Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rdinho
Barça C

2008.03.12. 19:40:18

na azért hadd lehessen már megszólalni okos....egnem nem érdekel ki milyen meccset néz ez akkor is undoritó harmatgyenge teljesitmény és a küzdeni akarást Iniestán és most Ronaldinhon lehet látni....ennyi pénzért elvárható lenne nem egy kis produkció....Ibrahimovic jobb vétel lett volna....
Lesy
Capitá del Barça

2008.03.12. 17:25:18

Ronaldinho&Barca írta:Jam és érdemes megvenni az újságot, nagyposzteren ő van rajta. :oops: :wink:

A SztárSportba + Ronaldinho :D :wink:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.12. 17:04:21

Ma megvettem a képes sportot (mint mindig. :D ) És elolvasva az interjút vele, nagyon kedves, szimpatikus ember, és nagyon küzd, azaz érzem benne h bizonyítani akar. És ez a Henry aki a Barcelonába játszik, ez nem az Arsenalos, azt többet nemlátjuk, ő mondta. Kiváncsi vagyok, hogy értette, remélem belelendül a gólgyártásba, mert 21 meccs 7 gól az kicsit kevéske.
Jam és érdemes megvenni az újságot, nagyposzteren ő van rajta. :oops: :wink:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.12. 16:41:40

G-Jay írta: Szerk.: csak azt nem értem hogy mértnem az értelmesebbjeinek a hszét olvassák el egyesek, mért az eszetlenekét? Talán mert ők is azok...
mert az értelmesebbek hosszabb üzeneteket írnak, a rövidet egyszerűbb elolvasni 8)
Henryt nem egyszer láttam már hátrafutni és szerelni az ellenfél kontrájánál
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.12. 16:37:32

Szerintem az idei meccsek nagy részén igenis küzdött, futott hajtott! Az akarattal nála semmi gond nincs, sőt a csapat egyik leginkább szívvel játszó játékosa, és bizony nem másodlagos hogy egy igen értelmes emberről van szó, aki elég hamar felfogta hogy milyen célokért kell egy Barcelona játéosnak játszani. Nem felttétlen csak a kupákra gondolok itt!
Az meg aki szerint idén csak végig állt a pályán és várta a sült galambot, na az egy vak ember, vagy olyan aki egy meccset sem látott, csak elolvasta egy-két idióta hsz-ét itt a forumon.

Szerk.: csak azt nem értem hogy mértnem az értelmesebbjeinek a hszét olvassák el egyesek, mért az eszetlenekét? Talán mert ők is azok...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Rdinho
Barça C

2008.03.12. 16:07:24

Na akkor kezdeném
nagyon szép dolog hogy véditek de!! aki ennyi fizetéssel,szupertehetséggel nem tudja legalább a minimum szintet hozni egy ilyen szintü klubnál hogy legalább fut a labdáért esetleg küzd...mert engem nem az zavar hogy nem lő minden meccsen 2gólt de ha látnám hogy küzd hajt mint pl Iniesta akkor egye fene belefér de még akkor is....
hihetetlen mit leművelt a Villareal ellen :x ...
Ez egy felesleges vétel volt amikor ott vannak fiatalok...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.12. 16:04:25

Válását ne hozzátok már fel indokként,tudtommal ő k*rt fére,ami az egész előzménye volt,szal nem hullajtott krokodilkönnyeket emiatt szntem...

Ami számomra magyarázat lehet (nem 100%ig) az a sorozatos sérülései még az Arsenali pályafutása vége felé...de ha jövőre is kb ennyit produkál akkor elég egyértelmű a helyzet.

Mert egy ilyen kaliberű playatól,még a számára idegen (inkább idegenebb) pozició ellenére is jóval többet vár az ember,legalábbis én.

Igaz,szerzett 14gólt,de tavaly R10 is megvolt (legtöbb esetben jogosan) találva a gyenge teljesítménye miatt,pedig Ő ennél többet szerzett...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Dave87
Capitá del Barça

2008.03.12. 15:48:45

grecki írta:
kicsics írta:lenyegtelen it gondolsz a tenyek magukert beszelnek!
azokat cafold meg!
Milyen tények b*szod?
Azok a tények, hogy új ország, új nyelv, új csapat, új meccsidőpontok, elvált a feleségétől, új játékrendszer, új szerepkör (pozíció, eddig kihagythatatlan félisten, most egy ember a sok sztár közül)...

Mégis második a házi góllövőlistán...

NEM A KRITIKÁVAL VAN BAJOM, HANEM A LESAJNÁLÓ, FIKÁZÓ, KIEBRUDÁLÓ, UNDORÍTÓ STÍLUSSAL! Gádit?
Erről van szó, ez elég ok, hogy valaki kisebb válságba kerüljön.
De hát azért rúgja a gólokat, és meccseket is döntött már el.
Aztán hagyom is ezt a dolgot innentől. Elégedett vagyok vele és kész, kis elfogultsággal :D
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.12. 14:18:27

Így van...szerintem se mondjuk azt, hogy nem menne neki jól 2 csatáros játékban úgy, hogy még nem is láttuk így játszani a Barcában. Sőt...szerintem sokkal jobban menne neki Eto'o-val párban középen. Azért annak idején az Arsenal-ban is Bergkamp-al vagy Van Persie-vel nagyon jók voltak. Egyszer csak eljön annak is az ideje, hogy 2 csatárral próbálkozunk...vagyis inkább remélem... :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.12. 14:16:45

Ha megmondaná Frenky a védőknek hogy előrefelé játszunk és nem oldalra, és jó lenne ha passzolnának előre is néha, valamint a középpályásoknak megmutatná hogy melyik irányba van az ellenfél kapuja, és h arra kéne passzolni, akkor talán mennénk is valamire. Akkor talán Titi is jobban érezné magát. Mert azért egy csatár nehogy már egyedül legyen felelős a támadásokért! Vissza kell mennie egy jó csatárnak labdáért, de azért vannak határok. Lassú a játék így van. Sajnos ez van.

G.
California Love
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.12. 14:09:58

Már miért ne mehetne neki jobban? Sokkal másabb, ha vki egyedüli ék, és harcol a falban, mint ha két csatár osztja meg a védők figyelmét. Nem mindenki tud jól játszani egyedüli ékként.

Nem mellesleg az is zavarhatja, hogy piszok lassan játszunk. El lehet aludni, mire végigviszünk egy akciót.
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.12. 14:05:43

lionelmessi19 írta: Amúgy Henry alkalmazkodjon a csapathoz, ne a csapat hozzá. Ez itt nem az Arsenal. Két csatáros rendszerben sem lenne ő jobb, ez elég egyértelmű annak aki látja minden meccsén játszani. nem a játékrendszerrel van neki problémája...
csak azért érdekes, mert rengeteg ember beírta, hogy 4-4-2-zni kéne!
viszont amíg Frank nem próbálja ki a 4-4-2-t addig sose fog kiderülni, hogy tényleg igaza van-e Henrynak és fórumozótársainknak 8)
Andris
Adminisztrátor

2008.03.12. 14:01:17

senzu írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=618872

Henry Demands 4-4-2 At Barça
Spanish sports daily Marca claims that Thierry Henry is growing increasingly disillusioned with Barcelona's 4-3-3 system...
:wink:
Persze nemtudom most, hogy mi igaz és mi nem, csak ezt tekintve... :roll:

Amúgy Henry alkalmazkodjon a csapathoz, ne a csapat hozzá. Ez itt nem az Arsenal. Két csatáros rendszerben sem lenne ő jobb, ez elég egyértelmű annak aki látja minden meccsén játszani. nem a játékrendszerrel van neki problémája...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.12. 13:58:55

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=618872

Henry Demands 4-4-2 At Barça
Spanish sports daily Marca claims that Thierry Henry is growing increasingly disillusioned with Barcelona's 4-3-3 system...
Andris
Adminisztrátor

2008.03.12. 13:35:34

grecki írta: Afelett gondolom elsiklottál, hogy a Sevilla előtt játszott a Portóban... Várj, megnézem mennyi gólt lőtt... A wikipedia tanulsága szerint 22 meccsen öt gól. Tényleg egy [auto_cenzúra] játékos. Most meg 19 meccsen 20 gólnál jár...

Én a Forlan esethez tudnám hasonlítani a dolgot. :)
Jövőre sehol sem lesz szvsz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
robag
Jugador d'estrella

2008.03.12. 10:33:31

Nyugi grecki, ami nem öl meg az megerősít!
Kár minden ilyen hsz-en a falnak menni, bár nekem is kinyílik a bicska a zsebemben.
Emberek vagyunk, különbözöek, eltérő véleményekkel, csak vannak akik most jöttek le a fáról, és még nem tudnak elég objektiven tekinteni a világra. Ez valószínű hogy a tapasztalathiányra vezethető vissza, bár elismerem hogy a tapasztalatokból is lehet rossz következtetést levonni.
Szóval, fel a fejjel..
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.12. 08:58:15

Hagyd gracki. Látod h nekem sem sikerült megmagyarázni, sajnos neked sem fog.
Nem csak Henry szidásával van a gond, hanem ugy általában mindenkivel kapcsolatban. De ezt nem lehet felfogni bizonyos agyi szint alatt ugy látszik.
Van különbség kritika és szidás között, jó lenne ezt megtalálni végre.

Megint lesüllyedőben a forum...

