Volt egy álmom a Bl forduló előtt.
A Barca továbbjutást inkább elvárásnak mondanám tehát akkor a másik kettő:
Milan-Arsenal: Az odavágó után kissé csalódott voltam, hisz megvoltak a helyzetek és nem játszott rosszul a csapat. Viszont most egyenesen fantasztikusak voltak igazából az egész csapatot ki lehet emelni, de Flamini szenzációsan játszott. Kaká kb kétszer tudott a meccs folyamán ritmust váltani. Fabregas pedig ismét megmutatta, hogy milyen játékinteligencával rendelkezik. Legyűgöző a srác
És a meccs végén Walcott megmutatta, hogy Wenger bízhat benne, ha kellett akkor lefutotta Kaká-t ( Mentségére legyen mondva addigra már 80 perc robotoláson volt túl) vagy gólpaszt adott Adebayornak.
Teljesen megérdemelt Arsenal győzelem.
Real Madrid - Roma : Titkon reméltem, hogy a 16 csapatból ez a 3 csapat tovább megy a negyeddöntőkbe és a Romában kételkedtem a legjobban azt hittem az Inter utáni 1-1 megtöri őket ( A hétvégi 4-0 ellenére)
Ettől függetlenül Pepe kiállításáig( A lesgól kicsit megzavarta őket ) olyan játékot produkáltak, hogy nem találok rá jelzőt. Persze lehet, hogy a Real impotens támadójátéka miatt tűnt így, de kétlem. ( Véleményem szerint Capello munkája lassan eltűnt a csapatból és nem, hogy szép játékot nem játszik a Madrid, de az eredménycentrikussal is komoly gondok vannak. )
Vucinic miután beállt 6-szor faltolták az egész meccsen senki ellen nem követtek el ennyi szabálytalanságot, szerintem ez az adat sok mindent elmond. A Romának nagyon kijárt egy ilyen siker. Bravo!
Bocs, ha kicsit hosszú lett.