Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.10. 22:22:02

campeonesmadrid írta:Puyol miért játszik jobb szélen, amikor középen vklasszis, de jobb oldalon szürke?
Mert Zambinak volt egy kisebb sérülése, nem akarta Frank egész meccsen őt játszatni. Egyébként is az Puzsol (viva la eurosport kommentátor) eredeti posztja.
ultrasur
Madridista

2007.11.10. 22:21:29

Hát ha jót akartok akkor javulni kell decemberig:(pontosan nem tudom a menetrendet)Espanol,Depor,Valencia,Real....
campeonesmadrid
Barça B

2007.11.10. 22:20:50

Puyol miért játszik jobb szélen, amikor középen vklasszis, de jobb oldalon szürke?
CampeonesMadrid
Barrano
Jugador del Barça

2007.11.10. 22:19:34

Számomra is hihetetlen, hogyan lehet ennyire gyengén játszani. Teljesen eshetőleges volt a játék, semmi tudatosság, célratörés nem volt benne. A második félidő még roszabb volt mint az első. Ami igazán idegesítő, h tényleg a világ egyik legjobb kerete a miénk. Papíron sokkal erősebbek vagyunk mint 2006-ban mikor BL-t is nyertünk, de a mutatott játék nulla. Otthon még azt mondom nincs nagy gond (bár azért ez nem olyan nagy szó, egy ilyen csapatnak), azonban a Nou Camptól távol siralmas a csapat. Motiválatlan, lassú, pontatlan, ötlettelen stb. Ez kb tavaly kezdődött, akkor is volt h hónapokig nem nyertünk idegenben.
Pedig az új igazolások is alapvetően jók, mert hiány posztra jöttek, még Henry is kell most Eto'o hiányában. Mégis nagy gond van a csapattal, sztem Rijkaard is hibás, de a csapat is, mert nem látom rajtuk az akarást az ilyen meccseken. :evil: :evil:
Sajnálom, h nem örömteli estéket szerez a csapat és nem arról írhatunk milyen szép támadsát vezettek vagy milyen gólokat lőttek. Persze nem ment még el a bajnokság, de ilyen játékkal ugyanott leszünk mint tavaly. Változtatni kéne sürgősen :!:
Catalonia is not Spain
Grege
Capitá del Barça

2007.11.10. 22:18:28

haze71 írta:
Grege írta:Rikaard cseréjét Del Bosque cseréjéhez tudnám hasonlítani, még a stílusuk is hasonló, a Real se jött jól ki abból anno, h lecserélte...
Sztm egyértelműen a játékosok a hibásak, nehogy már motivációs gondok legyenek pont a Getafe ellen, akiktől tavaly akkora pofont kaptunk, Rijkaard nem tehet arról, h ennyire impotens előadást nyújtott ma mindenki. Nem hiszem h közülünk bárki is más felállással küldte volna ma a pályára a csapatot, mert MA NEM VOLTAK IGAZI CSERÉINK...Rövi a padunk jelenleg, ez van.
Minden Getafe játékosnál tudok jobbat mondani a Barcánál. Mégis ők nyertek. Ne jöjjünk azzal, hogy gyenge a keretünk. Ugyan már...
Ezt egy szóval nem mondtam, jó a csapatunk, de ma túl sok embernek volt túl rossz napja...Az ellenfél felkészült belőlük, míg mi nem készültünk rájuk.
Baal
Barça C

2007.11.10. 22:18:18

Nem vagyok maximalista, ki lehet egy ilyen csapattal is kapni, pláne, hogy elég erős lett a spanyol bajnokság, de nem ÍGY! Mindenki áldogál, semmi akarás és az utolsó fél órában is hátul passzolgatni? INFERNO
új edzőt
ZIDANE10
Barça C

2007.11.10. 22:17:34

Üdvözletem:
Nem lesz nehéz kitalálni Madrid drukker vagyok. Már régebben írtam ide, valaki biztos ismer. Nem azért írok ide, ez az kikaptatok bla bla bla………..(némelyik elmebeteg madridista) Hanem azért mert szerintem elkeseredni még nem kell, messze még a bajnokság vége.
Természetesen ez rossz érzés, hogy idegenbe nem megy a csapatnak. A csapat idegenbeli bukásába benne van Rijkard is sőt….De én igazából R10 hiányolom azt amit régebben nyújtott. Be kell vallani mert aki nem ismeri el az…. Zseniális játékos. Tőle hiányolom a régi játékot. Szerintem ha ő jobb lenne akkor a csapat is. Henry: igaz szezon kezdete van még, de azért mindenki többet várna tőle is. Na meg Messi huh ő is zseniális játékos!
Nem kell még aggódni lehet holnap mi se fogunk nyerni!

