Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De voltak olyan hirek, h Thiago is jön föl jövőre. Az megint + 1 kp.barca0417 írta:hát nemtudom hogy Hleb a kezdőbe jönne e, de el lehet képzelni egy olyan megoldást hogy Touré a védők előtt, előtte Xavi abszolút középen, aztán jobbról Hleb, balról Iniesta segíti a támadásokat, legelöl Henry, Messi meg Henry mögött szabadon. ez így elég erős, de azért írtam ebbe a topicba, mert sztem ez a felállás elég valószínű, viszont így a kispadon Keita az egyetlen épkézláb középpályás. Mivel ugye Crosasra nem számít Pep, nincs is senki más.
Ez is igaz, de akkor is lett volna rá esélyünk, és egy-két millával többért is megérte volna.Asys írta:Azt se felejtsétek el népek, hogy az Interrel kellett volna licit párbajt vívni...![]()
Úgy meg azért már más a leányzó fekvése árban!
mintha én írtam volna XD de komolyan! Mancini nagyon jó igazolás lett volna szélre!! akkor tényleg csak 1 jó csatár kellene. de hát itt a bökkenő nem hallottunk eddig még irányítóról se ,mivel Hlebet nem középre vették meg az is biztos,csatárról meg csak a csontkolleksön van csak napirenden de nagyon remélem h nem adja el az Arsenal nekünk!!barca0417 írta:Ne mondja senki hogy nekünk nem ért volna meg ennyit. de még 15-öt is. Jó játékos szerintem, és elég univerzális. Kicsit a vezetők jobban szétnézhetnének, kicsit szélesebb skálán is keresgélhetnének játékos után, nem csak a spanyol bajnokság és az Arsenal létezik. Hátha felfedeznének néhány olyan játékost akiért nem kéne "jelzálog"-ot felvenni hogy kifizessük és mégis jó játékos. Huntelaar,Mancini, Van der Vaart, ...ezek mind olyanok.Fernando írta:
Hivatalos
Mancini az Interé 13 millióért![]()
Nem akarom bántani Guardiolát, meg senkit, ők jobban értenek hozzá, de akkor is furcsa, "elvileg" mi vagyunk a Barca, azért talán lenne esélyünk megszerezni egy-két jó játékost. Persze az eddig igazolások is jók. Csak furcsa hogy olyan játékosok fel se merülnek akik mondjuk igazi vezéregyéniségei lehetnének egy újraéledő barcának.
Ne mondja senki hogy nekünk nem ért volna meg ennyit. de még 15-öt is. Jó játékos szerintem, és elég univerzális. Kicsit a vezetők jobban szétnézhetnének, kicsit szélesebb skálán is keresgélhetnének játékos után, nem csak a spanyol bajnokság és az Arsenal létezik. Hátha felfedeznének néhány olyan játékost akiért nem kéne "jelzálog"-ot felvenni hogy kifizessük és mégis jó játékos. Huntelaar,Mancini, Van der Vaart, ...ezek mind olyanok.Fernando írta:
Hivatalos
Mancini az Interé 13 millióért![]()
Bennem már felmerült, de örülök, hogy nem vagyok egyedül. Ettől függetlenül Arshavint kellene megszerezni Dinho helyén feltalálná magát.matador írta:Én is örülök Hleb érkezésének, de leginkább én egy olyan játékost látnék még a keretben, aki soha nem merül fel mint lehetséges igazolás, se nálunk, se máshol, pedig az egyik legjobb játékos, akit valaha láttam játszani, és szerintem abszolút beleillene a Barca játékstílusába. Ő Joe Cole...
ő az egyetlen angol aki tud cselezni. kis túlzással. De amúgy én nem tudnám itt elképzelni, és szerintem nem is kéne.skadi írta:joe cole nem butaság,de szerintem sokat kérnének érte...
Hát igen Diego nekem is nagy álmom marad ,remélem azért még egyszer összejön vmikor....Hleb sztem is jó igazolás volt ,igaz h nem egy Diego de tény h minőségi közzépályás amire a legnagyobb szükségünk volt(van) a védelem megerősítése után, ha azt nézzük h a Rosicky-Hleb-Cesc támadó tengelyellel az Arsenal 6 hónapon kersztül (amig a cseh ki nem dőlt a sorból ) "szárnyalt" (pl,bl,) akkor azért a Xavi -Hleb -Iniesta/Arshavin? támadókp. tandemben is bízhatunk,SŐT....Fernando írta:Szerintem is értelmes igazolásnak tűnik Hleb. Diego pedig álom marad nekem szerintem örökre. Mindig is ő volt nyár eleje óta az akit a legszívesebben látnék Barcelona mezben. Mégcsak 23 éves, de szerintem a játéka világklasszis. Magasan kitűnt már a Portoból is 20 évesen. Attól függetlenl, hogy hosszabbítottak vele az nem azt jelenti, hogy nem lehet leigazolni.
Nem jelenti azt, hogy nem lehet leigazolni, egyszerűen szükséges volt a hosszabbítás, így jóval drágábban adhatják el, de a nyáron a Barca részéről esélytelen a leigazolása. Egyébként Hleb és Keita után egyelőre nincs helye egy ilyen kaliberű játékosnak.Fernando írta:Szerintem is értelmes igazolásnak tűnik Hleb. Diego pedig álom marad nekem szerintem örökre. Mindig is ő volt nyár eleje óta az akit a legszívesebben látnék Barcelona mezben. Mégcsak 23 éves, de szerintem a játéka világklasszis. Magasan kitűnt már a Portoból is 20 évesen. Attól függetlenl, hogy hosszabbítottak vele az nem azt jelenti, hogy nem lehet leigazolni.