Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
off:Henry azért nem volt felesleges vétel ha azt a 8(??) gólt nem rugja akkor még itt se tartanánk...Rdinho írta:Szégyen,nevetséges,undoritó játék volt a tegnapi Barca produkció...szégyen!!!naon felhúztam a csapaton magam most,és nem Ronaldinhon mert továbbra is azt tartom hogy egyre jobb a tegnapi meccsen rajta és Eto'o-n látszott a küzdeni akarás...de ez az Henry felesleges vétel volt hihetetlen!!! ha nem ment a lábára a labda egy 2métert nem tudna futniszégyen...!!!!!
barcatom írta:Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek Roni lesz még olyan mint régen!! Elmondom nektek már soha nem lesz olyan! Ma már csak egy jó labdakezelö, labdatartó, és jó passzoló,szabadrugás lövő!!! De ebbe viszont még jó!!
amióta itt van Henry inkább játszik bal oldalt mint középen ( sajnos)! Ha Messi nem sérült akkor nálam Ronni a jelenlegi formája alapján csak a 4ik számú csatár! És Krikic is van, h jobban játszik nála....goda06 írta:Ha jól tudok olvasni akkor azt írtam, hogy nem úgy játszik mint 2 éve, de...
Nem azt mondom, hogy önmagához képest jól játszik, hanem azt, hogy látszik rajta, hogy akar, és bizony vannak neki már olyan megmozdulásai, mint régen ( sokkal kevesebb, de van és ez az elmúlt másfél évhez képest sz.tem javulásnak mondható).
Amúgy az "aki helyett játszik" -ban kire gondoltál? Henry = középcsatár. Dos Santos = azért ennyire nem nézheted le Ronit.
Mindenesetre más a véleményünk. Én látok némi javulást ami bizakodásra adhat okot.
2 éves hullámvölgy és még nincsen vége ( ha 1általán vége lesz)..... a jelenlegi Ronni ennél nem lesz jobb.... elhiheted, h a pupillám teljesen kivan tágulva mikor nézem a meccseket, de akkor is borzasztó aki ezt a teljesitményt értékeli!!!! Ne Oleguerhez hasonlítsd, hanem önmagához és ahhoz aki helyett játszik!goda06 írta:Nem játszik úgy, mint 2 éve, de az hogy sz.r nem lehet kijelenteni. Ha meg nem látod nála a fejlődést, akkor nyissad ki jobban a szemed. Ugyanis ha jól emlékszem, most volt túl egy "hullámvölgyön", ami után nem szokás csak úgy hirtelen csúcson lenni. Ez nem fanatizmus, hanem a valóság. (példa erre a 2008-as meccsek. A csapat legjobbjai között volt, és AKAR!)Én is csak azt tom mondani, h aki még hisz Ronaldinho-ban az nagyon elvakult fanatikus Ronni "FÁN"!!! Amikor azt mondjátok, h nem játszott rosszul, láttam benne fantáziát és, h már majdnem a régi.......... na akkor szoktam agybajt kapni!!! nkm személy szerint az a Ronni kéne aki 2 éve volt és nem az akinek van 10böl 2 jó passza és akit minden védő +ver 1az1be... Akinek az kielégítő, h nagyon hajtott és volt jó 2 szabadrugása annak naon kicsi a elvárása! Azért, mert annak idején segített a Barcának kimászni a gödörböl és "vele" feljutottunk a csúcsra, ezért nem kellene őt Isteníteni és mindig dicsérni és a kezdőbe rakni! Ő egy kiégett lelassult ( ellustult ) Focista.....sajnos! Egyszerüen dühít, h mien [auto_cenzúra] lett ( magához képest ).... Az a legrosszabb mikor látom, h minden védő simán leszereli és mindig csak hátrál a labdával!!!
Nem játszik úgy, mint 2 éve, de az hogy sz.r nem lehet kijelenteni. Ha meg nem látod nála a fejlődést, akkor nyissad ki jobban a szemed. Ugyanis ha jól emlékszem, most volt túl egy "hullámvölgyön", ami után nem szokás csak úgy hirtelen csúcson lenni. Ez nem fanatizmus, hanem a valóság. (példa erre a 2008-as meccsek. A csapat legjobbjai között volt, és AKAR!)Én is csak azt tom mondani, h aki még hisz Ronaldinho-ban az nagyon elvakult fanatikus Ronni "FÁN"!!! Amikor azt mondjátok, h nem játszott rosszul, láttam benne fantáziát és, h már majdnem a régi.......... na akkor szoktam agybajt kapni!!! nkm személy szerint az a Ronni kéne aki 2 éve volt és nem az akinek van 10böl 2 jó passza és akit minden védő +ver 1az1be... Akinek az kielégítő, h nagyon hajtott és volt jó 2 szabadrugása annak naon kicsi a elvárása! Azért, mert annak idején segített a Barcának kimászni a gödörböl és "vele" feljutottunk a csúcsra, ezért nem kellene őt Isteníteni és mindig dicsérni és a kezdőbe rakni! Ő egy kiégett lelassult ( ellustult ) Focista.....sajnos! Egyszerüen dühít, h mien [auto_cenzúra] lett ( magához képest ).... Az a legrosszabb mikor látom, h minden védő simán leszereli és mindig csak hátrál a labdával!!!
Én is csak azt tom mondani, h aki még hisz Ronaldinho-ban az nagyon elvakult fanatikus Ronni "FÁN"!!! Amikor azt mondjátok, h nem játszott rosszul, láttam benne fantáziát és, h már majdnem a régi.......... na akkor szoktam agybajt kapni!!! nkm személy szerint az a Ronni kéne aki 2 éve volt és nem az akinek van 10böl 2 jó passza és akit minden védő +ver 1az1be... Akinek az kielégítő, h nagyon hajtott és volt jó 2 szabadrugása annak naon kicsi a elvárása! Azért, mert annak idején segített a Barcának kimászni a gödörböl és "vele" feljutottunk a csúcsra, ezért nem kellene őt Isteníteni és mindig dicsérni és a kezdőbe rakni! Ő egy kiégett lelassult ( ellustult ) Focista.....sajnos! Egyszerüen dühít, h mien [auto_cenzúra] lett ( magához képest ).... Az a legrosszabb mikor látom, h minden védő simán leszereli és mindig csak hátrál a labdával!!!barcatom írta:Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek Roni lesz még olyan mint régen!! Elmondom nektek már soha nem lesz olyan! Ma már csak egy jó labdakezelö, labdatartó, és jó passzoló,szabadrugás lövő!!! De ebbe viszont még jó!!
Hát öregem Te nagyon rosszul látod... Ronnie még lesz olyan jó, (ha nem jobb) mint régen volt... Ezt meg Te hidd el nekem!barcatom írta:Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek Roni lesz még olyan mint régen!! Elmondom nektek már soha nem lesz olyan! Ma már csak egy jó labdakezelö, labdatartó, és jó passzoló,szabadrugás lövő!!! De ebbe viszont még jó!!
Tény hogy javuló tendenciát mutat.goda06 írta:Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek
Másodszor Roni technikailag az egyik legképzettebb focista. Szóval ha visszanyeri a régi gyorsaságát, akkor bizony megközelítheti(sőt...) a 2005-ös formáját.
Na ezekből adódóan bízunk mi benne
Először is az utóbbi meccseken látszik rajta hogy bizonyítani akar és bizony értékes tagja a csapatnak ( habár a tegnapi meccsen szürkébb volt mint a celtic ellen, de nem játszott rosszul. legalább a hosszúpasszaival picit változatosságot hozott és talán egyik legjobb volt )Szerintem ti nem vagytok normálisak ha azt hiszitek Roni lesz még olyan mint régen!! Elmondom nektek már soha nem lesz olyan! Ma már csak egy jó labdakezelö, labdatartó, és jó passzoló,szabadrugás lövő!!! De ebbe viszont még jó!!