Munkaasztal :)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.03.26. 18:11:10

spider8 írta:Meg is van. Eszközöltem néhány kisebb változtatást, de azért remélem, hogy tetszeni fog! Ugye!? :roll:
Természetesem tetszik, sokkal jobb lett; de annyira átírtad, hogy azt érzem nagyon nem jól csinálok valamit...
spider8
Jugador del Barça

2005.03.26. 10:54:58

Meg is van. Eszközöltem néhány kisebb változtatást, de azért remélem, hogy tetszeni fog! Ugye!? :roll:
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.03.26. 09:50:58

Xavi: Shaun jó lenne a Barçának

Xavi hozzátette a Shaun Wright-Phillipsre vonatkozó találgatásokhoz, hogy az angol középpályásnak csatlakoznia kéne a Barcelona csapatához.
Wright-Phillips kiváltságos helyzetet élvez, hiszen sikerült kiemelkednie a játékosok közül, mivel Európa nagy csapatai versenyeznek leigazolásáért.
Az Arsenal, a Chelsea és a Liverpool is fontolgatja a játékos nyári leigazolását, míg a Barcelona a verseny vezetője.
A Manchester City 17 millió fontért válna meg játékosától, és Xavi bátorította klubja vezetőségét, hogy tegyenek lépéseket a játékos leigazolása érdekében: „Shaun egy nagyon gyors szélső, és nagyszerű játékos. Nagyszerű igazolás lenne csapatunkba.”

A találgatásokat alátámasztják, hogy a játékos tanul spanyolul, és nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Michael Owen, Jonathan Woodgate és David Beckham után ő is Spanyolországba igazol.
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.03.26. 09:10:10

spider8
Jugador del Barça

2005.03.26. 09:05:04

Üdv!

Továbbra is várom a cikkeket, írásokat! Vagy ide a fórumba másoljátok be vagy a spiderbarca@yahoo.com címre küldjétek el csatolt word fájlként (!!!). Előre is köszönöm!
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.03.25. 11:59:22

Valdes: Európa legjobb csapatában játszom!

Victor Valdes köszönetet mondott Laportának, amiért az elnök Európa legjobb kapusának nevezte, valamint hozzátette: „Európa legjobb csapatában játszom”.

Joan Laporta Valdest Európa legjobb kapusának nevezte Moroccoban tett hivatalos látogatása során, így érthetően boldog a fiatal kapus: „Az ilyen vélemények felbátorítanak engem. Elégedett vagyok a egyéni, és a csapatban nyújtott teljesítményemmel is, és hozzá akarom segíteni a csapatomat céljaink eléréséhez, valamint a lehető legjobb formámat szeretném nyújtani minden meccsen..” Mindemellett Valdes hozzátette, hogy a club elnökétől kapott dicséretnél is fontosabb a tény, hogy Európa legjobb csapatában játszik.
Minden évben, az a kapus, aki a legkevesebb gólt kapja a spanyol bajnokságban egy, a spanyol legendás hálóőrről, Ricardo Zamoráról elnevezett, trófeában részesül. Valdes tűnik a legesélyesebbnek, hogy ebben a szezonban elnyerje ezt a címet, azonban ő hangsúlyozta, hogy ez csak a „második legfontosabb dolog” számára, de elismerte, hogy boldoggá tenné az elismerés. Valdes számára a legfontosabb, hogy csapata megnyerje a bajnokságot: „Engem, most csak a bajnokság megnyerése érdekel, hiszen már csak ebben a versenyben vagyunk érdekeltek. Ha még további elismerések társulnának a bajnokság megnyeréséhez, annak még jobban örülnék.”
Az általános jó formája következtében, nem lenne meglepését, ha Valdes meghívást kapna a válogatottba: „Minden nap keményen dolgom, hogy a legjobb formámat nyújtsam, de ez a dolog nem tőlem függ. A szövetségi kapitány dönti el, ki játsszon. Én a játékommal reagálhatok, és minden attól függ, elérem e céljaimat a csapatommal. Játékosként, elsőként a klubhoz való kötelességeimet kell teljesítenem. Ezután jön a válogatottban való szereplés, ahova szeretném, ha egyszer meghívást kapnék.”
A barcelonai sajtó elismerte, hogy a Barca még mindig nem mondott egy árva szót sem a PSV holland középpályása, Van Bommel, leigazolásával kapcsolatban. Valdes elmondta: „Az emberek itt mindig beszélnek a lehetséges új igazolásokról. Nem tudok sok mindent róla, de úgy hallottam az egyik legjobb holland játékos. Örömmel fogadjuk az új játékosokat, és mindenkinek segítünk, hogy a lehető leggyorsabban beilleszkedjen csapatba.”
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.03.25. 11:10:39

