Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is, én is. Ha megjönne Xavi, Deco meg Touré lövőkedve, akkor nem akárhogyan oldódna meg az átlövésben akadt problémánk. Habár Tourénak úgylátszik mindíg is volt önbizalmaMihu írta:És remélem fog majd próbálkozni a bajnokikon is a távoli lövésekkel
Ezt mi már nem egy meccs alapján mondjuk...az összes előkészületi meccsen a csapat legjobbja volt....úgyhogy ezt a szintet hozza már 6-7 meccs ótaDrigo írta:Nagyon jó vétel volt, igaz egy meccsből nem szabad ítélkezni nagyon, de ha így folytatja...A gólja mindenesetre nem votl csúnya
oooVictorValdes19 írta:barca barca 99(ez jóbarca0527 írta:te láttad a mai meccset?barca99 írta:Miért vettük meg? Egyáltalán nem jó. Sem szerelni nem tud, sem távolról nagyot lőni. Nem érte meg a pénzét.
) ezt csak póén kedvééért irta
![]()
barca barca 99(ez jóbarca0527 írta:te láttad a mai meccset?barca99 írta:Miért vettük meg? Egyáltalán nem jó. Sem szerelni nem tud, sem távolról nagyot lőni. Nem érte meg a pénzét.
Ott a vigyorgó fejbarca0527 írta:te láttad a mai meccset?barca99 írta:Miért vettük meg? Egyáltalán nem jó. Sem szerelni nem tud, sem távolról nagyot lőni. Nem érte meg a pénzét.
te láttad a mai meccset?barca99 írta:Miért vettük meg? Egyáltalán nem jó. Sem szerelni nem tud, sem távolról nagyot lőni. Nem érte meg a pénzét.
Először megkapta a 17est, de utánna felszabadult a 24es is mert Ini megkapta a 8ast, és Toure inkább a 24est választottaNorberto91 írta:Srácok, Touré Yaya a 17-es mezt kapta meg, ugye? A Racing ellen meg a 24-esben játszott! Nem tudom, elcseréltette a mezét, vagy mi
Ez az ember tele van tűzzel erővel akar ami a legfontosabb.Sikeréhes benne van a bizonyítási vágy minden amit el lehet képzelni egy ilyen játékosról.Úgy gondolom hogy messze ő lesz a szezon legjobbja ha így folytatja!grecki írta:Én meglehetősen kritikus voltam, de azt hiszem nyugodtan múlt időbe lehet tenni. Tudom, még csak egy tétmeccsen van túl a banda, de azon messze ő volt a legjobb játékos szerintem. Tökéletes szűrőmunkát végzett. Csak így tovább!