Barça Igazolások 2008-09
- DaNNy
- Jugador d'estrella
1-2 ,de legalább egy meghatározó játékosra szükség van még,mert Decot és R10et nem lehet Hlebbel pótolni. és azután szabad a pálya Pep előtt
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
Ez a keret nagyon kétesélyes. Lehet, hogy jó lesz, de a nagyobb esély arra van, hogy nagyon rosszul is elsülhet.
Guardiola-kakukktojás
Hleb-egy szürke csalódást keltő Arsenal átlagosnál jobb játékosa
Piqué-MU tarcsi
Cáceres-sötét ló
Keita- minek ha van Touré
Nem rossz játékosok, de nem egy Barcelonának. Az egyedüli nagy név Alves,de nem egy jobbhátvéd fogja megváltani a világot.
Nem az én dolgom az észt osztani ezen a fórumon, de egy Barca padon kezdeni az edzői pályafutást......
Mindenesetre sok sikert kívánok a csapatotoknak, győzzön a jobbik.
Guardiola-kakukktojás
Hleb-egy szürke csalódást keltő Arsenal átlagosnál jobb játékosa
Piqué-MU tarcsi
Cáceres-sötét ló
Keita- minek ha van Touré
Nem rossz játékosok, de nem egy Barcelonának. Az egyedüli nagy név Alves,de nem egy jobbhátvéd fogja megváltani a világot.
Nem az én dolgom az észt osztani ezen a fórumon, de egy Barca padon kezdeni az edzői pályafutást......
Mindenesetre sok sikert kívánok a csapatotoknak, győzzön a jobbik.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bestbarca, ha nekem összekéne hasonlítani Gio van Bronckhorstot és Abidalt simán a hollandra tennék. Szerintem nagyon erős volt az a csapat. Most jött egykét zsákbamacska játékos szerintem a csapathoz.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Na és még pluszba, hogy van egy csómó tehetséges fiatal játékosunk -Bojan, Pique, Cáceres, Henrique, Touré de akár meg lehet említeni Messit, Iniestatát is akik azért nem voltak meghatározóak a címek megnyerésekor - és ott vannak az "újak" Henry, Keita, Alves(bár ő is fiatal, de sok a tapasztalata) akik nyeri bizonyítani akarnak. Mellette ott a 2006-os mag is persze. Plusz egy katalán nemzeti hős Guardiola az edzőnk, aki fix, hogy az életét is odaadná a Barca sikréért, és szerintem annyi nagy Barca meghatározó játékosa volt, annyi nagy edzővel dolgozott, akik mind megbíztak benne, hogy szerintem kumma jó edző lesz. Ja és nem mellesleg szerintem egynél több taktikát is ismer. Az már eleve szimpatikus, hogy kijelentette, hogy ki fogja hajtani a belüket is a játékosoknak, és hogy a Cruyff alapelveit fogja betartatni. Ezek sokkal többet érnek, mint akárhány R10, vagy Eto'o, mert a foci az csapatjáték. Az igazolások meg szerintem jók, és ha tényleg jön még egy klasszis középpályás, és mondjuk Ade Eto'o helyett(nem lesz az olyan rossz higgyétek el) akkor asszem nem lesz gond.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
-
- Barça C
Nem, hogy gyengültünk erősödtünk, nem csak játékoskeretet tekintve, hanem lelkileg is-szerintem.
Nézzük csak elment Ronaldinho, Deco, Edmilson, Ezquerro, Etoo?, Gudjohnsen?..ezek közül csak Etoot sajnálnám, de őt is csak a pályán mutatott teljesítménye miatt, az életben egy Barcelonához nem méltó személyiség, a viselkedése alapján, már amennyit az ujságokbol tudunk.Ronaldinhot Decot én személy szerint nem sajnálom, elöbbi lényegesen a Milanban sem fog megújulni, utóbbira nagyobb az esély, de az ő ideje is lejárt itt.