Z. Iván írta:Hivatalos oldalról a Valdés cikket ne írjátok.
Mivel most Iván nem tud most írni, elkezdem fordítani ezt a cikket.
spider8
Jugador del Barça

2005.03.24. 17:34:46

Sziasztok!

Sajnos Ivánnak meghibásodott a számítógépe, így meghatározatlan ideig nem tud az oldal rendelkezésére állni! Addig is ha van valami új híretek, cikketek azt küldjétek el a spiderbarca@yahoo.com címre (csatolt word fájlként lehetőleg), az üzenetben pedig írjatok le minden fontos dolgot (cím, forma, stb.).

Megértéseteket köszönöm és mindenkinek jó munkát kívánok!

Azt pedig szerintem mindenki észre fogja venni, hogy mikor javul meg Iván gépe, mivel onnantól fogva nem lesz semmi gond az oldalon :wink:
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.03.23. 19:01:13

Rijkaard: Nem akarom, hogy a Chelsea-t kizárják a Bajnokok Ligájából!

A Barcelona edzője, Frank Rijkaard, nem akarja, hogy a Chelsea-t kizárják a Bajnokok Ligájából.

Az Uefa-nak lehetősége van rá, hogy kizárja a Bajnokok Ligájából Mourinho csapatát, miután azzal vádolják őket, hogy szégyent hoztak a focira a múlt havi, erősen vitatott Nou Camp-ban történtet dolgokkal.
José Mourinhot és segédedzőjét, Steve Clarket azzal vádolja az Uefa, hogy alaptalanul megvádolták Rijkaardot, hogy a szünetben felkereste Anders Frisk játékvezetőt a szünetben.
Rijkaard kitart amellett, hogy szerinte a Chelsea nem érdemli azt a súlyos büntetés, hogy kizárják őket a versenyből, de elismerte, hogy szeretné látni, amint Mourinhot elmarasztalják ténykedéseiért. Rijkaard így vélekedik az ügyről:
„ Nem hiszem hogy ki kéne zárni őket a versenyből. Mourinho viselkedése, és a klub jövője két külön dolog. Ez az én szubjektív véleményem, de szerintem a jövőben az ilyen kommentárok meg fognak szűnni. Az első megjegyzései nem voltak túl súlyosak, de amikor Frisk bírót megfenyegették komolyra fordultak a dolgok.
Tudott, hogy a híres sportemberek manipulálhatják a nem túl intelligens embereket. Ezek hazugságok voltak, a komolyabbak közül. A fenyegetések hatására a tiszta, Andre Frisk visszavonult, mivel féltette családját. Meglátjuk, hogy dönt az Uefa, de szerintem az tűnik a helyes döntésnek, ha megbüntetik viselkedéséért, de ez nem hat ki a klubban végzett munkájára. Rendben, ha valaki sajátos légkört teremt maga körül, de ennek is vannak határai. Amit Mourinho tett, súlyos hiba volt: a bíró, a Barcelona, és az én nevemet próbálta bemocskolni. Ha figyelmen kívül hagyjuk ezekez a dolgokat, az ilyen emberek, azt gondolhatják, megvehetik a bírókat és befolyásolhatják a meccsek alakulását. Remélem az Uefa kivizsgálja a dolgot, és meghozza a helyes döntést.”
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.03.22. 15:33:20

Hivatalos oldalról a Valdés cikket ne írjátok.
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.03.21. 17:32:03

Ronaldinho: Még fiatal vagyok, és még mindig fejlődhetek.”

Ronaldinho 25. születésnapja alkalmából adott exkluzív interjút az fcbarcelona.com-nak, amiben arról beszélt, hogy mennyire élvezi az életet, és értékelte a csapat teljesítményét is.