G.
California Love
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.12. 08:38:28

mondtam heny egy kicsit korosabb mint o!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.12. 00:21:13

kicsics írta:asszem tudom!
a liverpoolba jaccik ugye??
:lol: :lol: :lol:
lehet 0 eves korom ota nezek focit meg jaccok is!
henry henry!
fabiano meg fabiano!
fabiano kicsit fiatalabb!
henry is be illeszkedik mire 40 eves lesz?
ennyi erovel hagyhatttuk is volna ott ahol van!
azert igazoltuk le mert azt akartuk hogy ugyanolyan jol jaccon mint azelott csak hat buktuk!
Afelett gondolom elsiklottál, hogy a Sevilla előtt játszott a Portóban... Várj, megnézem mennyi gólt lőtt... A wikipedia tanulsága szerint 22 meccsen öt gól. Tényleg egy [auto_cenzúra] játékos. Most meg 19 meccsen 20 gólnál jár...
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.12. 00:13:01

asszem tudom!
a liverpoolba jaccik ugye??
:lol: :lol: :lol:
lehet 0 eves korom ota nezek focit meg jaccok is!
henry henry!
fabiano meg fabiano!
fabiano kicsit fiatalabb!
henry is be illeszkedik mire 40 eves lesz?
ennyi erovel hagyhatttuk is volna ott ahol van!
azert igazoltuk le mert azt akartuk hogy ugyanolyan jol jaccon mint azelott csak hat buktuk!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.12. 00:07:20

kicsics írta:akkor se er annyit mint regen!
hat szrul jaccik mar a bajnoksagba is vezethetne a gollovo listat nem csak a haziba 2.?
ugyan mar.
hasonlitsd mar ossze az arsenalos henryval!
barki be tud illeszkedni egy csapatba max fel szezon alatt!
itt meg mingya vege a szezonnnak!
le se kellett volna igazolni!
Ne idegesíts már fel. Mikor mondtam, hogy úgy játszik, mint az Arsenalban?
Bárki be tud illeszkedni? Nézd meg Luis Fabianót. Tudod ki ő?
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.12. 00:04:30

akkor se er annyit mint regen!
hat szrul jaccik mar a bajnoksagba is vezethetne a gollovo listat nem csak a haziba 2.?
ugyan mar.
hasonlitsd mar ossze az arsenalos henryval!
barki be tud illeszkedni egy csapatba max fel szezon alatt!
itt meg mingya vege a szezonnnak!
le se kellett volna igazolni!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.11. 23:59:31

kicsics írta:lenyegtelen it gondolsz a tenyek magukert beszelnek!
azokat cafold meg!
Milyen tények b*szod?
Azok a tények, hogy új ország, új nyelv, új csapat, új meccsidőpontok, elvált a feleségétől, új játékrendszer, új szerepkör (pozíció, eddig kihagythatatlan félisten, most egy ember a sok sztár közül)...

Mégis második a házi góllövőlistán...

NEM A KRITIKÁVAL VAN BAJOM, HANEM A LESAJNÁLÓ, FIKÁZÓ, KIEBRUDÁLÓ, UNDORÍTÓ STÍLUSSAL! Gádit?
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.11. 23:52:16

lenyegtelen it gondolsz a tenyek magukert beszelnek!
azokat cafold meg!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.11. 23:38:33

kicsics írta:en nem voltam se itt se a camp nouban!
amugy en is kimentem volna meg nezni es nem azert mert jol fog jaccani a barcaban persze ebben is biztam volna hanem azert mert henry!
ki mondta hogy igazolni kell?
jaccon bojan igaz hogy fiatal de jol jaccik es csak a hasznara valik!
jo par meccsen jobban jacott amikor jacott mint henry!
semmi ertelme csatart igazolni ott vannak a fiatalok!
Őszintén. Kb háromszor töröltem ki azt, amit írtam volna ehelyett. Mert lehet megsértődtél volna. Nincs kedvem háborúzni, de azt remélem belátod, hogy az ilyen jellegű hsz-ekkel senki nem fog komolyan venni...

Szerk: Téged idéztelek, de nem rólad beszéltem. Én az általános észrevételeimről beszélek, amelyeket itt tapasztalok. A te postod volt a kiváltó ok. Nem kell magadra venni. Ezek után mindenki gondolhatja, hogy, ja persze, azért dumál, mert a kis kedvencéről van szó. Nem. Pontosabban igen, nagyon szeretem az ő játékát, és kétségtelen, nem hozza azt amit mindenki gondolt. Minden egyes ki-bebas*ott topikban csak a fika megy, rohadtul unalmas. Ebből van elegem. Semmi másról nem lehet értekezni a Barcával kapcsolatos témákban, mint h ez meg az mekkora sz@r... és hogy vegyük meg Nasrit és Diegót. Brrrrr. Kiráz a hideg.
Lezárt