Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem érzem azt hogy ott volna a hiba. Én sokkalta jobban gondolkok a csatár kérdésen. Ha Eto'o elmegy és Adebayor jön szerintem Hnery egy kicsit felszabadultabb lessz mert mellette nem egy ugynakokkra kvalitású játékos lessz. És így talán több gól lessz.Capon írta:Nálam Xavi lenne az irányitó. Én erre a posztra nem is igazolnék senkit.Mikor van egy ilyen képességű játékosunk aki szerintem szinte mindent tud a pályán fölösleges igazolni valakit arra a posztra.
Irányítónk még mindig nincs.Valbali írta:Ennyit Lédererről.G-Jay írta:Palaciot most igazolta le a Lazio.
G.![]()
Nagyon örülnék, ha Huntelaart igazolnák le, sztem sokkal jobb, mint Adebayor. Arsavin is borzasztó hasznos lenne, Huntelaarral és Messivel verhetetlen csapat lenne. Védelem az már oké, középpálya is, már csak elöl kell erősíteni.
Ennyit Lédererről.G-Jay írta:Palaciot most igazolta le a Lazio.
G.
Na akkormeg pláneG-Jay írta:Palaciot most igazolta le a Lazio.
G.
Palació neve körülbelül 2 hónapja röppent fel nso-n, de másnap rögtön tagadták a hír igazságát( meg amúgy is a fele sem igaz, amit ott írnak). 100%, hogy Palacio nem jön ide.Valbali írta:Sztem Lédererre nem kell adni, ha igaz lenne a hír, akkor már írták volna a honlapon.albicelesteX írta:Szevasztok!Tegnap látta valaki a sportklubon a Boca Jr.-Fluminense meccset?Mert az elején a Léderer azt mondta hogy Palacio Barcához igazolt!
Lehet, hogy még mindig 2 évvel le van maradva.Monti írta:Pont azt az embert sikerült mondania akirő elég rég nem volt szó![]()
Sztem Lédererre nem kell adni, ha igaz lenne a hír, akkor már írták volna a honlapon.albicelesteX írta:Szevasztok!Tegnap látta valaki a sportklubon a Boca Jr.-Fluminense meccset?Mert az elején a Léderer azt mondta hogy Palacio Barcához igazolt!
Monti írta:Ronnie az a focista akinél egy pillanat alatt változhatnak a dolgok.
Lehet egy nap alatt egyszer csak megint ő lesz minden idők legjobbja,de lehet hogy nem változik semmi.Akár elmegy akár marad én drukkolok neki mert amit ő művel a Croni x10,én csak Maradonához és Ronaldohoz tudnám hasonlítani.
Igazad van, ha Ronnie nem változtat a magatartásán, akkor repüljön minél előbb..szerintem akár az alapozás alatt kiderülhet Pep számára, hogy Ronnie mennyire veszi komolyan a dolgokat, ha nem változott, mehet, amerre lát, ha viszont igen, talán megérdemel egy esélyt...talán...Capon írta:Részben egyet értek veled. Roninak sokkal kevesebb ideje is lenne minden más tevékenységre mivel Pep 2 edzést tervez naponta. Másrészről Roninak is be kellet már látnija, hogy ezzel a hozzáállásával nagyon hamar le tudja húzni magát a wc-n. Akármennyit is tett eddig le az asztalra abból nem fog itt élete végéig megélni.matador írta:Kétségtelen, hogy amit tavaly Ronaldinho művelt, az elfogadhatatlan. Ha Rijkaard maradt volna az edző, én azonnal elzavartam volna, de most, hogy Pep az új edző, elgondolkoznék. Szerintem Ronnie életmódjának köze van a Rijkaard által képviselt nemtörődöm magatartáshoz, ha egy keménykezű edző megfogja, talán még kihozhatunk belőle valamit. És hát ne feledjük, azért nem valószínű, hogy elfelejtett focizni, és ha ő formában van, a világ legjobbja
Részben egyet értek veled. Roninak sokkal kevesebb ideje is lenne minden más tevékenységre mivel Pep 2 edzést tervez naponta. Másrészről Roninak is be kellet már látnija, hogy ezzel a hozzáállásával nagyon hamar le tudja húzni magát a wc-n. Akármennyit is tett eddig le az asztalra abból nem fog itt élete végéig megélni.matador írta:Kétségtelen, hogy amit tavaly Ronaldinho művelt, az elfogadhatatlan. Ha Rijkaard maradt volna az edző, én azonnal elzavartam volna, de most, hogy Pep az új edző, elgondolkoznék. Szerintem Ronnie életmódjának köze van a Rijkaard által képviselt nemtörődöm magatartáshoz, ha egy keménykezű edző megfogja, talán még kihozhatunk belőle valamit. És hát ne feledjük, azért nem valószínű, hogy elfelejtett focizni, és ha ő formában van, a világ legjobbja
igen.vinczebalazs írta: el tudod képzelni, hogy roni nem akar játszani?????
Az év elején még bőven kezdő volt és ott sem ment nek ia játék.Meg nem is a tavalyi évről van szó.Hanem a hozzáálásával.Az nem profi dolog amit ő csinál.Lásd Henryt.A magánélete miatt nem állt le piálni+bulizni hanem próbált továbbjutni és az évvége felé kilábalt a gödörből.vinczebalazs írta:Milyen esélyt kapott tavaly???????????????
cserepad neked az???