Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én nem utálom az ifistákat, mielőtt ezt gondolnád, de engem nem ghyőzőtt meg a játékuk, egy idő után teljesen eltűntek! Még mindig fenntartom(immár sokadszor) nem bírják még a 90 percet!balboa7 írta:én se mértem, h miket írsz és miért szidod a fiatalokat...Belletti írta:Meg ne haragudj, hogy nem győz meg az, hogy Pedrito egyszer eltalálja a kaput. Nem azt mondom, hogy [auto_cenzúra] játékos, mert jó, de még nem elég a kezdőhöz! De kezdem azt érezni, hogy mi nem egy meccset néztünk.
nem rajtuk ment el, egyáltalán nem...
henry 5 meccsenként lő egyszer kapura...miért lettünk volna vele előrébb?? mindig az a legjobb játékos aki nincs a csapatban...
...volt egy periódusa a meccsnek amikor jobban játszott a csapat, és amikor sokkal jobban küzdöttek...csak hát előtte 60percig aludtak...
a kis csapatok, illetve védekező típusú klubbok ellen ki kéne találni valamit pepnek, h orvosolja ezt az impotens játékot...nem akarom idén is azt nézni a bajnokikon, h gyakorlatilag csak a reál nem áll be védekezni ellenünk mi meg elképzelés nélkül futkározunk a pályán...
nem látok a taktikában sem igazán új dolgot amit rijkaard nem erőltett volna az elmúlt években...
...
Ne harapd le a fejem, de azért egy eurobarcas hírszerkesztö legyen már tisztában azzal, hogy hány pontja van a Barca-nak!kovinho írta:Gondolom te nem szoktál sose hibázni.khtomka írta:Valaki szóljon a hírszerkesztőknek, hogy egy vereség egy döntetlen az egy pont. Nem kettő!
Titi mondjuk az első fordulóban 10 percet futott a 60-70ből amit kapott. És lehet hogy két kapuralövése volt.Belletti írta:Könyörgöm emberek, ez a spanyol első osztály, nem kupa!!! 90 percig nem bírják még a tempót!Mint korábban már írtam, szerintem nem játszottak sz.rul! De egy Titi vagy egy Márquez bírta vlna és talán nem csak 2-3 jó megoldása van. Titi például mondjuk nem egyszer lő kapura(pl.:Pedrito)
Guardiolanak nem itt,hanem a kupába kéne az ifistákkal a kezdőben szórakozni!
Köszönjük a hozzászólást......... nem kellet volna!!!! 1 a B-nél L.E van. 2 Az ifisták inkább képviselték ma a Barca szintet mint Abidal,Eto'o,Xavi. 3. Valdesnek köze sem volt egyik gólhoz sem egyik sem az ő hibája.Ede72 írta:Ez a csapat a Barca és nem a Barca B...
Guardiolát még most el kell zavarrni vissza a B csapatba, az összes ifistával együtt, kell egy igazi edzőt szerezni valahonnan és január 1. én kell venni végre egy kapust..
Valdes: két lövés két gól
igazi idióta
én se mértem, h miket írsz és miért szidod a fiatalokat...Belletti írta:Meg ne haragudj, hogy nem győz meg az, hogy Pedrito egyszer eltalálja a kaput. Nem azt mondom, hogy [auto_cenzúra] játékos, mert jó, de még nem elég a kezdőhöz! De kezdem azt érezni, hogy mi nem egy meccset néztünk.
A fehér zsebkendők nem csak ennek a két meccsnek szólnak, hanem az elmúlt 12-nek. Nem lehet teljesen különválasztani a Riijkard korszak végét Pep kezdetei botlásaitól. A nézők nagyon régén látták bajnoki meccsen az igazi Barcátxbalix írta:Igazad van, de sztem Pep nem kap fél évet mint Rijkaard. Pont a várással van már mindenkinek tele a töke.wikko írta:Most 2 mecs nem jött ösze és röktön neki esünk az edzönek? A csapat még nem szokott anyira ösze hogy , hibátlan legyen tétmérközéseken! Várni kell még az IGAZI BARCÁRA ! És azért a második félidö sem volt olyan szörnyü! Hisz volt jo pár helyzetünk! És ne feledjük az elsö félidöben nem megadott 11-est! A biro hát......mongyuk én 1-2 pirosat ki osztotam volna! És az föleg GUSZTUSTALAN volt hogy , fojton idöt huztak!
