Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek. A szezon második felében, amikor Abidal elkezdett bénázni, Sylvinho rendre felülmúlta. Én többet is játszattam volna a szezon végén. Abidalnak kb január óta az egyetlen jó meccse a Manchester ellen volt.LG írta:Tökéletes csere sztem. Eléggé támadófölfogású, föl tudja pörgetni a játékot, ha beáll. Sztem idén gyakran jobb volt mint Abidal.
az Eurobarca április 28-án írta:Sylvinho egy újabb évet tölthet le a Barcelona soraiban, mivel a klub vezetése a szakmai vezetés egyetértésével egy éves kontraktus-hosszabbítást ajánl a brazilnak. A Sylvinho 2004 nyarán érkezett a klubhoz átigazolási díj nélkül, s mindvégig kiegészítő játékos maradt, ugyanakkor példás edzésmunkájának köszönhetően még 34 éves korában is jó fizikai állapotban van, s a keret leggyorsabb futballistái közé tartozik. Ennek köszönhetően minden adott ahhoz, hogy egy újabb évig a legmagasabb szinten játsszon, még ha kezdőember nyilvánvalóan jövőre sem lesz. Sylvinho várhatóan el fogja fogadni a szerződésajánlatot.
Ezt milyen forrásból tudod? Valami linket esetleg tudsz adni?Ilúvatar írta:bizony aláírta1 év hoccabítáccs!
Oleguernek is nagyon nagy szive van. Odaadása hasonló Puyoléhoz. Csak kár, hogy a tudása nem Barca szintű...Csak a Barca! írta:Ha párhuzamot vonunk, akkor még Oleguerből is lehet valami.Zsolti írta:Azért emlékszem az első évében mennyire béna volt..most meg szinte ő nyújtotta a legjobbat idén az egész védelemből..nem szabad elengedni!
Ő az egyik legalázatosabb az egész csapatból!![]()
![]()
Ha párhuzamot vonunk, akkor még Oleguerből is lehet valami.Zsolti írta:Azért emlékszem az első évében mennyire béna volt..most meg szinte ő nyújtotta a legjobbat idén az egész védelemből..nem szabad elengedni!
Ő az egyik legalázatosabb az egész csapatból!
bezony, ezzel is nagyon 1etértek vele! GO SYLVINHOOO!!!Zsolti írta:Azért emlékszem az első évében mennyire béna volt..most meg szinte ő nyújtotta a legjobbat idén az egész védelemből..nem szabad elengedni!
Ő az egyik legalázatosabb az egész csapatból!