Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
top playeren játszom, de egy BL-en meg egy fél spanyol bajnokságon kívül csak become a lenged-et, teljesen rákattantam.CFirpo3 írta:Amúgy ti milyen nehézségi szinten játszotok, illetve a top playeren milyen jók vagytok?
Szintén top player a pes6 óta. Az előző részekben valamiért sose vettem fel :S(bánom is)CFirpo3 írta:Amúgy ti milyen nehézségi szinten játszotok, illetve a top playeren milyen jók vagytok?
CFirpo3 írta:Amúgy ti milyen nehézségi szinten játszotok, illetve a top playeren milyen jók vagytok?
Én top playeren tolom, a Barcával eddig nem kaptam ki a ligában.CFirpo3 írta:Amúgy ti milyen nehézségi szinten játszotok, illetve a top playeren milyen jók vagytok?
Igen van. Az mindig hív. Én a Valladolidban fogom befejezni, mivel ott kezdtem. Most a Manchester Unitedben vagyok.darmian írta:Become a legendben van olyan, hogy a játékosunk által már elhagyott klub újra bejelentkezik értünk? Csak mert én visszatérnék a pályafutásom végén nevelőegyüttesemhez, Nápolyba.
az klassz! remelem sikerul letoltened es jol fogsz szorakozni vele, en meg a pes 2008-on nyomomnorbert55 írta:Jolvan nincs gáz.De am olyat is lehet h aki fentvan vmilyen jó oldalon az küld egy torrentfájl és arról töltöm a cuccotroyalbarca7 írta:nezd, en nem akarok veled vitazni me neked is granatvoros a szived![]()
de ha direkt oldalrol akarod akkor az nem 100% h jo lesz meg ienek, legalabb is nekem nem jottek be, amugy bocs az elozo uziert, remelem nem sertettelek meg, nem akartam rosszat![]()
FORCA BARCA!
Jolvan nincs gáz.De am olyat is lehet h aki fentvan vmilyen jó oldalon az küld egy torrentfájl és arról töltöm a cuccotroyalbarca7 írta:nezd, en nem akarok veled vitazni me neked is granatvoros a szived![]()
de ha direkt oldalrol akarod akkor az nem 100% h jo lesz meg ienek, legalabb is nekem nem jottek be, amugy bocs az elozo uziert, remelem nem sertettelek meg, nem akartam rosszat![]()
FORCA BARCA!
Nem csak torrent oldalak vannak...direkt linkről hallottál már?royalbarca7 írta:hallode norbika, ez nem oan egyszeru h adj egy linket, h toltsem le a jatekot.............)) ez nem mario meg java, ez konami...........ide komoly oldalak kellenek ahol fizetni kell es csak nagyon nagyon keves embernek adatik meg a lehetoseg h meghivjak(mert nem lehet regisztralni).. ahozz h letolts te is kell feltolts.................stb.....
Ha kicsit még visszább olvasol, erre is találsz választ/válaszokat.CFirpo3 írta:Egyébként van olyan patch, amiben benne van az összes csapat?