Élő közvetítések 07/08
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Az viszont nagyon megnyugtató, hogy Henry, Eto'o és Bojan ennyire jól megérti egymást a támadásoknál. Így tovább fiúk!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Szuper volt az első félidő!!!!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ennyire könnyű mérközésre azért nem számítottam. Egész jól gurigázunk, de ha kicsit jobban megerőltetnék magukat a játékosok többel is mehetnénk. Rúgjunk még egy gólt és akkor vége is...
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Eddig tetszik, csak nehogy ugy legyen a csapat, mint tavaj az atletico ellen. Akkor ragyogtunk, rugtunk 6ot, de már az előtt se ment igazán idegenben. Reméljük ez egy fordulópont lessz...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nos, háát nehéz meccsre számítottunk, de aztán negyed óra alatt eldőlt minden. Szépen játszunk, remélem azért nemalusszuk végig a meccset, még 1-2 gólnak örülnék.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Kb igy kell idegenben játszani.
Nyugodtan és könnyedén játszunk, Xavi és Iniesta uralkodik.
Ami nagyon tetszik, hogy müködik a csapatrészek közötti átmenet, egységesek vagyunk.
Ennek ellenére, ha talál vhogy egy gólt a Betis, akkor gyorsan bajba kerülhetünk, szóval egy gól még nem ártana
Nyugodtan és könnyedén játszunk, Xavi és Iniesta uralkodik.
Ami nagyon tetszik, hogy müködik a csapatrészek közötti átmenet, egységesek vagyunk.
Ennek ellenére, ha talál vhogy egy gólt a Betis, akkor gyorsan bajba kerülhetünk, szóval egy gól még nem ártana

-
- Capitá del Barça
bazzeg vége az 1 félidőnek! a másik 3 gól a második félidőbe marad! henry lefog jönni helyére giovanni! giovanni rúg 1 et, krkic, eto'o:D és megvan a három gól:D
-
- Capitá del Barça
lelassult az iram:(
- Messi-#19
- Capitá del Barça
Összefoglalva eddig:
A védelem eddig szinte hibátlanul működik, most még Valdes is remekel, mondjuk sok dolga nem volt hála a védőknek!
A középpályaán Xavi és Iniesata in nagyon aktív, de Tourén látszik hogy sérült
.
Támadók: Bojan ismét remekel, Eto'o ingadozik, vannak gyönyörű és kicsit olyan, hogy is mondjam vak megmozdulási. Henry pedig átlagosnál 2 hajszállal jobb.
A védelem eddig szinte hibátlanul működik, most még Valdes is remekel, mondjuk sok dolga nem volt hála a védőknek!
A középpályaán Xavi és Iniesata in nagyon aktív, de Tourén látszik hogy sérült

Támadók: Bojan ismét remekel, Eto'o ingadozik, vannak gyönyörű és kicsit olyan, hogy is mondjam vak megmozdulási. Henry pedig átlagosnál 2 hajszállal jobb.

Més que un club
-
- Eurobarca Staff
A szülinapozást, majd másik topicban folytassátok ezután!
Elég jól játszunk, sok passzos, kombinatív játék, de néha túlcifrázzuk elől. Még egy gól kéne, és akkor lehetne tartalékolni a Schalke ellen.
Elég jól játszunk, sok passzos, kombinatív játék, de néha túlcifrázzuk elől. Még egy gól kéne, és akkor lehetne tartalékolni a Schalke ellen.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
ó de jó lenne még 1-2 gol de ne legyek ilyen pesszimista! hajrá barca 

Köszi és viszont (bocsi kihagytam)Messi-#19 írta:Akkor neked is boldogat!bandihawk írta:Én is örülnék 1 nagyobb győzelemnek, mert nekem is holnap lesz a szülinapom. Bátyámnak szintén holnap, de ő már megkapta a 4:0-át, mert a ManU-nak szurkol

-
- Capitá del Barça
Amikor fellökték a betisest és a bíró mutatott az ujjával akkor kicsit... 

- Messi-#19
- Capitá del Barça
Akkor neked is boldogat!bandihawk írta:Én is örülnék 1 nagyobb győzelemnek, mert nekem is holnap lesz a szülinapom. Bátyámnak szintén holnap, de ő már megkapta a 4:0-át, mert a ManU-nak szurkol

Més que un club
Én is örülnék 1 nagyobb győzelemnek, mert nekem is holnap lesz a szülinapom. Bátyámnak szintén holnap, de ő már megkapta a 4:0-át, mert a ManU-nak szurkolMessi-#19 írta:Köszi!, és viszont, mármint a Barca sikereket. Persze alkalom adtán a szülinapot.

Szintén legközelebb csak azt idézd be, amire válaszolsz.Drigo
- Messi-#19
- Capitá del Barça
Köszi!, és viszont, mármint a Barca sikereket. Persze alkalom adtán a szülinapot.torrentkiller írta:Akkor boldog szülinapot, és további sok szép Barca sikertFORZA BARCA
![]()
![]()
![]()

Na a szülinap és a 2:0-ás vezetés miatt most nem törlöm, de legközelebb csak azt idézd be, amire válaszolsz.Drigo

Més que un club
-
- Eurobarca Staff
Szép lenne bizony. Én viszont azt mondom legyen 4:0 és tegyünk el hármat a köv fordulóra, vagy akár a BL-re. A Madrid is egy 7:1-es meccs után égett meg...Messi-#19 írta:mekkora lenne ha megcsinálnánk egy 7:0-t
Boldog szülinapot előre is

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Akkor boldog szülinapot, és további sok szép Barca sikertMessi-#19 írta:pontosan, én egy 4:0-val nagyon elégedett lenék főleg hogy holnap lesz születésnapom!!!kovinho írta:Csak ne üljünk rá arra a bizonyos eredményre.
Így tovább, srácok!
Visca Barca!

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti