Bojan Krkic
Nincs olyan képem ami 2008-as és félmesztelen 

ezzel a képpel csak az a gond, h nem mostanában készült. látszik abból, h narancssárga nadrágja van. a 08-09-es szezonban már 3, számú mezként sem érvényes ez a szerelés, tehát ez tavalyi kép. a másik, h a kép sarkában a tavalyi mezszámából látszik a 7-es, mivel tavaly 27-es volt.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Gyurinho írta:Amúgy ha jól tom akkor Krkic edzett a nyáron hogy erősebb legyen és emiatt nem volt ott az Eb-n......tud valaki erről valaki vagy egyáltalán látszanak rajta a fejlettebb izmok???.....

17 évesen lőtt 10 gólt. Bár szerintem semmiképpen nem lehet Raúlhoz viszonyítani. Bojan abban jó, hogy nagyon jól ki tudja használni a lehetőségeit. És sokideje van még fejlődni.
- Capon
- Llegenda del Barça
Hát jó kis fizú 18 évesen, bár csak a 10-edét megkeresném.
Egyébként én nem látom benne azt a nagyszerű tehetséget amit nagyon sokan láttok, de meccsről meccsre várom, hogy ez megtörténjen. Remélem olyan meghatározó egyénisége lesz a Barcának mint Raul a Realnak.
Egyébként én nem látom benne azt a nagyszerű tehetséget amit nagyon sokan láttok, de meccsről meccsre várom, hogy ez megtörténjen. Remélem olyan meghatározó egyénisége lesz a Barcának mint Raul a Realnak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
1-2 éven belül a világ egyik legjobbja lesz a fiú, naná, hogy kijár neki a magas fizu...amúgy ha eddig nem kötött vele hivatalos szerződést, akkor a Nike most tuti megteszi, így még magasabb lesz a bére...de van aki megérdemli. Ő ilyen. 18 évesen is.
Örülök, hogy egy év alatt fontos játékosa lett a barcánakmatyi02 írta: UI:Ugyis egynap ünnepeljük !XD

off:Én Hleb-el születtem egy napon

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Mivel 28-án ünnepli a 18. születésnapját, a terveknek megfelelően megkapja szerződését, amely 2013-ig szól majd.
Remélem szombaton játszani fog. 

Sempre Barca!
Grat neki! Ha bemutatkozik, ő lesz mindenidők legfiatalabb spanyol válogatottja?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Meg tudta előre amugyis, hogy kifogják hagyni a keretből ha akart volna menni isVarga írta:Egyébként már az eb előtt is behívták, csak nem ment, mert ki akarta pihenni magát.lopakodo írta:bojan-t behivták a válogatottba!sok sikert neki!2 év múlva kezdő lesz!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Egyébként már az eb előtt is behívták, csak nem ment, mert ki akarta pihenni magát.lopakodo írta:bojan-t behivták a válogatottba!sok sikert neki!2 év múlva kezdő lesz!

Sok szerencsét na meg gólt nekilopakodo írta:bojan-t behivták a válogatottba!sok sikert neki!2 év múlva kezdő lesz!

Hát, ez a kép sem semmi.
Idény végén volt vmi hir arról, hogy egy speciális izomzatnövelő vmin fog részt venni.

Idény végén volt vmi hir arról, hogy egy speciális izomzatnövelő vmin fog részt venni.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Háát ez azért több sebből vérzik, ha a jelenlegi(vagy az eddigi barcelonai) idényüket nézzük, akkor igazad van... Krkic remek fiatal játékos, óriási karriert futhat be, de Henry már befutott egy óriási karriert... Az hogy Titi barcelonai formája elég gyenge, az igaz, de Bojan-nak még fel kell mutatni egy két dolgot hogy a szememben jobb legyen, mint Henry...kabekabe írta:Jobb mint Henry és több gólt is lőtt a felkészülésben