Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tájékozódj már! A meccsek nagy részén marad a régi felállásunk és eddig az előszezonban is Xavi-Iniesta volt a kp, hiába volt ott Deco.haszi írta:Hogy lesz kezdő a hiperszupermedzsiknégyes melletnoname írta:Náalunk kezdő, a spanyol válogatottban is egyre többet játszik, ezenkívül 60 millát akartatok adni érte.Igazad van, ő egy senki...![]()
![]()
![]()
Szerintem már Motta és Gabri is van olyan jó, mint a Bueno, Balboa, Adrián, Torres, Granero, De La red bármelyikehaszi írta:Hát nállatok Messin kívűl eddig még Fabregas volt nagyon jó SAJÁTNEVELÉS
Őket azért nem írtam, mert egyelőre nem bizonyítottak, még tényleg csak tehetségek.Az is hülyeség h a madridisták írtk az ilyen Granerokat...Primitive írta:Egyébként Dos Santos is, meg Krkics is jó nevelés lesz ám... Sőt, MÁR jók!
Hogy lesz kezdő a hiperszupermedzsiknégyes melletnoname írta:Náalunk kezdő, a spanyol válogatottban is egyre többet játszik, ezenkívül 60 millát akartatok adni érte.Igazad van, ő egy senki...![]()
![]()
És mennyivel jobb?awertzu1 írta:hát casillas nem kicsit jobb mint valdes![]()
![]()
Jó na Puyol és Xavi igen de Iniestanoname írta:Te láttad játszani Puyolt vagy Iniestát vagy Xavithaszi írta:Hát nállatok Messin kívűl eddig még Fabregas volt nagyon jó SAJÁTNEVELÉS![]()
Ne írjál már éppen ekkora marhaságokat
![]()
Te láttad játszani Puyolt vagy Iniestát vagy Xavithaszi írta:Hát nállatok Messin kívűl eddig még Fabregas volt nagyon jó SAJÁTNEVELÉS
Hát nállatok Messin kívűl eddig még Fabregas volt nagyon jó SAJÁTNEVELÉSnoname írta:Ezekből Casillas kezdő a válogatottban, Guti mikor hogy játszik, Raul 0, a többi se valami nagy szám.haszi írta:Real nál nem 8 van:
Casillas,Guti,Soldado,Bueno,Balboa,Adrián,Torres,Granero,De La red,Raúl,
Nálunk:Valdes nagyon jó, el kell ismerni h Casillas valamivel jobb, de kevéssel
Puyol,Xavi,Ini,Messi...![]()
Nem az számít h hány saját nevelés, hanem a minőség!
Hát nem is a Realé... Sokkal inkább a Mallorcáé...(Tisztában vagyok azzal, hogy a Madrid tulajdona volt, még mielőtt...)haszi írta: Vazz Eto'o nem a ti nevelésetek hanem a mienk és Abidal sem a Barcában kezdte se Zambi
Pont Granero az egyik legtehetségesebb a frissen felhozottakból és Buenoból is nagy spíler leszsalas9 írta:A Raúlt ne vedd oda! Atleticóban kezdte és az a lényeg...
Az Adrián és a Granero meg szerintem az egész szezonban 1 meccsnél többet nem fognak játszani...
Ezekből Casillas kezdő a válogatottban, Guti mikor hogy játszik, Raul 0, a többi se valami nagy szám.haszi írta:Real nál nem 8 van:
Casillas,Guti,Soldado,Bueno,Balboa,Adrián,Torres,Granero,De La red,Raúl,
Vazz Eto'o nem a ti nevelésetek hanem a mienk és Abidal sem a Barcában kezdte se ZambiFCB_gábor írta:r10, deco, eto'o, xavi, iniesta, abidal(?), zambi, edmilka(ha nem sérült), milito...lehet van több isnoname írta:Ki az az 5 nagyválogatott?salas9 írta:Ja!
Egyébként a Real idei keretében eddig van 8 saját nevelés a Barcáéban 10...
Ebből 5 nagyválogatott, 2 ifjúsági válogatott!