Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A nagyobb baj az, hogy tiszta gólhelyzetig sem nagyon jutottunk el. Ez a taktikai tanácstalanságra vezethető vissza.OvaMind írta:Azt hiszem, megérett a váltás a kispadon, ne feledjük, hogy otthon játszottunk, és nem lőttünk gólt.
Le a kalappal előtted. Nem sok hozzád hasonló mentalítású madridistával találkoztam ezen a honlapon.phelan írta:A szurkoló olyan hogy győzelem után pezsgősüveget (najó én söröst) bontogatna, vereségnél meg szintén bontogatna csak többet. Most miért rugdossak bele a padlón levő ellenfél szurkerbe, jobb lesz nekem? Nem.
Ellenfelek, nem ellenségek vagyunk is ennek így is kell maradnia.
Talán ez a legjobb összegzés... A bíró olyan amilyen. De hogy pl. Eto egész meccs alatt 1 db normális inditást kapjon(bár azt is kissé hosszan kapta, de elérte), az röhej.BarcasKrisz írta:Szerintem nem volt jó egyik csapat sem ma.
A Margó szerencsével nyert, bár sokat is tett a győzelemért.
A szurkoló olyan hogy győzelem után pezsgősüveget (najó én söröst) bontogatna, vereségnél meg szintén bontogatna csak többet. Most miért rugdossak bele a padlón levő ellenfél szurkerbe, jobb lesz nekem? Nem.Eddig ezen az estén két korrekt madridistát olvastam,
Az egyik a haverom, másik Phelan.
Bojan Krkic írta:nekem lenne 1 jó ötletem,lehet hogy most mindenki megutál,nembaj ezt akkor is kimondom
akassza fel magát Rijkaard VAGY csábitsa vissza ten Catet
Jól van akkor.Rivaldo11 írta:Természetesen. Ma nem volt nehéz dolga. Nem ő akadályozta meg a győzelmünket. Egyébként legalább 4 olyan megmozdulása volt, aminek köze nincs a futballhoz, mégsem fújt a bíró.Aprieto írta: Rivaldo: szerinted Pepe még mindig egy átlagos védő, semmi több?
Természetesen. Ma nem volt nehéz dolga. Nem ő akadályozta meg a győzelmünket. Egyébként legalább 4 olyan megmozdulása volt, aminek köze nincs a futballhoz, mégsem fújt a bíró.Aprieto írta: Rivaldo: szerinted Pepe még mindig egy átlagos védő, semmi több?
És ezt mire alapozod? Mert ez most köbö olyan, mint amik a mostani meccs előtt is volt 'majd most szítverjük őket'. Nem jött be...gnorbert írta: Biztos vagyok benne, hogy a madridi visszavágón szétvágjuk őket.
Egyetértek. És elég szomorú, hogy ez elég a vereségünkhöz. Messi hiánya döntő volt. Általában nem lehet 1 játékos hiányára fogni a vereséget, de ma ez volt a helyzet. Ha itt van, még ezzel a játékkal is betalálunk párszor. Féloldalasak voltunk.robertfcb írta: A madrid hihetetlen jól tud kontrázni, ezt el kell ismerni,de a madridról ennyit, mert többet nem érdemel, ezzel nyertek.
Ronaldinhot kétszer állította meg, egyszer kitette a popsiját, máskor csak egyszerűen leütötte a bíró nem csinált semmit...sergi1989 írta:ami biztos 1 az az egyszer senki nem tudott mellette elmenni!
Én is így látom, megszánhatott volna minket egy tizivel, de az is vitás lett volna...Rivaldo11 írta:Ha azt hiszed, hogy a bíró miatt kaptunk ki, becsapod saját magad. Nem vezette jól a meccsetz, sőt, az mezőnybeli itéleteivel minket sújtiott. De ez nem elég magyarázat nekem. Sokkal inkább a mi gyenge teljesítményünk a 2. félidőben. Mert tartom, ezt a realt ma simán verni lehetett volna.barcakiraly írta:Nem hinném hogy szó nélkül kibírtad a produkcióját.Rivaldo11 írta:Nem kell a bíróra fogni. Ez a madrid elég gyenge lett volna ahhoz, hogy egy átlagos focival verjük. Semmi extrát nem mutattak. De ez a teljesítmény még elég a depor ellen, de ide már nem. Mert kb azt nyújtottuk, amit akkor. Megérdemelten nyert a madrid.Ha igen megkérdőjelezhető mennyire vagy te barca-s.
Vito írta:DJ REAL Bee írta:Előtte nem kellett volnajótanács:
nem biztos, hogy a madridistáknak itt és most kellene az igét hirdetni.