2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Angol... ez a szó mindent elárul szerintem, igaz ez a két csapat ahhoz képest elég 'jó' focit játszik, de....ozsimiki írta:Milyen favágásOleguer írta:Hát eddig nagyon rosszul alakulnak, igaz a legfontosabb megvan a Barca továbbment, de az arsenal és a manchester is távobb ment sajnosTovábbra és nézhetjük (már ha lenne tv6) a favágást
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aludd ki magad szntem, ugyanis sem az Arsenal-ra,se a M.U.-ra nem mondható el ez,sőt a látványos játék sokkal inkább jellemző rájuk ebben az idényben....
Milyen favágásOleguer írta:Hát eddig nagyon rosszul alakulnak, igaz a legfontosabb megvan a Barca továbbment, de az arsenal és a manchester is távobb ment sajnosTovábbra és nézhetjük (már ha lenne tv6) a favágást
![]()
Az a baj hogy én alapjában véve nagyon pesszimista ember vagyok. Milito idén hibázott már egy párat, és élete két legjobb meccsét kellene játszani ahhoz hogy továbbmehessünk. Ez igaz az egész védelemre persze. Továbbá Messi nélkül nem hiszem hogy sok keresnivalónk lenne ellenük. Henry-nak ugye eleve nem az a posztja, tehát nem nagyon tud ott játszani, így Evra szerintem simán leszedné a pályáról. A másik oldal az ahol meg tudnánk bontani a védelmüket, viszont akkor meg ott lenne középen a Vidic-Ferdinand páros. Szóval én nagyon de nagyon nem örülnék az MU-nakmessi1918 írta:Azért, én mindentől függetlenül, megnéznék, egy Barcelona-MU párharcot! Nem nagyon izgat, hogy jelenleg erősebb az MU, ha nyerni akarunk, akkor bizony az erősebb ellenfeleket is meg kell verni!
Innentől, már nincsenejk gyenge csapatok...
Szóval kiváncsi lettem VOLNA egy Messi C.Ronaldo csatára, vagy Xavi Giggs ellen, na majd látjuk, de mondom! Szerinem inentől már nem leszne gyenge csapatok!