Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én pont ugyanigy voltam Robinho-val, amikor láttam a 2005-ös Konf. kupán elájultam, hogy mire képes. Aztán mosr Real-ba van, nem nagyon követem hogy hogy játszik.kovinho írta:Alvés, az egyik kedvenc védőm egyike, aki pont olyan játékos számomra, hogyha más nagy csapathoz megy, akkor nagyon meg fogom majd utálni, viszont ha hozzánk jön, akkor egyike lesz a kedvenc játékosaimnak. Mindenképp le kell csapni rá, mert korunk egyik legdinamikusabb jobb hátvédjével van dolgunk. Nem mellesleg nem lesz gyenge a jobb oldalunk...
Azt, hogy aki ezt elhiszi....gondolom az NSO-n olvastad.andris871120 írta:És ahhoz mit szóltok hogy állítólag nincs elég pénz a játékosállomány megújjítására?
jogos ezt a véleményt én is oszton!DaNNy írta:Zambrotta ha marad mehet bal oldalra , ött is kiváló védő és könnyen túltudja szárnyalni Abidalt,akiben nagyot csalódtam idénReplay írta:Dani Alvés (bár nem kedvelem) a tökéletes szélső védő számunkra, mert hiába világklasszis Zambrotta, támadni nem nagyon tud és ez a Barca-nál alap feltétel, nem beszélve a gyorsaságról, jó rúgótechnikáról, amivel rendelkezik a brazil.
Bizakodjunk, hogy a Sevilla nem áll a transzfer útjába.
Aztán, majd megkedvelem...
Zambrotta ha marad mehet bal oldalra , ött is kiváló védő és könnyen túltudja szárnyalni Abidalt,akiben nagyot csalódtam idénReplay írta:Dani Alvés (bár nem kedvelem) a tökéletes szélső védő számunkra, mert hiába világklasszis Zambrotta, támadni nem nagyon tud és ez a Barca-nál alap feltétel, nem beszélve a gyorsaságról, jó rúgótechnikáról, amivel rendelkezik a brazil.
Bizakodjunk, hogy a Sevilla nem áll a transzfer útjába.
Aztán, majd megkedvelem...
Nem hiszem hogy a Milan-nak ez jó üzlet lenne..albicelesteX írta:De ez a Kaká-s ügy!Szerintem kajli az egész!
Igen és a Sevilla vezetői sem gondolhatják komolyan hogy a világ egyik legjobb jobbhátvédje tőlük fog visszavonulni..Gondolom Alvesnek is vannak céljai amiket egy középcsapatnál nem valósíthat meg..És lényeges különbség még az is hogy most úgy tűnik,Alves is jönni akar tehát nehezebb a Sevillai vezetők dolga,hogy ott tartsák! Biztos hogy tudták ők is,eljön az a pillanat amikor el kell őt engedni..Fernando írta:Igazából érthető, hogy sürgeti az idő a Sevillát is Alvés ügye. Ősem lesz már fiatalabb. És a nagy pénzes klubok kiszálltak a versengésből. Lásd Chelsea. A Madrid se mutat nagy aktivitást. Ramos nekik ott kiváló. Nekünk van égető szükségünk rá csak. És a 25 millio valahol reális is. Bár még kicsit mindig sokallom egy védőért. 20 millio reálisabb lenne. De hát ha kell hát kell.
Rögtön mellette: