Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Védő: Felipe, Breno, Vermaalen, Zapata, Barzagli. Vagy ott van egy olasz tehetség Tuía, vagy spanyolból Pichu Atcienza (asszem így kell leírni), vagy David Luíz (ő brazil).szajko írta:valaki mondana 1 jó középső hátvédet és 1 jó irányító játékost aki el is jönne a manchester citybe!.......előre is köszi!![]()
...mert én aztán próbálkoztam sok játékosnál,de egyik se jött el
Védőnek a Sevillából Fazio.szajko írta:valaki mondana 1 jó középső hátvédet és 1 jó irányító játékost aki el is jönne a manchester citybe!.......előre is köszi!![]()
...mert én aztán próbálkoztam sok játékosnál,de egyik se jött el
VK:Fazio, Zé Castro, Zapata, Felipeszajko írta:valaki mondana 1 jó középső hátvédet és 1 jó irányító játékost aki el is jönne a manchester citybe!.......előre is köszi!![]()
Hi.breywol írta:Üdv. Mekkora adatbázissal játszol és mely' bajnokságok vannak betöltve? (Esetleg milyen izmos PC-n?)
Üdv. Mekkora adatbázissal játszol és mely' bajnokságok vannak betöltve? (Esetleg milyen izmos PC-n?)Titinho írta: Na majd beszámolok, hogy hogy alakul az 5. szezonom, de ennek az évnek a végén már biztosan váltok egy másik csapatra, valószínűleg a Barca lesz az mivel 2 éve nem kerültek be a legjobb 3 közé, sőt egyszer voltak 9.-ek is. A következő évben tehát jön a Barca, de előtte mindent meg akarok most már nyerni a Romával.
Na ez is elég hosszú lett, köszi, hogy végigolvastad.
Amit letöltöttél kicsomagolod.Azt a mappát amit kicsomagoltál ide másolod:DOKUMENTUMOK/SPORTS INTERACTIV/FOOTBALL MANAGER 08/DB.szajko írta:A Football Mananger 08-ba a nyári átigazolásokat hova kell berakni a mappán belül mert nem tom plz vki help!...előre is köszi!
Érte fizettem a legtöbbet, 55 millió eurót. Spóroltam rá bőven.isti010 írta:David villát mennyiért vitted oda?Messa írta:Megkezdődött az új szezon. 3 csatárral játszok, de nagyon úgy néz ki, hogy nincsenek beilleszkedési gondok. David Villa 2 meccsen 7, Adriano pedig szintén 2 meccsen 5 gólnál tart.
Villa mindkétszer 10-es értékelést kapott.
Amúgy, elmúlt szezonban mindent nyertem: Bajnokság, BL, Király Kupa, Spanyol Szuperkupa, Európai Szuperkupa...![]()
Tudom, hogy a Barcával könnyű, de akkor is jó érzés.
tv6nagy mate írta:Üdv.! elnézést hogy ide írok ,de tudna nekem valaki segíteni, hogy melyik csatornán fog játtszani a Barca!?? Nagyon szépen köszönö! Életet mentettetek!
David villát mennyiért vitted oda?Messa írta:Megkezdődött az új szezon. 3 csatárral játszok, de nagyon úgy néz ki, hogy nincsenek beilleszkedési gondok. David Villa 2 meccsen 7, Adriano pedig szintén 2 meccsen 5 gólnál tart.
Villa mindkétszer 10-es értékelést kapott.
Amúgy, elmúlt szezonban mindent nyertem: Bajnokság, BL, Király Kupa, Spanyol Szuperkupa, Európai Szuperkupa...![]()
Tudom, hogy a Barcával könnyű, de akkor is jó érzés.
Nálam sem igazán. Fele annyi gólt lőtt PD-ban, mint Henry. Azért, BL döntőben mégis győztes gólt rúgott.Victor_Valdes írta:Eto'o ra is gondoltam de sose találja nálam a formáját.
A Championsip (lehet röhögni az írásánMessiFan írta:Én most szeretném ide is az FM 08-at. Gondolom a cm egy kiegészítő nem?
Fm. Mióta én írok CM-ről még nem volt itt szó csak a topic nevébenMessiFan írta:És ha szabad tudnom ez FM vagy Championship?