Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem biztosRaziel írta:Azért Henry százszor jobb mint pl. Eto'o![]()
Ja, valami repült feléRumig írta:Jól látom, h 3:36-nál egy flakon repül felé![]()
![]()
Egyik cikkben is pont ezt írják, hogy kicsit madridos! De ha normálisan csináljuk, és úgy tűnik a vezetők figyelnek, így remélhetőleg nem lesz gond!vaLe5 írta:először nagyon örültem henrynek , még mindig örülök de szerintetek nem megyünk át real madridba a sok sztár vásárlási dologal? Szerintem fiatal embereket kellene, igazoli max 24 évest, nem 30 ast
Nemzeti Sport , Heti hejzet a sport1-en ,de kérdezz valami egyszerübbet. Egyébként nem rég hallottam az utolsó bajnoki elött vagy után.Los Banditos írta:Hol olvastad ezt a hírt?vaLe5 írta:Azt hallotam krikic mégse megy kölcsönbe. Legalábbis a gimnasticba biztos nemLos Banditos írta:Krkic megy kölcsönbe, dos Santos pedig a nagycsapatba kerül fel.![]()
![]()
nem elég támadó hajlamu. Bár ha belegondolsz mikor láttad dinhot utoljára szerelni , vagy arra emlékeztető mozdulatot tenni? Szerintem ott rohangálna elöl , lényegében semmi se változna és messi is inkább támadó. DE szerintem idén se a csatárokal volt a baj ha dinho messi etoo egyszerre voltak fenn a 'pool kivételével mindenkit lefociztunk.A clasico se lett volan 3-3 ha etoo marad (hanem 5-4 na és?)Steve (FCB) írta:Szerintem át fogunk állni 2csatáros módszerre.
Pl:
Eto'o-Henry
Xavi-Dinho-Messi
Touré
?-Marquez/Chivu-Puyol-Zambrotta
VV
Ütös kis csatársor...![]()
Vélemény?
Hol olvastad ezt a hírt?vaLe5 írta:Azt hallotam krikic mégse megy kölcsönbe. Legalábbis a gimnasticba biztos nemLos Banditos írta:Krkic megy kölcsönbe, dos Santos pedig a nagycsapatba kerül fel.![]()
télleg?Slither írta:Ki az a "vladimir krikics"?vaLe5 írta:télleg vladimir krikics?!-mivan vele és dos santosal?A felnőt csapatba kerülnek jövőre? mert szerintem ott a hejük , bennük van bizonyitási vágy , és tűz mint messiben!!
![]()
Bojan Krkicnek hívják a srácot.
Ez ugye magyarul fönnt lesz a Eurobarcán?Slither írta:Egy jó kis exklúzív interjú Titivelhttp://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 01094.html