Miért? Jobb az egymáselleninkSylvinho_ írta:Mindenki a Realról és a Barcáról beszél, viszont ha nyer a Sevilla, akkor egészen érdekes helyzet lesz...

Miért? Jobb az egymáselleninkSylvinho_ írta:Mindenki a Realról és a Barcáról beszél, viszont ha nyer a Sevilla, akkor egészen érdekes helyzet lesz...
Erről nem nyitnék vitát. De nem hinném, hogy el kéne bíznod magad!;)ozsimiki írta:Nemtom ki a gyerek? Aki idejön egy BArcás oldalra,és meg akarja mondani a frankót? Te itt vendég vagy,ráadásul nem az okosabbik fajta...Vikke írta:Eltereled a szót, itt nem erről van szó. Morálisan nullák vagyok! (vagy csak gyerekek!)el fuero írta:Szídjatok csak minketvégülis a cselszki hanyadik lett?
Ennyi...
Az lehetSylvinho_ írta:viszont ha nyer a Sevilla, akkor egészen érdekes helyzet lesz...
osztom a véleményt pont ezt beszéltem faterral:D:Dfigyelni kell a sevilláraSylvinho_ írta:Mindenki a Realról és a Barcáról beszél, viszont ha nyer a Sevilla, akkor egészen érdekes helyzet lesz...
Bla-bla.Minek jössz ide sipákolni?Foglalkozz a saját csapatoddal.Akkor senki nem terelné a témát.Vikke írta:Eltereled a szót, itt nem erről van szó. Morálisan nullák vagyok! (vagy csak gyerekek!)el fuero írta:Szídjatok csak minketvégülis a cselszki hanyadik lett?
Ennyi...
Jobb is hogy elmész, aki Diegot így szidja........Vikke írta:Na ja, de hihetetlen, hogy mindegy nektek milyen áron. Na megyek nézni a meccset. Remélem nyertek, de azt is, hogy holnap reggel már egyáltalán nem lesztek büszkék Messi-re!ozsimiki írta:Vikke! Mit bosszantod magad itt? El lehet fáradni... azt ne mondd.h nem érdemeljük meg a meccs képe alapján az egyenlítést...később meg a győzelmet...csak hülyeségeket irogatsz,,pápá
Maradona meg egy iszákos, drogos, szánalmas idióta, legyen akármilyen jó játékos. Én az ilyet nem tisztelem!
ÍGY VAN!!Enrique írta:Ezelőtti forduló: Nistelrooy ugyanígy odakezelt a többi elé, Ramos berúgta.
Most itt történt ugyanez majd' ugyanúgy, ez van...
Nyerni kell, én nem érdekel ki mit mond.
FORCÁ BARCÁ & FORCÁ ZARAGOZA!!!
Szeptemberre ő is az elvonón leszVikke írta:Na ja, de hihetetlen, hogy mindegy nektek milyen áron. Na megyek nézni a meccset. Remélem nyertek, de azt is, hogy holnap reggel már egyáltalán nem lesztek büszkék Messi-re!ozsimiki írta:Vikke! Mit bosszantod magad itt? El lehet fáradni... azt ne mondd.h nem érdemeljük meg a meccs képe alapján az egyenlítést...később meg a győzelmet...csak hülyeségeket irogatsz,,pápá
Maradona meg egy iszákos, drogos, szánalmas idióta, legyen akármilyen jó játékos. Én az ilyet nem tisztelem!
Na ja, de hihetetlen, hogy mindegy nektek milyen áron. Na megyek nézni a meccset. Remélem nyertek, de azt is, hogy holnap reggel már egyáltalán nem lesztek büszkék Messi-re!ozsimiki írta:Vikke! Mit bosszantod magad itt? El lehet fáradni... azt ne mondd.h nem érdemeljük meg a meccs képe alapján az egyenlítést...később meg a győzelmet...csak hülyeségeket irogatsz,,pápá
Nemtom ki a gyerek? Aki idejön egy BArcás oldalra,és meg akarja mondani a frankót? Te itt vendég vagy,ráadásul nem az okosabbik fajta...Vikke írta:Eltereled a szót, itt nem erről van szó. Morálisan nullák vagyok! (vagy csak gyerekek!)el fuero írta:Szídjatok csak minketvégülis a cselszki hanyadik lett?
Ennyi...
Ha te mondod....Vikke írta:Eltereled a szót, itt nem erről van szó. Morálisan nullák vagyok! (vagy csak gyerekek!)el fuero írta:Szídjatok csak minketvégülis a cselszki hanyadik lett?
Ennyi...
Eltereled a szót, itt nem erről van szó. Morálisan nullák vagyok! (vagy csak gyerekek!)el fuero írta:Szídjatok csak minketvégülis a cselszki hanyadik lett?
Ennyi...
Mondott te..aki a Chelsenak szurkol..biztos tisztában vagy a szép játékkal..de szép játék nélkül is jobbak voltunk,mint az Espanyol..szóval,nem tudom,mit reklamálsz.Vikke írta: Zseniális, fantasztikus! Leutánozta a kokóst! Ezzel jöttök. Baromi szépen játszik a Barca, inkább annak örüljetek és forduljatok magatokba!