Háát Háát... nehéz erre még valamit is írni. Elsőre is talán szerencsénk az nincs, csak nekünk nem osztották még azt ki. Megint sok hiba volt, de kevesebb talán mint az első találkozón.
Játékosokat illetve, két fiatal jó, de én akkor tenném be, ha már biztos a 3 pont. Alvés még nem az az Alvés akit én régóta figyeltem. Látom hogy hajt, küzd, fel le fut passzol, próbálkozik, de még nem az igazi.

Eto'o egy szem labdát nem kapott egész meccsen, azért ez kicsit durva.

Messiről nem tudok mit mondani, egyszerűen szenzációs egy ember, részben értem miért 1 félidőt kapott, de sajnos így jöttek ki a válogatott meccsek, benne is több van még sokkal, de ma szépen tolta, pedig nem sok időt kapott.Többiek teljesítménye azért biztató, de össze kell szokni amihez idő kell. Xavi se az igazi még, kicsit rányomja ez is a bélyeget a játékra. Viszont Hleb játéka nekem nagyon tetszett, remélem nem súlyos a sérülése.
Összességébe nagyon remélem, hogy nekiállunk azért játszani, sok meccs kell még, hogy lássuk az igazi Barcát és persze kis szerencse is néha. Nekem mégis hiányzik az amikor 1 passz eldöntött mindent a semmiből, vagy egy igazi vezér aki szervezi a játékot. Egy ember hiányzik így nekem a csapatba egy igazi bal, akkor teljes lenne a kép. Majd meglátjuk, de eddig kicsit csalódás az egész.