Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hello sziaHunter91 írta:Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék venni egy BARCELONA-s válltáskát,ami itt található:
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... 5465&lid=1
nem tudja valaki hogy,Magyarországon belül hol lehet ilyet kapni?
Nagyon fontos lenne!
Húú ez engem is nagyon érdekelnelionelmessi19 írta:Vajon MÉS cuccokat lehet kapni Magyarországon valahol?
Nem rendelni akarom, venni, csak előtte megnézni élőben.
Drigóék foglalkoznak mez eladással, de nem tudom, h tudnak-e írni rá külön kérvényre nevet. írj neki pü-ben, vagy katt a Mezbirodalom honlapjára.brolly írta:Hol lehet ugy mezt rendelni hogy a nevemet iratom rá??köszi
nekem családnév+21 vanMcLovin írta:Nekem a mezemen a CSALÁDNEVEM + a 8-as szám van rajta.
Piquenek ott milyen feje van szépSharky írta:Tomsa írta:Na ez érdekel. Ha megérkezett írd be ide légyszíves, hogy akkor mi is van ráírva
Én szeptemberbe MegaStore-ba D.Alves-t láttam. Ottvoltam személyesen.
Dani Alves
Tomsa írta:Na ez érdekel. Ha megérkezett írd be ide légyszíves, hogy akkor mi is van ráírva
Én szeptemberbe MegaStore-ba D.Alves-t láttam. Ottvoltam személyesen.
Na ez érdekel. Ha megérkezett írd be ide légyszíves, hogy akkor mi is van ráírvaMessiFan írta:Dani Alves van emzén.MichaaBee írta:nekem Dani Alvéses hazai mezem lesz nemsokára
szerk.: jól tudom, h a mezén "DANI ALVES" felirat olvasható?
Dani Alves van emzén.MichaaBee írta:nekem Dani Alvéses hazai mezem lesz nemsokára
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... lector=227Tomsa írta:D. ALVESMichaaBee írta:nekem Dani Alvéses hazai mezem lesz nemsokára
D. ALVESMichaaBee írta:nekem Dani Alvéses hazai mezem lesz nemsokára
Mi van rajta?Ilúvatar írta:Yay! yaaaay! ma vettem át a hazai barca mezt!Azt hiszem, Drigoval találkoztam személyesen