2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
köszi Kovi, gyorsan megis csinálomkovinho írta:A "német szövegek" problémára megoldása:
"A lang_db.dat-ot egyre több helyre kell felrakni. Legegyszerűbb, ha azt mondom, hogy mindenhova, ahol van. Ezek alapvetően:
-az eredeti adatbázis (data.db.800, 801, 802),
-az updates könyvtárban levő update-801.db.801, 802
-továbbá, ha editorral szerkesztett az adatbázis, akkor oda is, ahol ez van (ez alapból valahol a Documents and settingsben van),
-és ha nem tömörített a mentés, akkor előfordulhat, hogy a mentés file mellé is be kell másolni."
fmhungary.
fir3bird: tudom, csak vicceltem
Ja jó...akkor ezen nem is tudok változtatni?Sharky írta:Az nekem is úgy van. Meg a sérüléseket is németül írja, de hát annyira nem fontos. Nemzeteket úgyis tudod, sérüléseknél meg inkább az a fontos, hogy mennyi időre esett ki az adott játékos
Az nekem is úgy van. Meg a sérüléseket is németül írja, de hát annyira nem fontos. Nemzeteket úgyis tudod, sérüléseknél meg inkább az a fontos, hogy mennyi időre esett ki az adott játékosfir3bird írta:Ja végülis nem úgy értettemViszont hamár megint ittvagyok lenne egy kérdésem: kicsit furcsa mert betettem ugye a magyarosítást, de pl a nemzetknél németül írja le
meg egykét helyen németül ír dolgokat.Régebben amikor felraktam akkor nemvolt ilyen csak most! Nem értem mi lehet
Ja végülis nem úgy értettemkovinho írta:Neked is én segítettem?
dettoLos Banditos írta:Na, hála Kovinak én is letudtam tölteni az FM08-at.
Egyelőre még csak ismerkedek vele, és rakom fel a patcheket.
Helyes.Los Banditos írta:Na, hála Kovinak én is letudtam tölteni az FM08-at.
Egyelőre még csak ismerkedek vele, és rakom fel a patcheket.
angolul tudod letölteni, majd külön leszedni hozzá egy magyarosítást az fmhungary-ról.lopakodo írta:valaki tudna nekem egy olyan torrentoldalt ajánlani(vagy meghivót küldeni),ahonnan le tudom szedni az fm managert magyarul?lécci help
Középsú védőpárosnak a Fazio-Garay tengelyt ajánlom. Fazio apópénz a játék elején. Garayért kissé zsebbe kell nyúlni, de megéri. Balszélsőnek meg Marcelo a REAL MADRIDbólalbicelesteX írta:Köszönöm mindenkinek!Megtettem a lépéseket!Akkor most egy bal szélső hátvád kéne!
Hali!kovinho írta:Igen, eddig tényleg nagyon kira. Tudtad, hogy kikaptál a Cselzitől végül?Frank Rijkaard írta:Fazio a játék egyik legjobb belső védője lesz, nem mellesleg rettentő jól fejel, szögiknél aranyat ér.albicelesteX írta:Sziasztok!Kettő darab belső védőre lenne szükségem és ötleteket várnák!Köszi!
Barzagli, Zapater, Garay - ők is jók.
Mi most online angol bajnokságot tolunk Kovival. Ő Arsenal, én Pool. Még csak 2 forduló ment le, de eddig igen izgalmas
Igen, eddig tényleg nagyon kira. Tudtad, hogy kikaptál a Cselzitől végül?Frank Rijkaard írta:Fazio a játék egyik legjobb belső védője lesz, nem mellesleg rettentő jól fejel, szögiknél aranyat ér.albicelesteX írta:Sziasztok!Kettő darab belső védőre lenne szükségem és ötleteket várnák!Köszi!
Barzagli, Zapater, Garay - ők is jók.
Mi most online angol bajnokságot tolunk Kovival. Ő Arsenal, én Pool. Még csak 2 forduló ment le, de eddig igen izgalmas