Helyükre?Hleb, Keita, habár egy igazi balszélső még elférne Silva személyében:-)
És amire utaltam szerintem jó hatással lesz Henryra Messire Bojanra is és az egész csapatra, hogy nem fog tölük hangos lenni, már amik a csapattársaik kicsapongásiaról szól a világsajtó, és jobban tudnak majd koncentrálni a csapatra.
Ronaldino, Deco, Eto'o távozhat, de a Klub ÖRÖK!
Visca el Barca!
Nézzük csak elment Ronaldinho, Deco, Edmilson, Ezquerro, Etoo?, Gudjohnsen?..ezek közül csak Etoot sajnálnám, de őt is csak a pályán mutatott teljesítménye miatt, az életben egy Barcelonához nem méltó személyiség, a viselkedése alapján, már amennyit az ujságokbol tudunk.Ronaldinhot Decot én személy szerint nem sajnálom, elöbbi lényegesen a Milanban sem fog megújulni, utóbbira nagyobb az esély, de az ő ideje is lejárt itt.
Helyükre?Hleb, Keita, habár egy igazi balszélső még elférne Silva személyében:-)
És amire utaltam szerintem jó hatással lesz Henryra Messire Bojanra is és az egész csapatra, hogy nem fog tölük hangos lenni, már amik a csapattársaik kicsapongásiaról szól a világsajtó, és jobban tudnak majd koncentrálni a csapatra.
Ronaldino, Deco, Eto'o távozhat, de a Klub ÖRÖK!
Visca el Barca!
"A gólt, a cselt, a beadást lehet pótolni, de a szívet nem!" "Mes Que en Club"
-
- Director del Fútbol
GYengültünk volna??
Tavalyi évből kiindulva nem a neveket meg egyéneket kell néznünk hanem csapatként h fognak muzsikálni, de ha már elemezgetünk ám legyen----> Cáceres: sztem sokszor az volt a baj h a Barcának minden poszton olyan embere volt, aki játsza a focit, nah Cáceres nem annyira virtuóz, kemény, egézségesen faultol, Piqué is jó alapokkal rendelkezik és ami a legfontosabb=magas védők, jó a fejjátékuk, sztem Pep ezt befogja építeni mert nagyon nagy pontrúgásai és beadásai voltak, jobb lesz a fejjátékunk. Ami pedig összeségében jellemzi az újakat: mindannyian hatalmas teherbírásúak, nagy területet fognak bejátszani, szerintem csatárprobléma nincsen, sokan szeretnének 1 Eto'o-t meg 1 Titit, én szerintem jó lenne 1 ingyen csatár kiegészítő embernek, meg 1 jó középpályás pl Silva de nem lennék elkeseredve ha más jönne, sztem erős keretünk van, és 1 tehetséges motiválni tudó edző, Pep, igazi vezértípus! Hajrá Pep!!!

Jaja.Simán jók lehetünk jövőre.Új edző,új csapat.
Am kíváncsi vok h jön-e Ade vagy marad Eto'o.
Am kíváncsi vok h jön-e Ade vagy marad Eto'o.

Ugyan már nem csak azon múlik a sok, hogy milyen keretünk van, lásd. 2004-06 Madrid, vagy utóbbi 2 évben mi. Összehasonlítva a 2006-os mindent megnyerő kerettel, a jövő évi kertünk:
Victor Valdes, José Manuel Pinto, Albert Jorquera
-erősebb mint 2006-ban mert Valdes jobb, de lehet hogy jön még valaki.