A brazil játékos nem is kívánhatott volna jobb ajándékot annál, mint hogy csapata 11 ponttal vezeti a bajnokságot, így ebben az interjúban lelkesen beszélt a csapatról.

25 éves vagy. Mi volt az eddigi legjobb pillanat az életedben?

„Sok nagyon jó pillanatom volt. Istennek köszönhetően, nagyon jó életem van fiatal koromtól fogva, a pályán, és a pályán kívül is. Sok jó pillanatban volt részem, amire mindig emlékezni fogok.”

Azt mondják, a játékosok 28 évesen érik el legjobb formájukat. Szerinted még nem láttuk a legjobb Ronaldinhot?

„Hiszem, hogy egy játékos a visszavonulásáig folyamatosan tanul. Még fiatal vagyok, és még mindig fejlődhetek. Tényleg azt mondják, hogy egy játékos 28 éves korában éri el a csúcsformáját, és nagyon boldog vagyok, hogy még sok év áll előttem, és még sokat tanulhatok.”

Mi a különbség a tavalyi, és a mostani szezoni Ronaldinho között?

„Szerintem a legfontosabb különbség, hogy megfontoltabb lettem. Érettebb lettem, nem csak a tavalyi szezon óta, hanem tegnap óta is, ami az élet rendje."

Mi a legfontosabb különbség a tavalyi, és az idei szezonban a csapatban?

„Teljesen más a két csapat. Tavaly nem kezdtük túl jól a bajnokságot, és sok változás történt a csapatban, de jól szerepeltünk a végén. Ezt az évet jól kezdtük az új játékosokkal, és a dolgok így is folytatódtak.”

Ebben az évben játszottál először a Bajnokok Ligájában. Milyennek találtad?

"Ebben a versenyben, minden meccs olyan, mint egy döntő, és itt a szurkolók elvárásai is másak. Nagyon fontos lépés egy futballista karrierjében, ha játszhat egy ilyen versenyen. Jól mentek a dolgok, de játszhattunk volna jobban is. Kiestünk, de tanultunk a hibáinkból következő szezonra."

Mindig azt mondod, hogy inkább előkészíted a támadásokat, mint értékesíted azokat. Ebben a szezonban inkább az előkészítő feladatát kaptad?

„Az új igazolások miatt, többet csinálhatom azt, amit szeretek. Ez abban mutatkozott meg, hogy kevesebb gólt szerzek, ugyanakkor lehetőségem van rá, hogy azt csináljam, amit akarok, és amiről tudom, hogy jól csinálom.”

Az, titka csapatnak, hogy sok fiatal, elszánt játékos van benne, akik trófeákat szeretnének nyerni?

„A titok, az, hogy mindenki tiszteli a másikat, és mindig a legjobb formánkban próbálunk játszani.”

A csapat alapemberei fiatal játékosok. Mondhatjuk, hogy ez nemcsak a jelen, de a jövő csapata is?

„Ez egy fiatal csapat, ezért úgy gondolom, hogy néhány év múlva még jobbak leszünk. Ki fogjuk harcolni mindenki elismerését, mert minden versenyben a győzelemért fogunk játszani."

Mennyire segíti Frank Rijkaard edzői munkásságát, a sok, játékosként, megnyert trófeája?

„Sok játékos van, akik sok mindent megnyertek játékosként, edzőként mégsem teljesítenek jól, és vannak remek edzők is, akik játékosként semmit sem értek el. Nagyon jó, hogy van egy edzőnk, aki sok mindent nyert már játékosként, ugyanakkor egy rendkívüli ember, aki mindig nyugodt, de egy jó fogással minden meccsen segít, hogy nyerjünk.”

Mikor gondolod azt, hogy a Barcelona biztosan megnyeri a bajnokságot?

„Úgy gondolom, úgy kell játszanunk, mint azt az előző meccsen is tettük, és örülnünk kell minden győzelemnek, és nem szabad másokkal foglalkoznunk. Csak magunkra kell koncentrálnunk.”
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.03.21. 16:09:53

Z. Iván
Adminisztrátor

2005.03.20. 14:22:00

Játékosnyilatkozatokat ne írjátok.
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.03.19. 11:37:39

Z. Iván
Adminisztrátor

2005.03.18. 14:30:56

Z. Iván
Adminisztrátor

2005.03.17. 12:18:15

PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2005.03.15. 13:02:21

Hat mérkőzés, amely megváltoztatta a bajnokságot

Hat meccsel ezelőtt a Reál Madrid még négy pont hátránnyal állt a táblázat második helyén. Mindössze öt hét alatt ez az előny tizenegy pontra növekedett.

Még harminc pont szerezhető meg a szezon végéig, a célegyenesben azonban a Barcelona nagy előnnyel vezet, s közel került a Primera División megnyeréséhez. Négy győzelem és két döntetlen a mérlege az utóbbi hetekben a Frank Rijkaard-Henk ten Cate duó által irányított csapatnak, ami nagy pluszt jelent a fiúknak, s így optimistán várhatják a folytatást. Ez a 11 pont a legnagyobb különbség a szezonban, amivel a csapat a Madrid előtt vezet.
Na de, hogy is alakult ki ez az előny? Tíz egység volt az eddigi legnagyobb differencia, amely 17 fordulót követően állt a tabellán. Ekkor a Barcelona legyőzte a Levantét, a Real pedig otthon kapott ki a Sevillától. Azon a hétvégén, (amely a karácsonyi szünet előtti utolsó meccsnap volt) a Barca neve mellett 42 pont állt.
A huszonkettedik fordulót követően azonban a Madrid négy pontra feljött az éllovasra. Az új edző, Vanderlei Luxemburgo érkeztével a fővárosi csapat hét „zsinórban” megnyert mérkőzést tudhatott maga mögött. Az első három pontjukat a tavaszi fél-szezonban egy érdekes körülmények között zajló meccsen szerezték. Emlékezhetünk rá, hogy a Real Sociedad elleni meccs a rendes játékidő letelte előtt körülbelül öt perccel megszakadt bombafenyegetés miatt. A hátralévő (hosszabbítással együtt) hét percet később játszották le. Egyenlő állásnál (1 – 1) folytatódott a játék, majd a Madridnak sikerült megszereznie a győzelmet jelentő gólt. Ezzel a fura győzelemmel a Madrid bajnoki esélyei újjáéledtek. Ezt még hat megnyert mérkőzés követte, bár nem élcsapatok ellen: az Atlético, a Real Zaragoza, a Mallorca, a Numancia, az Espanyol és az Osasuna voltak az ellenfeleik.
Ebben az időszakban a Blaugrana kikapott az El Madrigálban a Villareal ellenfeleként, s sajnos megszakadt az egy éves veretlenségi sorozat a Nou Camp-ban is. Ennek ellenére sikerült öt meccset megnyerni, a pontkülönbség mégis négyre redukálódott.
Aztán minden megváltozott…
A Barcelonának nem volt szabad többet hibáznia. Nem is tették meg még egyszer ezt a „szívességet” az ellenfeleknek. A katalán csapat újra összeszedte magát, s őszi eredményességét visszanyerte. Magabiztos játékkal két döntetlen mellett négy győzelmet arattak, s különbség ismét hatalmasra növekedett. A Madrid győzelmi sorozata is megszakadt. Az Osasuna elleni győzelem után kikaptak a Bilbao és a Deportivo ellen is. Habár 1-1-et játszottak a Valenciával, a jóval gyengébb városi rivális, a Getafe is megverte őket; így bajnoki esélyeik meglehetősen visszaestek.
A katalánok viszont nagy önbizalommal és erőtől duzzadva készültnek az elkövetkezendő mérkőzésekre, ahol jó képességű, de nem verhetetlen ellenfeleik lesznek.

Végezetül egypár vélemény a bajnoki helyzetről:

– El Mundo Deportivo: A szerény Getafe felül kerekedett a Madridon: magatartásban, játékban, és gólokban
A Barca útban a 17-ik bajnoki címe felé

– Sport: Adios Madrid! Barca: Tiétek a Bajnokság!

– Guti: Lehetetlen, hogy megnyerjük a bajnoki címet
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.03.15. 11:21:41

PetI írta:http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias ... 1413.shtml
Ezt lefordítom, remélem még senki nem állt neki!
Oké!

