2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És mér kell 3 sztár 1 posztra ??? Minek klisi???djtrack írta:isti010 írta:
Én szerintem ezeket kéne idehozni jövőre ezzel a taktikával:
Ronaldinho+Zambrotta=Kaká
Marquez=Garay
Deco=Diego/Nasri
Edmilson+Ezquerro+Oleguer=Lahm
Ezeket saát pénzből:Benzema,Miguel Veloso,Clichy
és 4-4-2-ben állnék fel:
_______________________________Valdes_________________________
__Lahm____________Garay___________Millito________Abidal/Clichy
_____Messi__________Xavi/Touré_________Nasri/Ineista/Diego___Kaká
_______________________Eto'o/Bojan________________Henry/Benzema
CSeréknek hoznék még Barca B-s tehetségeket és készen állna az új Bl és Bajnoki győztes csapat....Véleményeket írjatok
ha jól tudom Kaka 70misi az nem elég a zambi meg a r10 érte:D
Deco max 10misit ér:D Diego ár mintegy 30misi
Garayról 15misis hírek röpködtek de marquez nem ér annyit.
isti010 írta:
Én szerintem ezeket kéne idehozni jövőre ezzel a taktikával:
Ronaldinho+Zambrotta=Kaká
Marquez=Garay
Deco=Diego/Nasri
Edmilson+Ezquerro+Oleguer=Lahm
Ezeket saát pénzből:Benzema,Miguel Veloso,Clichy
és 4-4-2-ben állnék fel:
_______________________________Valdes_________________________
__Lahm____________Garay___________Millito________Abidal/Clichy
_____Messi__________Xavi/Touré_________Nasri/Ineista/Diego___Kaká
_______________________Eto'o/Bojan________________Henry/Benzema
CSeréknek hoznék még Barca B-s tehetségeket és készen állna az új Bl és Bajnoki győztes csapat....Véleményeket írjatok
Puyolt kihagytad.....isti010 írta:
Véleményeket írjatok
Ezért hozták szóba a Lazio-val.kis-leo-messi írta:Oleguer jó játékos csak nem a Barcába való. Nem azt a játékstílust játsza amit a Barca védők. Olasz csapatban lenne a helye.......
Hát ez jó nagyon komoly....Milyen állapotban voltál amikor ezt elküldted?Olafinho írta:GERÁT A BARCÁBA!
Aki azt állítja, h Zoli bá nem emelkedett volna ki a Depor elleni meccsen a Barcából, az vak, v nem látta a meccset!
Akármilyen komolytalan is, venni kellene 10 olcsó, fiatal motivált tehetséget, aztán aki alibizni akar az mehet a padra.
Ezzel egyetértek, de hogy tartsuk itt csakjolesz vmire felfogás eléggé durva. Meg annyiért neméri meg eladni, tise gondoljátok komolyannorbert55 írta:Én nem fikázom Oleguert de jobb lenne sztem is ha menne.Neki és nekünk is.
Hát neharagudj de ez roppant irritáló hozzá illetve -beszólás volt. Ő is ember. Sőt hogy még tovább mennyek profi labdarúgó. Szeretne sikereket elérni. Nemcsak a padról beszállva, hanem kezdőként a csapat játékosaként. Emlékezzetek vissza amikor kivertük a Chelsea-t a BL-bőlKarashu írta:Sztem se, de még mindig jobb, ha itt van, és annyit keres, mint egy jegyárus, lásd Motta, eladtuk 1 millióért és volt időszak, mikor szükségünk volt rá! Durván 1, 1,5 millió euró semmi a Barcának, így pánik esetén bevethetők! Oleguert csak akkor adnám el, ha ifi játékost hoznának a helyére, de akkor mint a rosszbajt, úgy raknám ki a csapatból! De addig is, hagy ücsörögjön itt nálunk.CFirpo3 írta:sztem oleguer 1 millio euronál nem ér többet
Sztem se, de még mindig jobb, ha itt van, és annyit keres, mint egy jegyárus, lásd Motta, eladtuk 1 millióért és volt időszak, mikor szükségünk volt rá! Durván 1, 1,5 millió euró semmi a Barcának, így pánik esetén bevethetők! Oleguert csak akkor adnám el, ha ifi játékost hoznának a helyére, de akkor mint a rosszbajt, úgy raknám ki a csapatból! De addig is, hagy ücsörögjön itt nálunk.CFirpo3 írta:sztem oleguer 1 millio euronál nem ér többet
1. Az év vicce lenneOlafinho írta:GERÁT A BARCÁBA!
Aki azt állítja, h Zoli bá nem emelkedett volna ki a Depor elleni meccsen a Barcából, az vak, v nem látta a meccset!
Akármilyen komolytalan is, venni kellene 10 olcsó, fiatal motivált tehetséget, aztán aki alibizni akar az mehet a padra.
Azért őrizzük meg hidegvérünket és realitásérzékünket. Ha komolyan gondolod ezt a gerátabarcába című marhaságot, akkor sajnállak, ha csak hülyülsz, akkor azt a Humor topic-ban tedd.Olafinho írta:GERÁT A BARCÁBA!
Én úgy tudom, csak annyi biztos, hogy nem hosszabít szerződést, mert nem tudott megállapodni a Beyernnel. Szóval valóban valószínű, hogy nyáron elhagyja Münchent, mivel csak így kapnának érte pénzt, ám azt még én sem olvastam sehol, hogy a Barcával megegyezett volna. És akkor még a klubok megállapodásáról nem is beszéltünk. Lásd: pár hete mindenki biztosra vette, hogy Ronaldinho Milánóban foltyatja, aztán megrekedtek a tárgyalások.Demonhunter írta:Teltexten olvastam hogy Megvettük Lahmot![]()
!