Gabriel Milito, Rafael Márquez, Puyol, Sylvinho, Cáceres, Alves,Abidal,Oleguer, Piqué, Henrique, Piqué
-kb 2-szer jobb mint 2006-ban, és sokkal bővebb. Ehhez képest:
Oleguer(balf.), Rafael Márquez, Carles Puyol, Giovanni van Bronckhorst(max középszerű), Juliano Belletti(mindíg föntragadt, balf.), Sylvinho(bárki beforgatta)
Xavi, Andrés Iniesta(a 2 EB győztes), Lionel Messi(aki könnyen lehet olyan jó mint R10 volt 2006-ban), Yaya Touré(nem tudom mikor volt ilyen jó védekező középpályásunk utoljára), Seydou Keita( kiváló cseréje Tourénak), Hleb(szerintem nagy vétel volt), Bojan Krkic(a jövő Messie) +baloldali kp:Silva, Arshavin...
Ehhez képest:
Ronaldinho, Deco, Xavi - na ők voltak az ászok, miattuk lettünk akkor főként sikeresek, ebből Xavi még itt van(Messi, Iniesta(Hleb), Xavi lehetnek ugyan akkora ászok) Mark van Bommel(közepes sokat nem játszott), Ludovic Giuly(a mi gyulánk, hát...) , Thiago Motta(balf.), Andrés Iniesta(nem kapott szerepet még ekkor)
Gudjohnsen(ha marad, ha nem jön valaki a helyére), Samuel Eto´o(Ade..) ,Therry Henry
Ehhez képest:
Henrik Larsson, Eto'o
-no comment
Bocs hogy ezt ide írom, többét ilyet nem teszek, de attól hangos a fórum, hogy mennyire rosszak leszünk jövőre, meg hogy milyen tré a keret, hát azért szerintem bővebb, és könnyen lehet ugyanolyan jó, sőt, na ennyi...
Victor Valdes, José Manuel Pinto, Albert Jorquera
-erősebb mint 2006-ban mert Valdes jobb, de lehet hogy jön még valaki.
Gabriel Milito, Rafael Márquez, Puyol, Sylvinho, Cáceres, Alves,Abidal,Oleguer, Piqué, Henrique, Piqué
-kb 2-szer jobb mint 2006-ban, és sokkal bővebb. Ehhez képest:
Oleguer(balf.), Rafael Márquez, Carles Puyol, Giovanni van Bronckhorst(max középszerű), Juliano Belletti(mindíg föntragadt, balf.), Sylvinho(bárki beforgatta)
Xavi, Andrés Iniesta(a 2 EB győztes), Lionel Messi(aki könnyen lehet olyan jó mint R10 volt 2006-ban), Yaya Touré(nem tudom mikor volt ilyen jó védekező középpályásunk utoljára), Seydou Keita( kiváló cseréje Tourénak), Hleb(szerintem nagy vétel volt), Bojan Krkic(a jövő Messie) +baloldali kp:Silva, Arshavin...
Ehhez képest:
Ronaldinho, Deco, Xavi - na ők voltak az ászok, miattuk lettünk akkor főként sikeresek, ebből Xavi még itt van(Messi, Iniesta(Hleb), Xavi lehetnek ugyan akkora ászok) Mark van Bommel(közepes sokat nem játszott), Ludovic Giuly(a mi gyulánk, hát...) , Thiago Motta(balf.), Andrés Iniesta(nem kapott szerepet még ekkor)
Gudjohnsen(ha marad, ha nem jön valaki a helyére), Samuel Eto´o(Ade..) ,Therry Henry
Ehhez képest:
Henrik Larsson, Eto'o
-no comment
Bocs hogy ezt ide írom, többét ilyet nem teszek, de attól hangos a fórum, hogy mennyire rosszak leszünk jövőre, meg hogy milyen tré a keret, hát azért szerintem bővebb, és könnyen lehet ugyanolyan jó, sőt, na ennyi...

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Zozzy 5 írta: Következtetni tudni kéne...Nem egy meccsen játszott Oleguer és Damia se...
Adebayor: egy másik, célemberre épülő taktikában megfelelő lehet. Persze itt mindneki olyan okos, kívülről fújja Guardiola elképzelésit és tudja, hogy abba márpedig nem illik bele.
Vltak vesztes meccsek is

Amúgy meg az már régen rossz,ha Adebayor a célember.
Sajnos az a baj,h ha csatár fog érkezni,akkor az Adebayor lesz,m villa kb hasonló testfelépítésű,mint Eto'o és nem jó a fejjátéka,bár ez alapból röhej,h egy profi,Pichichi-díjas csatárra azt mondjuk,h nem jól fejel...
Nem fújom kívülről Guardiola elképzeléseit,de abban biztos vagyok,h ha kicsesszük Eto'o-t Adebayor miatt, akkor nem fogjuk tudni visszahozni a szép focit a Camp Nou-ba és olyan túlzottan eredményesek sem leszünk.
Egyébként meg Pep nálam már azzal leírta magát,h indok nélkül nem számít a legjobb csatárunkra

adjunk mindjárt 100at mert az olyan szép kerek számJoli17 írta:Sztem nem kell ide Adebayor! Eto'o megy vagy marad? Villa vagy Silva jön? Olvastam h az új edző azt közölte Valenciában hogy új csapatot épít és nem akar engedni senkit!Sztem meglöknék laportáék 80millió euróval engednék nem?????
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Sztem nem kell ide Adebayor! Eto'o megy vagy marad? Villa vagy Silva jön? Olvastam h az új edző azt közölte Valenciában hogy új csapatot épít és nem akar engedni senkit!Sztem meglöknék laportáék 80millió euróval engednék nem?????
Horváth Zolee
- Capon
- Llegenda del Barça
Ha a neveket nézzük akkor ugy néz ki tényleg gyengült a csapat viszont ha a munkabirást és a futást nézzük, akkor meggyöződésem, hogy erősödött a Barca. Ott van Alves, Keita, Hleb. Ők mind olyan játékosok akik rengeteget futnak egy mecsen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Llegenda del Barça
Következtetni tudni kéne...Nem egy meccsen játszott Oleguer és Damia se...Xavinho írta: Én a meccsről beszéltem,csak el kell olvasni,grat
Igen,sokan leadnak az elvárásokból,pl.: akik Adebayort megfelelőnek tartják és úgy vélik,h kész a keret...
Adebayor: egy másik, célemberre épülő taktikában megfelelő lehet. Persze itt mindneki olyan okos, kívülről fújja Guardiola elképzelésit és tudja, hogy abba márpedig nem illik bele.
Sztem minden igazolás jó volt cs nem tom mér kellet még az a új brazil védő? nem tudjátok? legfeljebb tod az vmit? Na most már üzenni kell Laportanak 80millió és csomagba kérjük David Villa és Silva! Ennyi kell és sima lesz a BL/ bajnokság!
Horváth Zolee
- Blaugrana10
- Barça B
Miert nem erosodnenk? Nem az a lenyeg, hogy hires jatekosaink legyenek, hanem az, hogy tehetsegesek legyenek es hogy jol tudjanak focizniGomezinho írta:Ez a kerete ebben az évben semmire nem lesz jó! egyáltalán nem erősödünk csak gyengülünk! Egyetlen egy jó dolog volt a nyáron eddig az pedig Alves! Minek ide egy Orosz gyerek?

- Gomezinho
- Capitá del Barça
Ez a kerete ebben az évben semmire nem lesz jó! egyáltalán nem erősödünk csak gyengülünk! Egyetlen egy jó dolog volt a nyáron eddig az pedig Alves! Minek ide egy Orosz gyerek?
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Én a meccsről beszéltem,csak el kell olvasni,gratZozzy 5 írta:Hát akkor abban a szezonban elég sokszor volt szerencsénk. Jól bemákoltuk azt a bajnokságot!
Egyesek nagyon leadnak az elvárásaikban...
Igen,sokan leadnak az elvárásokból,pl.: akik Adebayort megfelelőnek tartják és úgy vélik,h kész a keret...
