Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dani!gekkodan írta:Azért most nem kell kinyalni a digók hátsóját, ez a francia csapat ma a pályán sem volt, 10 emberrel meg pláne. Akik a románokkal X-elnek, azok ne nyerjenek EB-t. Baromira elegem van a Várhidi-féle barmokból, akik most elmondják az olasz diccshimnuszt, csak azt felejtik el, hogy a hollandok nullára írták őket és a románok is csak Buffonnak köszönhetően nem verték meg őket.
Szeretem ezeket az objektív embereket. Minden benne van az olaszokban??? Tény, hogy így szokták kezdeni, aztán belejönnek, de azért nem kell rögtön EB-aranyat rakni a nyakukba, főleg, hogy még ha tovább is mennek, lesz egy holland-olasz meccs. Az meg már volt egyszer 1 hete....
Én nagyon félek nagyon nagy lendületet kaptak.Saviola írta:de reméljük a digók kihullanak,mert ma is lófallosz volt,amit mutattak.
mikor szaggatak vkit darabokra a spanyolok? max máltát, amikor egyszer régen 8-0ra kellett nyerniük ellenük, amit a bíró 3 11essel el is intézett nekik...G-Jay írta:A spanyoloknak darabokra kell szaggatnia ezt az olasz egyesületet. Remélem az elvárások nem tezsnek megint túl nagy terhet rájuk. Ramosnak meg valaki szóljon már h ne fosson annyira attól, hogy EB-n játszik!
G.
Az a baj főnököm, hogy az olaszok mindig belelendülnek ha kiszenvedikRivaldo11 írta:Hát a franciák tényleg rettenet gyengék voltak, de ha nincs a kiállítás, lehet hogy még ez is elegendő lehetett volna. Mindegy, így a spanyoloké lett a szép feladat: Ezeket eltakarítani az útból. Mert a négybe semmiképp nem valók, az már jelentős színvonalromlást jelentene.
király, akkor még1 telitalálatDrigo írta:Na közben már 2-0 a hollandoknak, azért látszik, hogy nem verhetetlen ez a román csapat...
Van benne valami, én nem vagyok elájulva a spanyoloktól úgy, mint itt nagyon sokan, és ugyanez a helyzet a portugálokkal, sztem a németek meg fogják fogn őket.Boixos írta:ennek a párosításnak sztem a spanyolok örülnek a legkevésbé.
meg fogják verni az olaszok a spanyolokat.
Hát csak játszani kell ellenük,nem pedig hisztizni,és meg is van az eredménye.Drigo írta:Na közben már 2-0 a hollandoknak, azért látszik, hogy nem verhetetlen ez a román csapat...
remélem igazad lesz! énis nagyon bízom spanyolokban, bár egyik szemem sír a másik koporsó ,najó viccet félre téve, kár hogy ez a párosítás lesz, bár most nem sajnálnám annyira az olaszokat, nem olyan jók mint a vb-n voltak.Ronaldinho&Barca írta:Az a gond, hogy egy rém gyenge francia csapatot nem egy tizivel és egy szerencsés góllal kéne verni. Én úgy gondolom, hogy az a spanyol csapat össze van rakva, és remélem legyőzik az olaszokat. Spanyolok sokkal jobbak és nagyobb az összhang szerintem. Aztán győzzön a jobbik.
Hajrá Spanyolok!
U: Van Persie mekkora gól, simán nyernek a hollandok b-csapat ide oda...