Mert mintha lett volna...sértőbb is picivel nemde bár?
Ki írta hogy bárkit megtudunk venni? Én biztos nem.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.21. 19:42:54

R.M.C.F írta:
a mi lett volna ha sztorihoz csak annyit, ha a Juvét nem zárják ki nem hogy Kaká, de még Capello, Emerson, Cannavaro sem jött volna... és még egy ettől is [auto_cenzúra] csapatot láthatnánk!!!
Akkor jött volna más ne izgulj....
Na emiatt a hozzáállás miatt utálom az átlag margit szurkolót... Ez a jött volna a más(by RMCF), meg azt veszünk meg akit akarunk hozzáállás számomra nagyon idegesítő... ezek úgy kezelik a játékosokat mint egy játékdarabot, vagy mint egy tárgyat. Egyik nem vált be akkor jön helyette a másik.....

de ez csak az én véleményem :evil:
R.M.C.F

2006.09.21. 19:38:24

Egyetértek!
Igaz, hogy jobb egy erős Madridot megelőzni, mert akkor az azt jelenti, hogy mi még erősebbek vagyunk, de a lényeg mégis csak a pozíció!Tényleg nem szabad lenézni őket, de JELEN állás szerint nekik kell tartaniuk tőlünk, nem pedig fordítva...
Igaz.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.09.21. 19:11:57

Boixos írta:őszinténszólva engem kra nem érdekel, h egy jó vagy egy tré madridot előzünk meg, a lényeg, h mögöttünk legyenek. viszont nem szabad lenézni vagy félvállról venni őket, mert akkor csúnyán megfázhatunk.
de az a lényeg, h ezt tudják a barcánál is.
Egyetértek!
Igaz, hogy jobb egy erős Madridot megelőzni, mert akkor az azt jelenti, hogy mi még erősebbek vagyunk, de a lényeg mégis csak a pozíció!Tényleg nem szabad lenézni őket, de JELEN állás szerint nekik kell tartaniuk tőlünk, nem pedig fordítva...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
R.M.C.F

2006.09.21. 19:08:22

a mi lett volna ha sztorihoz csak annyit, ha a Juvét nem zárják ki nem hogy Kaká, de még Capello, Emerson, Cannavaro sem jött volna... és még egy ettől is [auto_cenzúra] csapatot láthatnánk!!!
Akkor jött volna más ne izgulj....
Én úgy láttam, h tavaly már csak a tekintélyetek volt nagyobb náluk, és ezért féltek tőletek, de ez idén nem így lesz.
persze...a lényeg hogy bármit is csinálunk azt le kell minősíteni.
2. -ak voltunk egy nagy [auto_cenzúra] játékkal....mi lesz ha jól fogunk játszani?Mert fogunk előbb utóbb gondolom sejted...
Reálosok! Nehéz megemészteni hogy klaszisokkal jobbak vagyunk?Talán jól kellett volna igazolni nem csak a pénzt szórni"Diarra"26M euro meg a többi népmuvészeti cserépedény.Majd ha egyszer nem csak a nevek számitanak hanem a tudás akkor talán elérhetitek a mi szintünket! Very Happy
Miért amikor ti nem nyertetek 6 évig túrót sem akkor nehéz volt megemészteni hogy mi meg nyertük a Bl.-eket,Világkupákat ,bajnokságokat?
Én speciel nem irigylem...amikor mi voltunk a jobbak akkor sem cinkeltem egyetlen egyszer sem Barcást...pedig lehetett volna...
Nem lehet tudni mit hoz a holnap.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.09.21. 18:55:45

őszinténszólva engem kra nem érdekel, h egy jó vagy egy tré madridot előzünk meg, a lényeg, h mögöttünk legyenek. viszont nem szabad lenézni vagy félvállról venni őket, mert akkor csúnyán megfázhatunk.
de az a lényeg, h ezt tudják a barcánál is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2006.09.21. 18:51:55

barcafan írta:én spec. jobban örülnék ha 1 nagyon jó madriddal bánnánk el, mintha egy bénával...
ez mondjuk igaz, de azért annyira ne legyenek jó, h elvegyék tőlünk a baajnokságot, persze erre nincs reális esély.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.09.21. 18:41:41

barcafan írta:

feltünt, h második lett a Real tavaly :?: ebből mit lehet levonni :?: azt h MAJDNEM :lol: :lol: :lol: mindenkinél job volt a madrid

természetesen feltűnt, de mindegy, idén már nem így lesz remélem.

eddig azt írtam, h jó lenne, ha a real felvenné a kesztyűt, de most már látom, h több csapatnak van rá esélye, szal maradjon [auto_cenzúra] a margit.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.09.21. 18:23:28

R.M.C.F írta:
Azért a Vaelncia,Osasuna Sevilla trió eléggé ottvolt.
Így van.Ezek ott voltak.De mi meg megelőztük őket.Tehát..?
Én úgy láttam, h tavaly már csak a tekintélyetek volt nagyobb náluk, és ezért féltek tőletek, de ez idén nem így lesz.

végre kaptok hétvégén egy középszintű csapatot a villarealon kívül, és majd meglátjuk, h mit kezdtek velük.
de ha megveritek őket, még akkor is messze vagytok az első 6-7 csapat könnyű megverésétől.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.09.21. 18:18:59

pockos13 írta:Reálosok! Nehéz megemészteni hogy klaszisokkal jobbak vagyunk?Talán jól kellett volna igazolni nem csak a pénzt szórni"Diarra"26M euro meg a többi népmuvészeti cserépedény.Majd ha egyszer nem csak a nevek számitanak hanem a tudás akkor talán elérhetitek a mi szintünket! :D
Egyrészt elég sztereo duma amit mondasz és akármennyire igaz, nem kell h minden 5. hsz erről szóljon.
A másik h Diarra nem nagy név, és elég jó játékos.
A harmadik, h a 26 millió kumma sok érte.

Az, h a mi szintünket nem érik el, nem minősít, mivel jelenleg a világon senki nem éri el a mi szintünket. Itt persze nem egy meccsről, hanem a nagy átlagról beszélek.
- József Attila
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.09.21. 15:33:27

Diarra sztem nagyon jo jatekos...de sztem amig nem lesz egy jo iranyitoja a madridnak itt egy deco vagy juninho stilusu jatekosra gondoltam addig sztem a madrid csak szenvedni fog...Sztem ha Zidane meg egy evet maradt volna, es most jatszana akkor a madridnak jobban menne, valamint jovoig nyugodtabban tudnanak talalni egy jo iranyitot...
udv szakacs zsolt
Tiziano Crudeli fan :!:
sergi1989
Capitá del Barça

2006.09.21. 14:49:59

nem minden kis gyereknek az álma csak minden SPANYOLNAK azért irom igy hogy tudjátok(baszk,és a katalán gyerekeket nem sorolom ezek közéé)!
Lezárt