Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

A jövő héten meglehet az új menedzser...
 A jövő héten meglehet az új menedzser... 

De legalább az utolsó emlék az szép. Öröm volt látni amilyen őszintén, szinte gyermeki mosollyal örült Giovanni góljainak
 De legalább az utolsó emlék az szép. Öröm volt látni amilyen őszintén, szinte gyermeki mosollyal örült Giovanni góljainak   Köszönjük azt a csodálatos 2 évet amikor egész Európa minket csodált. Van az a mondás hogy halottról vagy jót vagy semmit. Na most ebben az esetben távozó edzőről vagy jót vagy semmit. Pár év múlva úgyis csak arra a 2 évre fogunk emlékezni amiben 2 bajnokságot és BL győzelmet ünnepelhettünk.
 Köszönjük azt a csodálatos 2 évet amikor egész Európa minket csodált. Van az a mondás hogy halottról vagy jót vagy semmit. Na most ebben az esetben távozó edzőről vagy jót vagy semmit. Pár év múlva úgyis csak arra a 2 évre fogunk emlékezni amiben 2 bajnokságot és BL győzelmet ünnepelhettünk.

KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
                                                                                                                          KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA