Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak azt felejted el h a legvégén ő állt oda és ha azt nem lövi be akkor az olaszok még a büntetődobásokig se jutnak( bár sztem az lett volna a realitás a meccs képe alapján). Valkay iránt meg én nem úgy érzek ahogyan te...mindenki a saját érdekeit nézi és neki ez így sokkal kedvezőbb volt. Ha mindeni köpködné a másikat akit honosítottak, akkor az egész világ egy nagy nyálkupac lenne...van Bommel írta:Az a lényeg, hogy a digók kiestek. A magyar csajok így Hollandiával játszanak, és a büntetőknél 1 olasz hibázott Valkay Erzsébet![]()
![]()
Kevés boldogabb ember volt nálam akkor
![]()
A kis hazaáruló
![]()
Boczkó és a női tőrcsapat eredménye elfogadható, de a milyensége nem. Boczkó a bronzmeccsen úgy vívott, mint aki nem is akar nyerni, csak arra vigyázott, tust ne kapjon. Így nem lehet odaállni egy kisdöntőre. Meg is lett az eredménye. A női tőr viszonyait ismerve pedig tényleg jó eredmény a negyedik hely. Éljen a legendásan híres magyar "összefogás" - az áskálódás.Rivaldo11 írta:Én még Mincza Ildikón kívül a női csapatot-és Boczkót egyéniben- is felmenteném. A 4 közé jutottak, ott két tussal-nüanszokkal kaptak ki. Érem ugyan nem jött össze, de számomra ha valaki a 4 közé jut egy olimpián, az többé-kevésbé hozza az elvártakat. Sajnos a többiek tényleg leszerepeltek.
Az m2 élőben adja.torrentkiller írta:Ha jól vettem ki itt a HSZekből akkor most játszik Rafa. Nem tudjátok hogy áll?
Mert nem adja semmi...
Ezt csak azért idéztem be, mert maga M.Johnson is 19.50 környéki időt vár Bolttól, ám hozzátette, később képes lehet megdönteni a csúcsát...kiváncsi vagyok nagyon, várom a 200 méteres finálét.Rivaldo11 írta:Johnson 19.32-es idejéről azt gondoltam, soha nem döntik meg. Hát Boltot elnézve...ha meg nem is dönti, de képesnek tartom 19.50 körüli időre, ami minden idők 2. legjobb 200-as ideje lehetne. Igaz, 200-on még annyira sincs ellenfele, mint 100-on...
Köszi.Varga Tamás írta:Magyar idő szerint 9:30h-kor lesz a Nadal-meccs.ozsimiki írta: Mikor kezdődik holnap a teniszdöntő?
A női döntő 8:00h-kor.
A Franciék mindig is barmok voltak , nem kell ezen meglepődni és nem is erre kell fogni mint ahogy azt a versenyző is mondta a példák az olaszok.Varga Tamás írta:http://sportgeza.hu/2008/peking/a_szetb ... t_dobogos/
Magyar idő szerint 9:30h-kor lesz a Nadal-meccs.ozsimiki írta: Mikor kezdődik holnap a teniszdöntő?
sőt én isbarca99 írta:
Szerk.: megint kaladozok hsz írás közben, látom mypeter is ezt hozta fel példának. Akkor csak nem írtam hülyeséget.
És Bolt majd minden futásnál számolgatja a századokat? Ne hülyéskedjünk már. Bubka könnyen megcsinálhatta ezt 30x, de Bolt max 2-3x döntheti meg így a csúcsát.mypeter írta:Marketing. Anno Bubka csinálta így. Tegyük fel tudja, hogy 9,49-nél soha nem tud jobbat futni. Ha szép lassan éri el, akkor lesz kb 28 világcsúcsa, 1-2 századonként. Ha most megfutja, akkor ezredannyi pízt fog keresni. Ennyi. Gusztustalan, nem sportszerű, de igaza van. Sajnos a mai élsport az nem sportszerű, nem fair play, csak a píz diktál.
a máik meg az, hogy megnyer még 103 versenyt és azért is kap egy rahedli pénzt.csababarca írta:Én nem értek annyira hozzá,de futásban tudja úgy érzékelni az idejét hogy mindig csak századokat javítson?mert magas illetve rúdugrásban szemmel lehet látni...de futásban