Véleményem szerint ez lesz a utóbbi évek egyik legnagyobb el classicoja,tele parázs jelenetekkel,kemény belpőkkel,és óriási küzdelemmel fűszerezve!Amit természetesen én jobban várok mint a jézuskát...Remélem a Madrid a Sevilla elleni formályát hozza...nem sírnék nagyon....

Meglepően tapasztaltam,hogy a Sky Sport elég nagy feneket kerít a mérkőzésnek,(itt Írországban csak ez a csatorna közvetít Spanyol bajnokit)annak tükrében,hogy a az Irek,ill Angolok mivel mégis csak egy angol csatornáról beszélünk,inkább a szigetországi csapatokat részesitik előnyben.Valamint azért is érdekes,mert a múlt hét náluk is a Big 4 weekend (pool,arsenal,Man.U,Che)jegyében telt.Szal nem nagyon részesítik előnyben a spanyol focit,mivel az itteniek elmondása szerint(ez főleg a kollégáimra értendő)much diving to be on azaz túl sok a műesés,színészkedés a meccseken...amiért természetesen én rendületlenül küzdök velük, főleg a no way kifejezést használva,valamint a Man united szurkolóknak mindíg van egy kis so what's the story whit c.ronaldo???kérdésem ugyan is C.Ronaldo itt a legnagyobb ellenpélda,leader actornak azaz főszereplőnek is sokan nevezik errefelé...természetesen a remekbeszabott alakításai után...
DE!mindent egybevetve,itt is nagyon várják már az el classicot,főőleg ÉN!!! és már a jobb ír pubokban már most keresve sem talál az ember asztalt vasárnapra,HA éppen úgy gondolná(barátnőjét,asszonykáját valamint nem utolsó sorban a szomszédot megkímélve!!!)baráti társaságban szeretné megnézni az itt is nagy figyelemmel kisért classicot!Ugyhogy, Forca Barca!Remélem a fiúk is tesznek valami szép ajándékot a fa alá 23.-án!!!!Come on Barca!!!!!
Reported from Dublin:Barcaboy08

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....