Leo Messi #2
-
- Barça B
Messi és Roni nélkül nincs csapat .
sinyavr6
jó nagyon! ha valaki a zene címét tudja pls segítsen!
- robbyt
- Barça B
Itt az új pepsi reklám,ha valakit érdekel,ronival,Henry-val és persze Messivel:
http://www.dailymotion.com/video/x4qznj ... ard-ro_ads
http://www.dailymotion.com/video/x4qznj ... ard-ro_ads
- Deus
- Boixos Nois
hu! ez köszi nagyon!messi1918 írta:http://kepfeltoltes.hu/070224/116876075 ... es.hu_.gif
Azt hiszem, ehhez nem kell kommentár...
GYÓGYULJ MEG

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:

Azt hiszem, ehhez nem kell kommentár...
ugyanezt Pepével is megcsinálná! NAyon sajnálom, hogy most sérült! Megint ezen fog elmenni a bajnokság! Tuti, ha itt let volna, ilyen Almeriakat, lezúzunk a pályáról, de nincs itt...
GYÓGYULJ MEG
..................................
Ronaldo is gyors, rengeteg ritmusváltással operáló játékos volt. Vayg pl. Owen. mindhárom játékos hihetetlenül sérülékeny.
Gratulálok a friss Messi-cikkhez, nagyon jó összeállítás, és a végén az oknyomozás is helytálló és hiteles!
Szerintem simán elképzelhető, hogy a hormon- és csontbeavatkozások miatt ilyen sérülékeny, ez pedig sajnos azt jelenti, hogy kb a pályafutása fele ilyen rehabilitációkkal fog telni, hacsak nem találnak ki valamit a dokik, de gyorsan...
Ronaldónak is hasonló a baja, bár nála inkább fiatalkori PSV-doppingolásra gyanakodnak, de a szervezetbe való mesterséges beavatkozás néha iyen következményekkel jár. Ez van.
Nagyon szurkolok Leónak, mert ha a jövőben megússza az ilyen dolgokat, a század legnagyobb focistája lehet, mert a képességei mellett a szerénysége is megvan hozzá, ami nagyon jelentős, szerintem Ronnie (a gaucsóbbik) egy kicsit itt rontja el. Ha pedig sérülékeny, akkor az akarata is meg kell, h legyen, mint Ronaldónak (a fenoménabbiknak), és akkor reális eséllyel pályázhat hasonló karrirerre aranylabdákkal, vébédöntőkkel, kupákkal.
Forza Messi!!
üdv,
csoho
Szerintem simán elképzelhető, hogy a hormon- és csontbeavatkozások miatt ilyen sérülékeny, ez pedig sajnos azt jelenti, hogy kb a pályafutása fele ilyen rehabilitációkkal fog telni, hacsak nem találnak ki valamit a dokik, de gyorsan...
Ronaldónak is hasonló a baja, bár nála inkább fiatalkori PSV-doppingolásra gyanakodnak, de a szervezetbe való mesterséges beavatkozás néha iyen következményekkel jár. Ez van.
Nagyon szurkolok Leónak, mert ha a jövőben megússza az ilyen dolgokat, a század legnagyobb focistája lehet, mert a képességei mellett a szerénysége is megvan hozzá, ami nagyon jelentős, szerintem Ronnie (a gaucsóbbik) egy kicsit itt rontja el. Ha pedig sérülékeny, akkor az akarata is meg kell, h legyen, mint Ronaldónak (a fenoménabbiknak), és akkor reális eséllyel pályázhat hasonló karrirerre aranylabdákkal, vébédöntőkkel, kupákkal.
Forza Messi!!
üdv,
csoho
- Blaugrana10
- Barça B
Messi maga a csoda, ezert is lesz nagyon nehez nelkule, es pont ebben a mindent eldonto idoszakban serult le. Nagy kar!!!!!!!! Konnyen meglehet h pont ezert a rosz idoben jott serules miatt vesszuk el a bajnoksagot. Na de Henry, Roni, Eto'o, Krkic es Giovani nem serultek. Folleg Roni jo jatekaban bizok, s akkor talan nem erezzuk meg annyira Leo hianyat
Akkor még a Barca igazi csapat volt, és elbirta egy klasszis hiányát. Most más a helyzet, emiatt jobban megérezzük 1-1 sérült hiányát.sasi1 írta:Nélküle nagyon nehéz lesz az 1/4, és esetleg az 1/2 döntő a Bl-ben, meg a bajnokság is, szinte lehetetlen, de emlékszem én egy cikkre itt az Eurobarcán, ami után hasonló érzéseim voltak, aztán lett, ami lett.
A cikk címe:
Döbbenet: Xavi 6 hónapra kidőlt!
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
5év alatt 30 centi ebben a korban egyáltalán nem sok
1/2off
öcsém egyik volt osztálytársa 1 év alatt nőtt ennyit, na az sok volt, mert pl a bőre sem bírta, szanaszét repedezett
neki nem kellett hozzá növekedési hormon, nem hiszem, hogy Messinél az kavart volna be
on
el kell sajnos fogadni, hogy vannak játékosok/emberek(Motta, Edmilka, Robben, Woodgate stb stb) akik sérülékenyebbek az átlagnál és úgy néz ki Messi is közéjük tartozik
off
nekem pl a 30 évem alatt sose volt semmilyen izom sérülésem, ficamom vagy törésem bár az is igaz sosem voltam aktív sportoló
1/2off
öcsém egyik volt osztálytársa 1 év alatt nőtt ennyit, na az sok volt, mert pl a bőre sem bírta, szanaszét repedezett
neki nem kellett hozzá növekedési hormon, nem hiszem, hogy Messinél az kavart volna be
on
el kell sajnos fogadni, hogy vannak játékosok/emberek(Motta, Edmilka, Robben, Woodgate stb stb) akik sérülékenyebbek az átlagnál és úgy néz ki Messi is közéjük tartozik
off
nekem pl a 30 évem alatt sose volt semmilyen izom sérülésem, ficamom vagy törésem bár az is igaz sosem voltam aktív sportoló

- Pocsa11
- Jugador del Barça
Egy két gondolatomat megosztom veletek
"[...]Messi 13 évesen mindössze 140 centiméter magas volt csak[...]"
Ugyan ezen mondat vége:
"[...]18 éves korára viszont már majdnem 170 cm-re nőtt."
Nem feltétlenül a sok szertől lehetnek ezek a sérülései, hanem attól, hogy ilyen hamar ennyit nőtt...5 év alatt 30 centi, illetve majdnem 30 centi az nagyon sok. Én is kb. ennyit nőttem. 17 évesen 192 centi, elég sok...Meg is érzem a bokámban a térdemben, hogy az ínszallagok nem tudtak egyenlő arányban erősödni a növésemmel. Nálla ez az izomzatnál lehet így. Szóval szerintem ez (is) lehet a gond, de szóljatok ha szerintetek hülyeségeket hordok össze.
Vedd kisebbre az avatarod a szabályzatnak megfelelően, kössz. Drigo
"[...]Messi 13 évesen mindössze 140 centiméter magas volt csak[...]"
Ugyan ezen mondat vége:
"[...]18 éves korára viszont már majdnem 170 cm-re nőtt."
Nem feltétlenül a sok szertől lehetnek ezek a sérülései, hanem attól, hogy ilyen hamar ennyit nőtt...5 év alatt 30 centi, illetve majdnem 30 centi az nagyon sok. Én is kb. ennyit nőttem. 17 évesen 192 centi, elég sok...Meg is érzem a bokámban a térdemben, hogy az ínszallagok nem tudtak egyenlő arányban erősödni a növésemmel. Nálla ez az izomzatnál lehet így. Szóval szerintem ez (is) lehet a gond, de szóljatok ha szerintetek hülyeségeket hordok össze.

Vedd kisebbre az avatarod a szabályzatnak megfelelően, kössz. Drigo
-
- Barça B
Mindenféleképpen meg kell várni a teljes felépülést , nem szabad siettetni . Egy trófea sem ér annyit hogy megint megsérüljön . Gondoljatok bele a következő sérülése lehet végzetes is ezt el kell kerülni. MESSIRE még nagy szükségünk lessz.Látni a gyönyörű játékát , FELEJTHETETLEN. VISCA EL BARCA
sinyavr6
- lui1698
- Llegenda del Barça
Csóró srácot sajnálom!
Nagyon nagy játékos és még nagyobb játékos is lehet belőle!
Remélem felépül és lefocizza a pályáról az egész világot a Barcá-ban és a válogatottban is!
Nagyon nagy játékos és még nagyobb játékos is lehet belőle!
Remélem felépül és lefocizza a pályáról az egész világot a Barcá-ban és a válogatottban is!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egyetértünk persze, de sajnos ez a csapattól is függ. Ha jól megy a szekér, akkor nem fogják erőltetni a visszatérését, de ha most az Atlético utáni meccs után megint visszazuhan a csapat oda, ahol eddig volt, akkor elképzelhető, hogy megint előbb fog visszatérni Leo.

- Messi-#19
- Capitá del Barça
De ezek a "Térj vissza minél hamarabb" beszólások
Oké én is akarom hogy mihamarabb jöjjön de az istenit ha sürgeted csak rosszabb lesz! Szerintem a tavalyi valenciai sérülésből sem épült fel teljesen. Meccsről meccsre húzódott az izom és elég volt egy kisebb odalépés és mint a gitáron a húr elszakadt. szerintem meg ez a 171 centi bőven elég neki. Már csak azért is mer cselezéshez lent kell lennie a súlypontnak. Elég abból a természetelenes [auto_cenzúra]
tény hogy sérülékenyebb tőle
de azé nem csak azoktól a szerektől van. Ronaldinho visszatérését is siettethették volna! de nem sietették és inkább ráhúztak fél hónapot. Hát mostis így legyen. ne terheljék túl

Szóljatok he velemi nem úgy van mint leírtam!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Szóljatok he velemi nem úgy van mint leírtam!

Més que un club
Nélküle nagyon nehéz lesz az 1/4, és esetleg az 1/2 döntő a Bl-ben, meg a bajnokság is, szinte lehetetlen, de emlékszem én egy cikkre itt az Eurobarcán, ami után hasonló érzéseim voltak, aztán lett, ami lett.
A cikk címe:
A cikk címe:
-
- Barça B
Nagyon sajnálatos Messi sérülése de most az a feladat , hogy nélküle is továbbjussunk mindenben . Ő a világ eggyik legjobb játékosa,de sajnos megsérült, idő kell amig felépül,és ezt az időt ki is kell várni . Nem szabad sürgetni . Most Roninak kell átvenni a helyéz , akkor még lehet esélyünk . MINDÖRÖKKÉ BARCA
sinyavr6
-
- Jugador del Barça