Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem be is fog annyit küldeni.ozsimiki írta:Mindjárt kezdődik a viasaton az Inter-Pool....remélen nem lesz könnyű dolga a Poolnak,és jó meccs lesz...
Mancini helyében az elejétől kockáztatnék mint állat 3/4 támadóval is akár![]()
Talán azért, mert nem a Roma volt az esélyes.Most hogy egyértelmű győzelemmel kiütötte a realt persze hogy róla fognak beszélni.koboldmaki írta:hmm érdekes, hirtelen milyen jó lett itt a Roma, mindenki fényezi mekkora csapat mekkora játékosokkal és edzővel, de mielőtt összesorsolták volna a Real-al szó sem volt róla
Hát én az Arsenalt lehet elkerülném.De egyik csapat se valami gyenge.Varga Tamás írta:Azt azért álmomban sem gondoltam volna, hogy a három spanyol csapatból mi maradunk egyedül állva. A Sevilla továbbjutásában szinte biztos voltam, és a Romára se tettem volna fel sok pénzt. Mindkét csapat egy - papíron - nálánál gyengébb csapattal szemben maradt alul. Az andalúzok kiesése számomra teljesen érthetetlen, felfoghatatlan. Az én kívánságlistám:
1. Schalke
2. Fener
3. Arsenal.
És: idegenben való kezdés.
Fener es a Schalke tovabbjuttak, remelem a Barca kettojuk kozul kerul ossze valamelyikkel s akkor bizti a tovabbjutas.
Kétségtelen,h papíron ez a két leggyengébb csapat.Én azért egyértelműen a Schalkenak örülnék jobban.ezért jólenne ha a Fenert vagy a Schalkét kapnánk
Megnéztem őket és kirázott a hideg.azért a fener szurkolói elég jól küldik:
http://youtube.com/watch?v=gZZoIRRZGDo&feature=related
http://youtube.com/watch?v=LBBPoyXEOhM&feature=related
Én nagyon örülök a Schalke továbbjutásának. Szeretem a német focit és végre van német a 8 közt.Lionel85 írta:Én a Portót sajnálom, jó keretük van, de nemzetközi szinten valahogy mostanában nem jön össze nekik. Pedig szerintem jobb csapat a Porto, mint a Schalke, de ettől szép a foci, hogy nem mindig a jobbik nyer.
Én nézem a meccset. Hát elég pörgős kis meccs, jobb a Tottenham egy eladott labdát váltott gólra Fárfán, egykét veszélyes beadása és kontrája volt a PSV-nek is. A hollandok 2 vagy 3 óriási ziccert úsztak meg Gomes és a szerencsének köszönhetően. Remélem nyer a Tottenham, igen sok pénzem bánja ha nem. Eddig minden bejött, még a Fiorentina Everton is ikszre áll arra is tettem. Szal Go Spurskovinho írta:40' Tottenham H. 0 - 1 PSV Eindhoven
Hát innen nagyon necces lesz. Nem értem egyébként miért nem tudják közvetíteni. Azért remélem tudunk valahogy fordítani.
Látod, én ezért nem szeretem annyira a BLt. Csupán a pillanatnyi forma számit. A Roma számára jobb időzités nem is lehetett volna...ők most voltak nagy formában, a RM me hullámvölgyben. Pl. ha ősszel találkozik a két csapat, lehet másként lett volna...koboldmaki írta:hmm érdekes, hirtelen milyen jó lett itt a Roma, mindenki fényezi mekkora csapat mekkora játékosokkal és edzővel, de mielőtt összesorsolták volna a Real-al szó sem volt róla
Erre mondják azt, hogy suszter maradjon a kaptafánál, Schuster pedig a Getafánál.Boixos írta:hát nem véletlenül vinné a madrid is, de ez a gyerek tősgyökeres római, ugyanúgy gondolkozik a városáról és a Klubjáról, mint a capitano, úgyhogy magasról sz.arik az ilyen jellegű megkeresésekre. ugyanebbe a kategóriába tartozik még aquilani is.
spalletti pedig egy kumma nagy edző, suszter ezzel szemben egy középszerű valaki, aki abból él(t), amit capello felépített a tavalyi szezonban madridban. és ezt akkor is tartom, ha esetleg a mostani alázás ellenére ők lennének a végén a bajnokok.