Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem láttad? Nem mondhatják meg.tadrika94 írta:szal akk ki is volt?xD
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Messa
nagyon zsírLa Pulga írta:
Vélemények?![]()

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Eurobarca Staff
Pontosan! Vádalkut kötöttünk, és tart a titoktartási nyilatkozat.Los Banditos írta:Amúgy nem hinném, hogy itt a fórumon kitudódna, mert az alkuban benne volt, hogy nem derítenek fényt a fórumozóra.![]()
De vissza a régi kerékvágásba. Ebben a témában ez volt az utolsó hsz!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
Szerintem nem nehéz kitalálniChris0527 írta:És nem mondjátok el hogy ki volt?![]()

Amúgy nem hinném, hogy itt a fórumon kitudódna, mert az alkuban benne volt, hogy nem derítenek fényt a fórumozóra.

in to exile
-
- Eurobarca Staff
Most komolyan! Senki nem érzi úgy, hogy kéne küldenie egy pü-t?
Mi tudjuk ki volt, de kap egy esélyt, ha jelentkezik pü-ben, akkor nem leplezzük le, ellenkező esetben kénytelenek leszünk, és akkor garantálom, hogy alaposan kikezdik a többiek...
Szóval várjuk a pü-t...
Az ügyet sikeresen megoldottuk, hála Sharky "sasszem" moderátorunknak! Remélem jó tanulság volt
Mi tudjuk ki volt, de kap egy esélyt, ha jelentkezik pü-ben, akkor nem leplezzük le, ellenkező esetben kénytelenek leszünk, és akkor garantálom, hogy alaposan kikezdik a többiek...
Szóval várjuk a pü-t...
Az ügyet sikeresen megoldottuk, hála Sharky "sasszem" moderátorunknak! Remélem jó tanulság volt
-
- Eurobarca Staff
Muhahahaha!
Ez a próbálkozás nem jött be, itt nem szeretjük a skizofréneket. Amennyiben Bannerkirály igazi énje nem jelentkezik pü-ben Sharkynál, vagy nálam, mindkét accja a süllyesztőben végzi...
Az IP sajna nem hazudik...
Ez a próbálkozás nem jött be, itt nem szeretjük a skizofréneket. Amennyiben Bannerkirály igazi énje nem jelentkezik pü-ben Sharkynál, vagy nálam, mindkét accja a süllyesztőben végzi...
Az IP sajna nem hazudik...
- Victor_Valdes
Mi az a hátán???Hátizsák...Vagy nincs kivágva rendesenBannerkirály írta:
Na ez inkább sig mint amit ti csináltok! La Pulganak a Ronaldinhossa meg Barcafeco Cisseése![]()
elég szarok
UI.:Tévedés ne essen én hülye vagyok a PS-hoz de ilyet még talán én is csinálok....
-
- Eurobarca Staff
Bannerkirály aláírásában írta:kíméjetek a béna sigektől!
Csak nekem van olyan érzésem, hogy Lennon reinkarnációjához van szerencsénk?Bannerkirály írta:ijet
Nem azért az egyhúszért, de ezt még paintben is leverik, egyébként cuki lett Ronaldinho vörös hátizsákja, legalábbis szerintem nem lehet más

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
én ijet kb 2ésfél perc alatt csinálokBannerkirály írta:
Na ez inkább sig mint amit ti csináltok! La Pulganak a Ronaldinhossa meg Barcafeco Cisseése![]()
elég szarok

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
Igen, valószínűleg én onnan lopom őket főleg amilyen sokat csináltam eddig életemben.Oleguer írta:Los Banditos írta:Csak nehogy az NSO-ról lopkodd őket![]()
Los ne magadból indulj ki...
Egyébként az kicsit se lenne feltünő

Bannerkirály: Gyönyörű lett

in to exile
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
nem aszt mondom, hogy én olyan jokat tok csinálni, de ha te ojan profinak érzed magad akk mutass vmit!!!

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti

Na ez inkább sig mint amit ti csináltok! La Pulganak a Ronaldinhossa meg Barcafeco Cisseése

- Victor_Valdes
Most nem azért de fő a szerénység......Bannerkirály írta:Torrentkiller! La Pulga! Barcafeco! mega többiek nem tudom mire vagytok nagyok! Majd én megmutatom hogy kell ijet csinálni!
Várjuk-várjuk!
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Los Banditos írta:Csak nehogy az NSO-ról lopkodd őket![]()
Los ne magadból indulj ki...
Egyébként az kicsit se lenne feltünő

És hoztam kettő saját készítésű siget.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oleguer 2008.02.04. 15:03:14-kor.