FORCA BARCA!!!
ezt hívják megelőlegezett bizalomnak.khtomka írta:Valaki szóljon a hírszerkesztőknek, hogy egy vereség egy döntetlen az egy pont. Nem kettő!
Igazad van, de sztem Pep nem kap fél évet mint Rijkaard. Pont a várással van már mindenkinek tele a töke.wikko írta:Most 2 mecs nem jött ösze és röktön neki esünk az edzönek? A csapat még nem szokott anyira ösze hogy , hibátlan legyen tétmérközéseken! Várni kell még az IGAZI BARCÁRA ! És azért a második félidö sem volt olyan szörnyü! Hisz volt jo pár helyzetünk! És ne feledjük az elsö félidöben nem megadott 11-est! A biro hát......mongyuk én 1-2 pirosat ki osztotam volna! És az föleg GUSZTUSTALAN volt hogy , fojton idöt huztak!
FORCA BARCA!!!
Én is ezt kezdem ezt hinni, mert folyamatosan lehúzod a fiatalokat, pedig mindketten jól játszottak és az én elvárásaimat felülmúlták...Belletti írta:Meg ne haragudj, hogy nem győz meg az, hogy Pedrito egyszer eltalálja a kaput. Nem azt mondom, hogy [auto_cenzúra] játékos, mert jó, de még nem elég a kezdőhöz! De kezdem azt érezni, hogy mi nem egy meccset néztünk.
Sajnos úgy néz ki tényleg nem fogjuk megtudni egy ideig hol akarja játszatni szegény Hlebet. Jobbulást neki, de szerintem minimum 2-3 hétig rejtve marad leendő szerepe a csapatbanbaas11 írta:Ezt a 3 pontot Pep mester egyszerüen elflegmázta....no comment! bajnokság 2. forduló és még mindig nem tudjuk h mi Hleb posztja,vicc,addig szórakozott vele amig lerugták ,fasssza !Iniesta vonaltól indul kicselez 3 bólyát és ELTALÁLJA a kaput csak ez gyakoroltatnám vele napi 3órábanmert igy sosem lesz viéágklasszis !ez a mai gáz volt annak ellenére h a fociban nincs igazság !
A jövő héten...xbalix írta:Z. Iván szerint van már 2 pontunk!!!![]()
![]()
![]()
A másikat mikor is szereztük?
![]()
Nem-nem! Ők azt játsszák, amivel pontot tudnak csinálni. Nem ők a hibásak. Nekünk kéne nagyon mást játszani.MichaaBee írta:Nem az a baj, hogy beállnak bekkelni, hanem, hogy szánalmasan húzzák az időt és mindig szabálytalankodnak (lásd: Hleb). A Numancia is beállt bekkelni, de legalább nem húzta így az időt és nem rúgdosta pároslábbal az ellenfelet!
Egyetértek a hozzászólással, szerintem is idő kell, nézzük meg hogyan állunk monnyuk a 10. fordulóban. Szerintem jó lesz ez, csak a kezdet nyögvenyelős. Mondjuk, ha az 5-6. fordulóban sem nyerünk egy meccset sem, akkor majd én is azt mondom, lépni kell.Atlantis írta:NEKEM SEMMI BAJOM NEM VOLT A FIATALOKKAL!!!![]()
Szerintem Pedrito jót tett a játékunknak aktív volt, jó megoldások is, bár a 2. félidőben kicsit halványabb volt.
A játékunk az 1. félidőben nem volt lenyűgöző, de a 2. félidőben szerintem szépen összekapták magukat.(szerintem Guardiola uszította őket)
Tudom túlságosan is optimista vagyok, de szerintem alakul a csapat. Egyszerűen szerencsétlenség súlytja(nemtomhogykellírni:D) a támadókat. Nem vagyunk képesek begyötörni a labdát. Pedig a helyzetek megvannak, akciók is, de mindig:
a) mellé
b) véd az aktuális ellenfél szemétláda kapusa
c) lemaradnak róla
Persze a gólok számítanak a fociban, de nem sok kell már ahoz...
Ha a következő meccsen az első számú csapat kezd, akkor egy nagyon erős csapatot fogunk látni.