Nem kell a aggódni a hírek szerint akarunk még 1 jobboldali középpályást, +1 csatárt(ugye Eto'o helyett). Na de szerintem még jönni fog rajtuk kívül is még egy játékos, attól függ nagyjából, hogy Pep hol számít Bojanra. Ha csatár lesz valszeg jön egy csere kp. aki könnyen lehet egy nagy tehetség pl.:Thiago Neves, ha viszont középpályán akkor egy csatár fog még pluszba érkezni. Az oké hogy Bojan elvileg csatár, de az ő fizikumával szerintem nem állná meg a helyét a védők között, így inkább az utóbbi verzió a valószínűbb.
Nem nagyon szól arról a fáma, hogy kinek az érkezésére számíthatunk. Valamelyik nap megérkezik Henrique, de őt tovább is passzoljuk.
Hernanes,Arsavin volt a két célpont velük mi lesz?
Hernanes,Arsavin volt a két célpont velük mi lesz?

-
- Llegenda del Barça
Hát akkor abban a szezonban elég sokszor volt szerencsénk. Jól bemákoltuk azt a bajnokságot!Xavinho írta:És még azt sem értem,h egyesek mit vannak úgy elszállva,h a most véget ért Barca TV-s meccsen milyen jók voltunk kis nevekkel is...csakis a szerencsének köszönhetjük,h Eto'o gólt lőtt a 87. percben és nyerni tudtunk,sőt a Levante még egy érvényes gólt is lőtt,amit nem adtak meg,szal sztem ne nagyon kívánjuk,h a mostani Barca hasonló legyen
Egyesek nagyon leadnak az elvárásaikban...
lehet csak mert most ment el dinho de ugy érzem nincs igazi franchise-playerünk. sok jo spiler van de még egy szintet feljebb kell lépnie valakinek
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
Középpályásaink: Xavi,Ini,Hleb,Touré,Keita,Sanchez,Vazquez
Csatáraink: Messi,Henry,Krkic,Eto'o
Ha Eto'o elmegy, akkor mindenképp kell 2 támadó, ha marad, akkor csak egy támadó kp. (Silva,Arsavin). Középpályán talán nem lesz gond ha a fiatalokkal is számol Pep, különben viszont 3 játszik, 2 van pluszba, és még Marquezzel/Piquével is lehet számolni, mint vkp.
Csatáraink: Messi,Henry,Krkic,Eto'o
Ha Eto'o elmegy, akkor mindenképp kell 2 támadó, ha marad, akkor csak egy támadó kp. (Silva,Arsavin). Középpályán talán nem lesz gond ha a fiatalokkal is számol Pep, különben viszont 3 játszik, 2 van pluszba, és még Marquezzel/Piquével is lehet számolni, mint vkp.

A mostani bajnokságban kevés olyan meccs volt,h Eto'o meg Messi együtt játszanak! R10,Deco meg Henry meg formán kívül voltak,az első kettő meg már a távozásra gondolt! Nem volt azért olyan nagy csapat ez az idei és ha elengedjük Eto'o-t és nem igazolunk egy Ronaldinho-t pótolni tudó játékost,akkor a 2008/2009-es sem lesz az! Azért most mondom,h ne lehessen azt mondani,h utólag könnyű! És még azt sem értem,h egyesek mit vannak úgy elszállva,h a most véget ért Barca TV-s meccsen milyen jók voltunk kis nevekkel is...csakis a szerencsének köszönhetjük,h Eto'o gólt lőtt a 87. percben és nyerni tudtunk,sőt a Levante még egy érvényes gólt is lőtt,amit nem adtak meg,szal sztem ne nagyon kívánjuk,h a mostani Barca hasonló legyenZozzy 5 írta:Érdekes, megnézném, hogy a mostani bajnokságban egy Osasuna ellen hogy álltunk fel és mennyire ment a játék...
Az miért fontos, hogy hol jár a karrierje? Úgy tudom a góllövés nincs karrierhez kötve. Egyébként Eto'o nem is biztos, hogy megy, és az se biztos, hogy nem érkezik vki helyette.