Üdvözöllek Titeket !
Mihu
Director del Fútbol

2007.11.10. 22:16:32

barca99 írta:Plíz Jose pimp our team! :)
Ez mekkora :lol: :lol: :lol: Akkor az Unicef-et le kell cserélni West Coast Custom-re :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2007.11.10. 22:19:34-kor.
Kép
wakii
Jugador d'estrella

2007.11.10. 22:15:59

én egyszerűen nem értem... hazai pályán mindenkit vertek, idegenben mért nem megy akkor? ha hazai és vendég pályán is ugyanazt a játékrendszert játszátok? számomra ez felfoghatatlan... szóval, ha van hazai pályán egy nyerő taktikám egyértelmű, hogy idegenben is azt fogom játszani, ha már bejött... de mondom én nem értem...
♥ REAL MADRID ♥
campeonesmadrid
Barça B

2007.11.10. 22:15:20

varga tamás írta:
Boixos írta:az a sz.r, h az ember csak ismételgetni tudja magát, azt meg minek? az otthoni meccseink után jön a bizakodás, az idegenbeliek után pedig a nihill.
ha így marad, akkor nem leszünk bajnokok, az egyértelmű.
a bl mondjuk más téma, mert ott a csoportmeccsek után a ki-ki bugikban akármi is lehet, de ott sem táplálok túl nagy reményeket.
rijkaard már 2006 szeptembere óta nem ér ló.fszt sem az edzői székben, ezt már elég régóta pofázzuk páran, de eddig le lettünk ugatva.
ahogy elnézem, eddig.
a lényeg: mindenképpen el kell küldeni a hollandot.
Igazad van. Én is a leugatottak táborát erősítem.
PS: Bocsánat mindenkitől, és a madridstától is!
Mea culpa, Mea culpa, Mea maxíma culpa :!:
Semmi gond, én is ideges lennék!
CampeonesMadrid
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.10. 22:15:09

campeonesmadrid írta:Ne temessétek Frenky-t. Nyertetek két éve vele majdnem mindent!
Tavaly ilyenkor a madridista fórumon mindeni ki akarta rugdosni Capellót.
Otthon és a Bl-ben nagyon jók vagytok, idegenben leblokkoltok.
A Neu Campba mindenki gyomorideggel megy, de otthon mindenki harap.
Csak a játékosok felejtik el,hogy idegenben nincs 90ezer fanatikus aki segíti a csapatot
Mourinho fel tudná őket rázni,de ezt azért nem igazán szeretném :wink:
itt nem a temetésről van szó, az alkalmatlan embereket le kell cserélni,
egy csatárt is elzavarnának, ha folyamatosan öngólokat rúgdosna.
rijkaard képtelen felrázni a csapatot, idegenben ilyen középsz.ar getafék meg valladolidok csinálnak hülyét a brigádból.
ez szégyen a barcára nézve, úgyhogy ennek kumma gyorsan véget kellene vetni! nem szabad elpazarolni még egy évet ennek a p.csnek a vegetálásával a kispadon.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mihu
Director del Fútbol

2007.11.10. 22:14:49

Grege írta:Rikaard cseréjét Del Bosque cseréjéhez tudnám hasonlítani, még a stílusuk is hasonló, a Real se jött jól ki abból anno, h lecserélte...
Sztm egyértelműen a játékosok a hibásak, nehogy már motivációs gondok legyenek pont a Getafe ellen, akiktől tavaly akkora pofont kaptunk, Rijkaard nem tehet arról, h ennyire impotens előadást nyújtott ma mindenki. Nem hiszem h közülünk bárki is más felállással küldte volna ma a pályára a csapatot, mert MA NEM VOLTAK IGAZI CSERÉINK...Rövi a padunk jelenleg, ez van.
Én Del Bosque-t a világ egyik legjobb edzőjének tartom. Ő volt az egyetlen Real edző aki tudott bánni a sztárokkal. És ne feledd hogy úgy küldték el Vicente-t hogy a Real bajnok lett és nem is játszott rosszul. :roll: :roll:
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.11.10. 22:14:29

Most már megnyugodtam, így normálisan tudok írni.
Szánalmas az idegenbeli játékunk. Tök kiismerhető, mert mindig ugyanazt játszuk. Rohadt kevés volt a mozgás elöl. Támadók alig indultak be, szinte mindig hátal a kapunak, álló helyzetben várták a passzokat. Messi játéka is kezd kicsit idegesíteni, egyszer nem indulna el, hogy indítani lehessen, mindig befelécsellez, aztán vagy bejön, vagy nem. Puyol is hiába ment fel, mert neki is csak akkor passzolta oda, ha hátrébb volt. Azért emeltem ki negatívan Messit, mert a többieknél ugyanaz a gond mint máskor, de nála most szembetűnőbb, a cselei nem jönnek be, így gyakorlatilag hasznavehetetlen volt.
Rijkaarddal meg nem foglalkozok, mert Varga Tamás és a többiek úgyis szétszidják majd.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.10. 22:13:18

Boixos írta:az a sz.r, h az ember csak ismételgetni tudja magát, azt meg minek? az otthoni meccseink után jön a bizakodás, az idegenbeliek után pedig a nihill.
ha így marad, akkor nem leszünk bajnokok, az egyértelmű.
a bl mondjuk más téma, mert ott a csoportmeccsek után a ki-ki bugikban akármi is lehet, de ott sem táplálok túl nagy reményeket.
rijkaard már 2006 szeptembere óta nem ér ló.fszt sem az edzői székben, ezt már elég régóta pofázzuk páran, de eddig le lettünk ugatva.
ahogy elnézem, eddig.
a lényeg: mindenképpen el kell küldeni a hollandot.
Igazad van. Én is a leugatottak táborát erősítem.
PS: Bocsánat mindenkitől, és a madridstától is!
Mea culpa, Mea culpa, Mea maxíma culpa :!:
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.10. 22:12:17

barcakiraly írta:
haze71 írta:
ultrasur írta:Valaki írta hogy 4 pontot nem lehetetlen behozni eddig még csak 1 ponttal van lemaradva a barca sajnos nem biztos hogy a real holnap nyerni fog...
Most őszintén. EZ a csapat megérdemli a bajnoki címet. Egyáltalán bármilyen címet???????
Majd leváltják rijkardot egyszercsak, jön valami jó kis edző feldobja a csapatot, aztán ha a végén a Barca ott lesz a liga élén 10 pontos előnnyel akkor mondd h nem érdemlik meg, most még ne.
Nem tudom nyomatékosabban írni, minthogy nagybetűvel írom: "EZ" a csapat!
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.10. 22:11:56

barcakiraly írta:
haze71 írta:
ultrasur írta:Valaki írta hogy 4 pontot nem lehetetlen behozni eddig még csak 1 ponttal van lemaradva a barca sajnos nem biztos hogy a real holnap nyerni fog...
Most őszintén. EZ a csapat megérdemli a bajnoki címet. Egyáltalán bármilyen címet???????
Majd leváltják rijkardot egyszercsak, jön valami jó kis edző feldobja a csapatot, aztán ha a végén a Barca ott lesz a liga élén 10 pontos előnnyel akkor mondd h nem érdemlik meg, most még ne.
Nem tudom nyomatékosabban írni, minthogy nagybetűvel írom: "EZ" a csapat!
aure
Barça B

2007.11.10. 22:11:43

barca99 írta:Plíz Jose pimp our team! :)
:D :D :D Ez jó.
campeonesmadrid
Barça B

2007.11.10. 22:11:16

Ne temessétek Frenky-t. Nyertetek két éve vele majdnem mindent!
Tavaly ilyenkor a madridista fórumon mindeni ki akarta rugdosni Capellót.
Otthon és a Bl-ben nagyon jók vagytok, idegenben leblokkoltok.
A Neu Campba mindenki gyomorideggel megy, de otthon mindenki harap.
Csak a játékosok felejtik el,hogy idegenben nincs 90ezer fanatikus aki segíti a csapatot
Mourinho fel tudná őket rázni,de ezt azért nem igazán szeretném :wink:
CampeonesMadrid
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.10. 22:10:44

Plíz Jose pimp our team! :)
Baal
Barça C

2007.11.10. 22:10:35

Na igen, érdekes, hogy a real bajnoki cím után edzőtvált, míg nekünk ilyen szégyen után [auto_cenzúra] se jár!
új edzőt
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.10. 22:09:44

Minden Getafe játékosnál tudok jobbat mondani a Barcánál. Mégis ők nyertek. Ne jöjjünk azzal, hogy gyenge a keretünk. Ugyan már...
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.11.10. 22:09:42

Baal írta:Ja és, ha esetleg csomagolna Rijkard vihetné magával Valdezt is!
Ezt te sem gondoltad komolyan!!!!!!!!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.11.10. 22:09:17

Baal írta:Ja és, ha esetleg csomagolna Rijkard vihetné magával Valdezt is!
igen...látom nézted a meccset...nem mintha bármit tehetett volna.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barcakiraly
Jugador d'estrella

2007.11.10. 22:09:14

Ezt a getafet a kezdő 11ből 5en meg tudnák verni kéne melléjük még 6 töltelék, de az edzőnek kötelessége vmit változtatni ha látja hogy semmire nem jut a csapat a pályán.
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Lezárt