Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mert az értelmesebbek hosszabb üzeneteket írnak, a rövidet egyszerűbb elolvasniG-Jay írta: Szerk.: csak azt nem értem hogy mértnem az értelmesebbjeinek a hszét olvassák el egyesek, mért az eszetlenekét? Talán mert ők is azok...
Erről van szó, ez elég ok, hogy valaki kisebb válságba kerüljön.grecki írta:Milyen tények b*szod?kicsics írta:lenyegtelen it gondolsz a tenyek magukert beszelnek!
azokat cafold meg!
Azok a tények, hogy új ország, új nyelv, új csapat, új meccsidőpontok, elvált a feleségétől, új játékrendszer, új szerepkör (pozíció, eddig kihagythatatlan félisten, most egy ember a sok sztár közül)...
Mégis második a házi góllövőlistán...
NEM A KRITIKÁVAL VAN BAJOM, HANEM A LESAJNÁLÓ, FIKÁZÓ, KIEBRUDÁLÓ, UNDORÍTÓ STÍLUSSAL! Gádit?
csak azért érdekes, mert rengeteg ember beírta, hogy 4-4-2-zni kéne!lionelmessi19 írta: Amúgy Henry alkalmazkodjon a csapathoz, ne a csapat hozzá. Ez itt nem az Arsenal. Két csatáros rendszerben sem lenne ő jobb, ez elég egyértelmű annak aki látja minden meccsén játszani. nem a játékrendszerrel van neki problémája...
senzu írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=618872
Henry Demands 4-4-2 At Barça
Spanish sports daily Marca claims that Thierry Henry is growing increasingly disillusioned with Barcelona's 4-3-3 system...
grecki írta: Afelett gondolom elsiklottál, hogy a Sevilla előtt játszott a Portóban... Várj, megnézem mennyi gólt lőtt... A wikipedia tanulsága szerint 22 meccsen öt gól. Tényleg egy [auto_cenzúra] játékos. Most meg 19 meccsen 20 gólnál jár...
Afelett gondolom elsiklottál, hogy a Sevilla előtt játszott a Portóban... Várj, megnézem mennyi gólt lőtt... A wikipedia tanulsága szerint 22 meccsen öt gól. Tényleg egy [auto_cenzúra] játékos. Most meg 19 meccsen 20 gólnál jár...kicsics írta:asszem tudom!
a liverpoolba jaccik ugye??
![]()
![]()
![]()
lehet 0 eves korom ota nezek focit meg jaccok is!
henry henry!
fabiano meg fabiano!
fabiano kicsit fiatalabb!
henry is be illeszkedik mire 40 eves lesz?
ennyi erovel hagyhatttuk is volna ott ahol van!
azert igazoltuk le mert azt akartuk hogy ugyanolyan jol jaccon mint azelott csak hat buktuk!
Ne idegesíts már fel. Mikor mondtam, hogy úgy játszik, mint az Arsenalban?kicsics írta:akkor se er annyit mint regen!
hat szrul jaccik mar a bajnoksagba is vezethetne a gollovo listat nem csak a haziba 2.?
ugyan mar.
hasonlitsd mar ossze az arsenalos henryval!
barki be tud illeszkedni egy csapatba max fel szezon alatt!
itt meg mingya vege a szezonnnak!
le se kellett volna igazolni!
Milyen tények b*szod?kicsics írta:lenyegtelen it gondolsz a tenyek magukert beszelnek!
azokat cafold meg!
Őszintén. Kb háromszor töröltem ki azt, amit írtam volna ehelyett. Mert lehet megsértődtél volna. Nincs kedvem háborúzni, de azt remélem belátod, hogy az ilyen jellegű hsz-ekkel senki nem fog komolyan venni...kicsics írta:en nem voltam se itt se a camp nouban!
amugy en is kimentem volna meg nezni es nem azert mert jol fog jaccani a barcaban persze ebben is biztam volna hanem azert mert henry!
ki mondta hogy igazolni kell?
jaccon bojan igaz hogy fiatal de jol jaccik es csak a hasznara valik!
jo par meccsen jobban jacott amikor jacott mint henry!
semmi ertelme csatart igazolni ott vannak a fiatalok!