szerintem Senderos jó védő, ugyanakkor különösebben nem érdekel a Milan.Gyurinho írta:Ettől félek én is pláne hogy Senderos már az Arsenalba is sokat bakizott és sztem itt is fog majd
Rafael Marquez
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
1 éves kölcsönszerződés, de amennyiben a Milan meg lesz vele elégedve, úgy véglegesen is megvásárolhatja. De ettől függetlenül még rányomulhatnak Márquezre, mert lehet, h jövőre más védőt kellesz pótolni.Gyurinho írta:Akkor meg pláne bár azt má hallottam hogy a Senderos-t megszerezték de ha jól tom akkor csak kölcsönbe legalábbis a Calcio-n ez volt....most kölcsön vagy igazolás mer ha kölcsön akkor jövőre még bepróbálkozhatnak Marquezért :S
H a t t r i c k
-
- Capitá del Barça
Akkor meg pláne bár azt má hallottam hogy a Senderos-t megszerezték de ha jól tom akkor csak kölcsönbe legalábbis a Calcio-n ez volt....most kölcsön vagy igazolás mer ha kölcsön akkor jövőre még bepróbálkozhatnak Marquezért :S 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
a milan leigazolta Senderost, úgyhogy az egyetlen kérő kilőve.Gyurinho írta:Marquez tuti hogy maradni fog mer számít rá Guardiola bár mondjuk nála sose tudni mer van hogy nem kellett neki az Eto aztán mégis úgyhogy még eladhatják de nem most max jöőre de remélem akkor se megy el mer kell egy ilyen jó ,rutinos védő.
-
- Capitá del Barça
Marquez tuti hogy maradni fog mer számít rá Guardiola bár mondjuk nála sose tudni mer van hogy nem kellett neki az Eto aztán mégis úgyhogy még eladhatják de nem most max jöőre de remélem akkor se megy el mer kell egy ilyen jó ,rutinos védő.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem jelenleg Marquez az egyik legjobb védő játéksounk, és talán év végén sem lesz ötletszinten sem az eladása..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- danianevem
- Entrenador del Barça
Ancelotti szerintem megint csak "blöfföl"... Az előző évben is beszélt mindenről, hogy jön vissza Seva meg minden szép és jó lesz... Aztán kit igazolt akkor a Milan? Hát egy már "kiégett" Émersont...
Márquez még maradni fog... Szerintem.
Márquez még maradni fog... Szerintem.
Sztem is a nyáron marad és jövőre passzoljuk el.Az okok:
-Puyol,Milito,Caceres,Piqué,Henrique.(utóbbi 3 mégjobb lesz évről évre.)
-2010-ben lejár a szerződése és nem akarunk hosszabítani de kell érte lóvé.
-Puyol,Milito,Caceres,Piqué,Henrique.(utóbbi 3 mégjobb lesz évről évre.)
-2010-ben lejár a szerződése és nem akarunk hosszabítani de kell érte lóvé.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Meg akarja venni a Milan !!! 
A nemzeti Sportba olvastam azt hittem h kacsa de a Marca is megírta !
A milan érdeklődik Marquez iránt!
Hát sztem it 50-50% esély van !
Szerintem csak télan vagy jövőre fogunk tőle megválni .
It van Milito,Cáceres :Djövöre sztem ők lesznek

A nemzeti Sportba olvastam azt hittem h kacsa de a Marca is megírta !
A milan érdeklődik Marquez iránt!
Hát sztem it 50-50% esély van !
Szerintem csak télan vagy jövőre fogunk tőle megválni .
It van Milito,Cáceres :Djövöre sztem ők lesznek

-
- Barça B
remélem összeszedi magát,az előző 2 idényben nagyon ki voltam rá akadva 

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Én úgy tudom, hogy számít rá Pep. Azt hiszem akkor nyilatkozta le amikor bejelentette, hogy nem tart igényt a három nagyágyúra.soadroli írta:Most Marquez marad vagy nem![]()
![]()
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- westerngom
- Entrenador del Barça
- remélem, ezt Pepsí is így látja! Ámen!Ronaldinho&Barca írta:Márquez lett a világbajnok a szabadrúgás lövő vb-n.
Egy újabb elismerés számára, klasszis játékos ő. Nagyon meg kell becsülnünk, fontos ember ő számunkra a védelemben, és szabadokban se rossz, ezt nem először láthattuk már. .

jut eszembe, hogy mindazon felül védekező kp.-nek sem kutya........, sőt!
Nem én ítéltem el..danianevem írta:Én sem akarok kötözködni, de egy könyöklés miatt ne itéljünk el senkit... Ha egy pár hiba alapján itélkezünk, akkor Zidane az évszázad egyik legrosszabb játékosa...
Én Marquezt és De Rossit is bírom

Most Marquez marad vagy nem

- danianevem
- Entrenador del Barça
Én sem akarok kötözködni, de egy könyöklés miatt ne itéljünk el senkit... Ha egy pár hiba alapján itélkezünk, akkor Zidane az évszázad egyik legrosszabb játékosa...
Nem akarok kötözködni,Varga Tamás írta:Gratulálok Rafa Márqueznek!
Remélem, marad! Mindig is szerettem a játékát, és maga az ember is szimpatikus volt!
de a múltkor szidtad De Rossit a 2006-os könyöklése miatt,
Marquez ugyanúgy lekönyökölt egy amerikai játékost a 2002-es VB-n...
Amúgy én is gratulálok.
Már pedig ő is ott volt, legalábbis én így tudom.gyuri03 írta:gyerekek ez az ember hol volt amikor volt ez a verseny erre kíváncsi lennék http://youtube.com/watch?v=8Xa5d81_ra0&feature=related kevés ember tud így lőni szabadot!!!
gyerekek ez az ember hol volt amikor volt ez a verseny erre kíváncsi lennék http://youtube.com/watch?v=8Xa5d81_ra0&feature=related kevés ember tud így lőni szabadot!!!
nem, de azért 1 millió dollárPerrero írta:de azér' ez nem egy rangos cím

H a t t r i c k
- Traditional
- Barça C
Nagy gratula.Nagyon birom ezt a srácot.Nagyon képzett védő.Ha jövőre összeszedné magát és nem nyújtana olyan rapszódikus teljesítményt mint az előző szezonban akkor érdemes lesz megtartani.

itt pap pista lövéseinél(amik egyébként egész jók) volt, lehet csak a döntőben maradt elbaas11 írta:De tényleg hol volt a sorfal ?