Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na Ronaldinho fanok. Le lehet szállni Iniesta-ról. Tavaly is már hasznosabb tagja volt a csapatnak. Ezt természetesen az összjátékra értem. Még mielőtt jönnétek azzal a 20 egynehány góllal amit R10 rúgott tavaly. Ezek 80%-át 11-esből és szabadrúgásból szerezte nem pedig akcióból. Az meg hogy hol volt mikor BL-t nyertünk....no comment. Ezt a kérdést szerintem még Te sem gondoltad komolyanRdinho írta:Hihetetlen számomra hogy többet nem látom Barca mezben...a legnagyobb játékos...de viszont ha már itt tartunk mehetne a fél csapat!!!mindenki el van ájulva Iniestától,ebben a szezonban hozza amit kell de tavaly és amikor BL-t nyertünk hol volt...Én alapos csapattisztítást rendeznék a barcánál és ha emiatt 2évig nem is nyernénk semmit akkor is megcsinálnám...
Mi már csak ilyen hülyék vagyunk.Gomezinho írta:NA látjátok itt látszik hogy még felfogni se tudtátok mit irtam! Annyit mondtam csak ha Iniesta megy el nemfogok térden csuszva sirni hogy miért pont ő de ezt a félcsapatra elmondhatom! Iniesta semmit nem bizonyitott és nem is fog olyan ő mint Guti a MAdridban tökmindegy ha lehurrogtok de nemigaz hogy nemlátjátok be végre!
Ember! Térj már magadhoz, idén ha maximum 3 játékos van, aki kiegyensúlyozott, akkor Iniesta tuti, hogy benne van. Pont a te kis kedvenc bohócodat helyettesítette hetekig, mellesleg jobban is mint a brazil zsogás trambulinos csinálta.Gomezinho írta:Iniesta semmit nem bizonyitott és nem is fog olyan ő mint Guti a MAdridban tökmindegy ha lehurrogtok de nemigaz hogy nemlátjátok be végre!
Ezzel szerintem, csak a nagyon elfogult emberek nem értenek egyet. R10 nél jelenleg sokkalm fontosabb egy csupaszív Ini. És, azt hiszem, hogy sokkal fontosabb is marad, mert Ronni már nem valószínű, hogy nálunk maradSzandi írta: Hát kövezzetek meg, nekem perpill fontosabb Iniesta, mint R10, és ha most választani kellene, akkor sokkal jobban Ini maradjon.
Hát kövezzetek meg, nekem perpill fontosabb Iniesta, mint R10, és ha most választani kellene, akkor sokkal jobban Ini maradjon.Gomezinho írta:Csak tudod kicsit jobban fáj higy ő megy el és nem egy Iniesta
Iniesta menjen Ronaldinho helyett?Gomezinho írta:Grat Morminho! Ügyes vagy! Köszönöm hogy ismét beszóltál nekem! Nem szeretem jobban ,egyformán szeretem! Csak tudod kicsit jobban fáj higy ő megy el és nem egy Iniesta vagy egy Oleguer vagy Edmilson vagy bárki más! Nekem ő a No1! ezzel tudd be! És ne gyere nekem hogy nem szeretem a BArcát meg hogy divatdrukker blabla! Menjél dolgozni vagy valami de rólam mostmár szállj le!
Picit tényleg erős, ahogy már majdhogynem R10 van a csapat előtt számodra. De ezt is megértem, csak törődj bele, kívánj neki sok szerencsét és szurkolj a csapat feltámádásáért. Emlékezz vissza, hogy a BL-győzelem óta napi téma, hogy elmegy, a vezetőség mindaddig nem volt hajlandó tárgyalni, amíg elvi esélye volt, hogy Ronaldinho a Barcelonáért fog küzdeni, varázsolni és villogni.Gomezinho írta: Nem szeretem jobban ,egyformán szeretem! Csak tudod kicsit jobban fáj higy ő megy el és nem egy Iniesta vagy egy Oleguer vagy Edmilson vagy bárki más! Nekem ő a No1!
Te vagy tudatlan!Gomezinho írta:HÁt ha Gondolokodom akkor ha a vezetőségen mulik nemvesznek a helyére senkit! Tudod jól te is mekkora parasz tok ezek ! Tudatlan brigád!
Én még csak egy videóval toldanám meg ezeketColos írta:Én még kiegészíteném egy-kettővel:Mihu írta:Ronaldinho legnagyobb góljai a Barcában (szerintem):
Milan ellen a BL-ben
Chelsea ellen BL-ben
Villareal ellen a Ligában
És a meccs amivel végképp beírta magát a Barca történelemkönyvébe
Első meccsén, a Sevilla ellen
A Werder ellen a sorfal alatt elgurított szabadrúgásgól
Az Osasuna elleni félfordulatból elkövetett őrület
Másik gólja a Chelsea-nek
Hogy meglegyen a keretes szerkezet: az Atléticó elleni olló (utolsó s talán legszebb gólja...)
Ezzel kész is egy "Top 10"...
És miért nem játszott?Gomezinho írta:CSak tudod ebben a szezonban nemis játszott! szóval nincs miről beszélni!
Én még kiegészíteném egy-kettővel:Mihu írta:Ronaldinho legnagyobb góljai a Barcában (szerintem):
Milan ellen a BL-ben
Chelsea ellen BL-ben
Villareal ellen a Ligában
És a meccs amivel végképp beírta magát a Barca történelemkönyvébe