Csak én dolgozok, de én El Mundoról.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2005.03.15. 11:18:25

http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias ... 1413.shtml
Ezt lefordítom, remélem még senki nem állt neki!
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.03.15. 09:29:06

Szia! Köszi a Cikkeket!

Egyenlőre csak a végére tudom berakni a nevedet, lassan kapsz saját fülecskét :)

Ja és senkitől nem várjuk el, hogy szó szerint fordítson! Inkább vidd bele a saját élményeid, tudásod, írd át, hogy neked tetszen, sokkal jobb lesz tőle!
Rhynnblog:
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2005.03.14. 16:29:53

Na, kész is van a fordítás, így Eszti távollétében. Nem Szó szerint fordítottam, de az értelme, azt hiszem, hasonló:

Még nagyobb az előny

Miután a Reál Madrid kikapott a Getafe otthonában, a Barcelona tizenegy pontos előnnyel áll a bajnoki táblázat élén. És már csak tíz forduló van hátra…
Azzal, hogy a két nagy klub kiesett a Bajnokok Ligájából, (két emlékezetes meccsen) s korábban búcsúztak a spanyol kupaküzdelmektől, már csak egy trófeáért küzdhetnek: a Bajnokságért.
A Barcelona nem hibázott az UEFA-kupás helyért küzdő Athletic Bilbao ellen, viszont a Real Madrid elvérzett a kiesés ellen harcoló Getafe stadionjában. Habár még hosszú idő van hátra a bajnokság befejezéséig, a Barca egyre közelebb kerül céljához. A csapatnak azonban még nem szabad elkezdeni ünnepelni.
A Getafe elleni 2-1-es fiaskó után a Real 11 pontos hátrányban van a listavezetőhöz képest. A rúgott gól nélküli, 2-0-ás vereségtől Solari mentette meg a „királyi gárdát”, késői gólja azonban már csak szépségtapasznak volt jó.
Már csak két játéknap van a Barçelona Santiago Bernabeu-beli látogatásáig. A mérkőzést április 9-én vagy 10-én játsszák. A tény, hogy a Barcának ekkora az előnye, bizonyosan hozzáad majd a meccs érdekességéhez.
De ezelőtt a katalánoknak még két nehéz mérkőzésen kell túlesni: jövő szombaton a Deportivo La Coruna-hoz látogatnak, amely sosem szokott egy könnyű kirándulásnak ígérkezni. Majd a Betis következik, egyike azon csapatoknak, amelyek a szezonban legyőzték a gránátvörös-kékeket.
A Real Madridnak elméletileg könnyebb ellenfelei lesznek a következő időszakban: a Malagát fogadják a Bernabeuban, majd az „El Clasico” előtt a bentmaradásért harcoló Albacete-hez látogatnak.
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2005.03.14. 15:38:57

Ja, és ezt lefordítom, ha nincs ellenetekre :D :
http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias ... 1314.shtml
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2005.03.14. 15:33:36

Na, itt a nagy uborkaszezonban sikerült elkészítenem egy cikket. :) :D

Célkeresztben Xavi
-
A középpálya motorja

Xavi tizenegy évesen került a Barcelonához. A futballakadémiáról tehetségének és kemény munkájának köszönhetően 1998-ban felkerült a Barca B csapatához, ahol Jordi Gonzalvos irányítása alatt a B csapat feljutott a másodosztályba –a fiatal Xavi hathatós közreműködésével.
Álma, hogy hivatalos mérkőzésen bemutatkozhasson a nagycsapatban hamar valóra vált: 1998 nyarán Spanyol Szuperkupa mérkőzésen a Mallorca ellen magára ölthette a felnőttek mezét. Rögtön a kezdő csapatban kapott helyet, s jobb kezdésre aligha számított: rögtön góllal hívta fel magára a figyelmet; habár a csapat végül vereséget szenvedett a Nou Camp-ban. A ’98-’99-es bajnokságot nyert csapatban már fontos szerepet töltött be. A mostani keretből Ő volt az, aki egyedüliként játszott ebben a sikeres szezonban, s persze egyedül Xavi nyolc éve tagja a keretnek. A bajnoki címmel záruló évad során 17-szer jutott szóhoz, és egy gólt szerzett (amely győzelmet ért a Valladolid ellen). Híres társai voltak többek között: Abelardo, Figo, Sergi, Hesp, Luis Enrique és Cocu. Az idény végén tagja volt az Inaki Sáez irányította, junior-világbajnoki címet szerző válogatottnak.
Az 1999-2000-es bajnokság is szép emlékeket idézhet fel Xaviban, ha megannyi teendője mellett a visszaemlékezésre is szán időt. Ekkor, Josep Guardiola sérülése miatt a szezon nagy részében a pályán volt. A legendás csapatkapitány Olaszországba távozása után pedig már biztos kezdőjátékosként mutathatta meg, mire képes. Minden évadjában legalább húsz bajnokit játszott, tétmérkőzések tekintetében a 2001-2002-es idény volt a csúcs, amikor 52 találkozón vett részt. Tehetsége a kezdetektől szembetűnő volt, s így idővel a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott. Játszott a 2002-es koreai-japán közös rendezésű Világbajnokságon és a portugáliai Eb-n is.
Emlékezetes teljesítményt nyújtott a 2003-2004-es szezonban a Real Madrid elleni, Santiago Bernabeu-beli mérkőzésen, ahol a 86-odik percben szerzett góljával (átemelte a kifutó Casillas-t) a Barca mindhárom pontot elhozta az ősi rivális otthonából.
Napjainkban is kihagyhatatlan a Barcából, igaz, világsztár játékosok érkeztek, –többek között Ronaldinho és Deco személyében – a kezdőcsapatbeli helyét mégsem veszélyeztették. A pálya közepén játszik, a támadásépítésnél és a védekezésnél is kiemelt szerep hárul rá. Hosszú labdái nagyon pontosak, s kiugratásai életveszélyesek. Ezek mellet távoli lövései is riadalmat okozhatnak a kapusoknak. Elsősorban nem pengés stílusáról ismerhetjük, de ha cselezésre kerül a sor, Xavi akkor sem vall szégyent.
Január 25-én ünnepelte a 25. születésnapját. Érdekesség még vele kapcsolatban, hogy 25 éves koráig senki sem játszott több mérkőzést nála a Barcelonában.
"Szerintem két fontos ténynek köszönhetem, hogy ilyen mérföldkőig jutottam. Egyrészt a sérülések mindig elkerültek, illetve az edzők mindig számítottak rám. Másrészt pedig mindig élveztem a játékot, és nagyon remélem, ez a jövőben is így lesz." – nyilatkozta

A legtapasztaltabb 25 éves Barcelona-játékosok
1. Xavi 272 mérkőzés
2. Josep Guardiola 199 mérkőzés
3. Albert Ferrer 191 mérkőzés
4. Guillermo Amor 187 mérkőzés
5. Sánchez 178 mérkőzés

Adatlap

Teljes neve:
Xavier Hernandez Creus
Születési hely: Terrassa (Spanyolország)
Születési idő: 1980. január 25.
Magasság: 170 cm
Testsúly: 69 kg
Eddigi klubjai: 1991-től FC Barcelona
1. meccse a Barcelonában: 1998. augusztus 19. (Barcelona – Mallorca 1 : 2 Spanyol Szuperkupa)
Bajnoki Mérkőzései / góljai: 121 / 13
Válogatottságainak száma: 18
Sikerei: A Barcelonával: 1998-1999: Spanyol bajnok
A válogatottal: 1999: U – 20-as világbajnok
2000: Olimpiai második helyezett
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetI 2005.03.15. 09:31:30-kor.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.03.12. 20:19:27

Ne haragudj, az én hibám, viszont nem találom meg a cikkek között, de megpróbálom kikeresni :)

Jó síelést. Csak nehogy összetörd Ivánt és Enriquét.
Rhynnblog:
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.03.12. 17:46:05

Elutazok egy hétre síelni, így nem fogok tudni jövő hétfőig fordítani. Addig is jó munkát! :)
És még valami: Az utolsó két cikkemnél rhynn neve szerepel, annál, hogy ki fordította.
Lezárt