Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://photobucket.com/images/blink%20182/?page=1Fernando írta:Aki tud készíteni nekem egy Blink 182-s siget, annak van egy meghívom a darkside-ra (torrent oldal)![]()
Fernando írta:Aki tud készíteni nekem egy Blink 182-s siget, annak van egy meghívom a darkside-ra (torrent oldal)![]()
Nekem tetszik!kingjames23 írta:Elkészült a The Game sigem.Elég gyenge lett,főleg a szöveg.
szerintem jó lett!!!kingjames23 írta:Elkészült a The Game sigem.Elég gyenge lett,főleg a szöveg.
[/url]
Köszi!Katalán88 írta:Tenkl és Danka nagyon jó kép lett mindkettő!!!!!!Grat hozzá.
Az elképzelés az jó. A szöveg kicsit halvány, nehezen olvasható.Danka00792 írta:Csináltam egy sig-et, ismét.
Most valami különlegeset is tettem rá, szerintetek jól néz ki? Vagy hülyeség?
Első...már be vagy írvaKatalán88 írta:A versenyen indulni fogok, csak nem tom, hogy melyiken... Másod vagy első osztály...![]()
Én is így gondolom. Én is az első osztályba jelentkeztem, pedig közel sem vagyok olyan jó, mint itt néhányan...Aprieto írta:Hali!
Ilyen szintű képpel nyugodtan indulj az első osztályban. Annál is inkább, mert a másodosztályban akarnak indulni eddig 8-an, az elsőben meg hárman. Valamennyire szintbe kellene hozni. A bátraké a szerencse!