Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony, akkoriban még nekem is a hollandok voltak a kedvenceim, az nagyon ütős kis csapat volt, az elődöntőben...na ott gyűlöltem meg az olaszokat, a hollandok szivattak egész meccsen, mégis azok a nyomoroncok jutottak tovább.Guardiola írta:S Kluivert negyet azon a mecsen (bar az egyik vegulis ongolnak lett beirva ha jol emlekszem). Nagyon egyutt volt az a holland valogatott, meg most is emlekszem a mecseikretarich írta: Az az.Overmars mekkora gólt lőttVan Bastenbe meg húzzam bele...
Nekem is!!!!Imádtam!!!Az a holland válogatott meg valami csoda volt!!!Most már sajnos nem szeretem a hollandokat!!!Az a Holand vállogatott ott volt a szeren!!De Boerok Davids Bergkamp kluivert cocu Seeadorf Reizinger Stam Overmars!!Imádtam őket!!Most meg ilyen Lóképű meg Robben az alapember fúúúújjjjjjjjjjjjjjjatek írta:G-Jay írta:Kluivert, Overmars, Cocu, még a jóöreg Rejcíger is, jahj fáj a szívem, de leginkább Kluivertért, soha nem lesz nála jobb csatár a szememben. Rivaldo, jahajj, jutnak eszembe a nevek. Minek kell ezt a topicot fel-felhozniEgyébként jó nosztalgiázni, nézek is róla egy vidit.
G.
jaja az a régi legendás barca:)) nekem is mai napig kedvenc játékosom Kluivert:)
S Kluivert negyet azon a mecsen (bar az egyik vegulis ongolnak lett beirva ha jol emlekszem). Nagyon egyutt volt az a holland valogatott, meg most is emlekszem a mecseikretarich írta: Az az.Overmars mekkora gólt lőttVan Bastenbe meg húzzam bele...
G-Jay írta:Kluivert, Overmars, Cocu, még a jóöreg Rejcíger is, jahj fáj a szívem, de leginkább Kluivertért, soha nem lesz nála jobb csatár a szememben. Rivaldo, jahajj, jutnak eszembe a nevek. Minek kell ezt a topicot fel-felhozniEgyébként jó nosztalgiázni, nézek is róla egy vidit.
G.
Pontosan ez lehet az 1ik oka, h Kluivert hamarább ki is égett. Ő már akkor is nagy játékos volt, amikor a Lóról még nagyon nem is lehetett hallani. Amugy nem az egyetlen eset, h nagyon fiatalon sztár lesz, és idő előtt kiégRumig írta:Az a nagyon fájó, h napra pontosan annyi idős, mint Nistelrooy. Nézzük meg, hol tart a lópofa, és hol Kluivert. Igaz, ő előbb befutott.
Az az.Overmars mekkora gólt lőttsalas9 írta:Tartomtarich írta:Én a 2000-es EB-n szerettem meg na meg a hollandokat.Davids is jó volt anno a Barcában,de ahogy olvastam neki se megy most,elküldték az ajaxból isHolland-Jugoszláv(nem tudom pontosan kicsi voltam xd) 6-1...
Davidsnak lejárt a szerződése és Van Basten miatt nem hosszabít...
Tartomtarich írta:Én a 2000-es EB-n szerettem meg na meg a hollandokat.Davids is jó volt anno a Barcában,de ahogy olvastam neki se megy most,elküldték az ajaxból is
Az ajaxban is elférne szerintem.A válogatottban mikor játszott utoljára kb?CFirpo3 írta:Most is új klubot keres, pedig még simán lehetne belőle jó csatár. Annyira azért nem öreg.
A semmit nem lehet értékelni. Az a legnagyobb baj, hogy akárhova megy/ment nem kapott elég lehetőséget. Ezért nincs mit értékelni.LG írta:Sajnos mióta elment a Barcából, azóta értékelhetetlen, amit csinál.
Csak olyan csapat kellene neki, ahol kap lehetőséget. Ha jól tudom 31 éves, még bőven van ideje arra, hogy gyarapítsa góljai számát.CFirpo3 írta:Most is új klubot keres, pedig még simán lehetne belőle jó csatár. Annyira azért nem öreg.
Semmilyentarich írta:A Lille-ben milyen szezonja volt?Fernando írta:Szívem szerint ugy visszavenném, tudom h semmi értelme, de nagyon szeretem
A Lille-ben milyen szezonja volt?Fernando írta:Szívem szerint ugy visszavenném, tudom h semmi értelme, de nagyon szeretem