Vélemények: 2 féle real madrid van/volt a világon:
- az ami 1 bizonyos szinten önerőből világverő, szórakoztató csapat volt, a kocka alakú labda idejében, majd 1 szép játékot mutatott be az ezredfordulón
- és van 1 olyan real madrid, amely szórakoztató futballját szinte teljesen elveszítette, de önmaga eredeti alapelvét megcáfolva csak eredményes próbál lenni középszerű játékkal.
Nah már most sokan próbálnak ( akár jogosan) párhuzamot vonni az elnök személye és a mutatott játék között. Nyilván, övék a felelősség, de valahogy a futball nevű sportágba beleszólással bíró személyek(például edző, ők a sportigazgatóban látják a legnagyobb bűnbakot...) megváltoztatása érdekes módon eredményes lehet. Példa: Barca tavaly, 2 éve, Barca most...
Ramos jó edző, nem tudom h passzol-e ide, ő elvileg a támadójáték híve saját véleménye szerint, ez valahogy az el classicon nem tükröződött.
Mi legalább bízunk az emberekben, akik elértek valamit, és ennyi tisztelet mindenképpen járt Franknek. 2 év sikertelenség(okokat tudjuk) de ez járt neki.
A fővárosban más a helyzet. Szép játék nélküli eredményesség a legnagyobb mókamester, hiszen elaltathat, Robinho nyugodtan elmehetsz... A Barca ha címet nyer, szórakoztatóan, szépen játszva teszi.
...
És eltelt fél év a bajnoki cím óta, haldokló játék sivár eredménnyel, jöjjön az az ember akit egyszer elküldtek, próbálja meg a zsíros üzleteket, legyen játék ismét...
És eljutunk a 2 alternatívához: - jönnek az eredmények, a gyönyörű játék, európai sikeresebb hadjárat, bajnoki menetelés.
- A szurkolók elvárása már nem csak a szép játék, hanem az eredményesség lesz, ami viszont ... No comment.
Ki-ki döntse el melyiket szeretné, gondolom sejtitek h én melyiket, én utóbbira tippelek százalékban 9essel kezdődik és nem egyjegyű.
Hűségesnek lenni a történelemhez, játékstílushoz.
Fair play és racionalitás.
Többnek lenni 1 klubnál... Katalóniában keressétek, Visca el Barca