Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosabban nem tudták megvenni. A szándék megvolt, csak a pénz nem. Ha viszont lejjebb vesz fizetési igényeiből, akkor lesz esély a visszatérésre. Bár én Európában szívesebben látnám.Los Banditos írta:Riquelme pedig nagyon csúnyán összeveszett Manuel Pellegrinivel, a Villarreal edzőjével ezért nem játszik. Ennek már vagy egy éve, de közben elment a Bocába kölcsönjátékosként, de sajnos nem vették meg.[/color]
A Villarreal tagja, csak Pellegrini nem játszatja, mert öri hari van. A télen viszont 99% hogy el fog menni, valószínűleg vagy a Bocához, vagy a két milánói csapat egyikébe.LG írta:Riquelme meg két golt rugott a válogatottban![]()
Ő most kölcsönben van, vagy csak simán nem játxik a Villarrealban
És sajnos ki is kaptak az OroszokMessinho87 írta:Izrael-Oroszország 1-0 26 percnyi játék után. A 10. percben szerezte Elianiv Barda szerezte meg a vezetést. Sok van még igaz, de reménykedhetnek az angol drukkerek.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsRivaldinho írta:Adja ma valami Messiék meccsét ? ha jól tudom magyar idő szerint 8kor jáccanak...?
Én nem láttam még.VIII.Henrik írta:Ganea 22 meccses eltiltását 16-ra csökkentették. Nem semmi! Azt hittem örökre eltiltják, de ezek szerint jó lobbija van. Ekkora egy taplót!![]()
Aki nem tudja (bár sszem kevesen vannak), hogy miért kapott büntetést:
http://www.youtube.com/watch?v=EQde3fgF ... re=related
Először "sírsz" múlthéten, hogy szegény Arsenal, a MU-t segíti ka bírók, most meg mekkora [auto_cenzúra] lenne a videóbíró.LG írta:Mind1, de ha bevállik a nézők szivják majd meg.barca99 írta:Vagy csak egyszerűen tesztelik, ha működik, akkor bevezetik, és nem lesz probléma.LG írta:Az 1 faxság, ha ezt bevezetik okádék lesz az egész foci.
Én is így képzelném el a dolgot. Egy csapatnak meccsenként mondjuk lehetne 3 challenge lehetősége, és úgy nem változna sokat a dolog, és közben a legvitatottabb dolgokat is meg lehetne oldani.G-Jay írta:Szerintem meg ugy lenne mint az amerikai focinál, hogy lehet challenge-elni a játékot, ha valamit nem ugy gondol a csapat, hogy jó döntés! De ennek csak a tizenegyes, meg szabadrugások esetében van értelme, lesnél nyilván nem lehet ilyet csinálni!
Mondjuk ez az amerikai focinál azért más, mert ott amugy sem folyamatos a játék...
SZerintem csak akkor ok, ha a tiziket vagy szabikat nézik vele ujra.
G.
Mind1, de ha bevállik a nézők szivják majd meg.barca99 írta:Vagy csak egyszerűen tesztelik, ha működik, akkor bevezetik, és nem lesz probléma.LG írta:Az 1 faxság, ha ezt bevezetik okádék lesz az egész foci.