Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha van időd, nézz végig a taglistában, aztán találni fox 1-2 érdekes nevet - na az mind ő.egyrealoska írta:és bizonyos figo 10 mit csdinált?Enrique írta:Egyértelmű h a mocsok csapatot. Nekem 1 reál szurkolóval sincs bajom. Figo10-üdítő kivétel.![]()
és bizonyos figo 10 mit csdinált?Enrique írta:Egyértelmű h a mocsok csapatot. Nekem 1 reál szurkolóval sincs bajom. Figo10-üdítő kivétel.
rosszul írtam a real játékosokat vagy akik szeretik őket inkább így kérdezemegyrealoska írta:van egy jó kérdésem: a """"margitista"""" szirkolókat vagy a csapatot utáljákot jobban?![]()
![]()
Nem is akartam!egyrealoska írta:ezt most én nem értettem LG de nem kell megmagyaráznod
Az enyém Láta Barca!egyrealoska írta:szerintem aki nem vitázni vagy káromkoni jön a mi "margitistánkra" az jöhet vagyis szerintemha valaki keresne nevem: Hala Madrid!
![]()
![]()
Az lex az 1. trofejánk...redlions írta:Minden lelassult...Colin írta:Jáj gyerekek nélkülem halott ez a topic![]()
![]()
Vége a bajnokságnak....
Majd jön a Szuper Kupa...
Minden lelassult...Colin írta:Jáj gyerekek nélkülem halott ez a topic![]()
![]()
Ne is "reagálos!" rá semmit.Colin írta:<--- Uristen ez a rosszindulat már fáj.. Inkább nem is reagálos rá semmit.. LG néha nézz magadba...LG írta:Mivan...idegesít h nincs mibe belekotnodColin írta:Jáj gyerekek nélkülem halott ez a topic![]()
![]()
![]()
<--- Talán azért mert szerete vitázni... Főleg a focirólEnrique írta:Ez bizony így van.Colin írta:Jáj gyerekek nélkülem halott ez a topic![]()
![]()
<--- Uristen ez a rosszindulat már fáj.. Inkább nem is reagálos rá semmit.. LG néha nézz magadba...LG írta:Mivan...idegesít h nincs mibe belekotnodColin írta:Jáj gyerekek nélkülem halott ez a topic![]()
![]()
![]()
Mivan...idegesít h nincs mibe belekotnodColin írta:Jáj gyerekek nélkülem halott ez a topic![]()
![]()
cantera írta:nem moderálok itt semmit, csak így lehetett megoldani azt, hogy az egyik topikba én is tudjak írogatni, a két honlap készítői közötti jó kapcsolat fenntartásáról van csak szó
Charlie írta:Cantera télleg moderátor?Vagy csak véletlenül zöld a "színe",mint a modiknak!
C.
Charlie írta:Cantera télleg moderátor?Vagy csak véletlenül zöld a "színe",mint a modiknak!
C.
ez így van, csak egy sablon, amit később az oldalába beépítő úgy formázza meg ahogy szertné. az, hogy a madridista fórum le lett cserélve csak annyit jelent, h az oldal készítője belátta, hogy az eddigi fórum kezelhetetlensége miatt nem volt valami jó. ami pedig jó, azt miért ne használjuk fel?Nazario írta:Csak megnyugtatásként mondom, hogy ezt a forumot nem ti találtátok ki! Ilyen több külföldi oldalon van és magyar honlapokon is pl. nso.hu vagy machomedia.hu....Kitfisto írta:A kis madridisták lemásolták![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()