2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bojan egyszerűen nem játszik, ennyi a baj vele...Brian 20 írta: Meg kell jegyezni viszont, hogy elől mintha rövid lenne a pad, Bojan nem produkál akkora idényt mint tavaly és más nem nagyon van aki bevethető lenne.
Hát igen, nincs pót bal-meg jobbhátvédünk. Bojan viszont kevesebbet játszik a tavalyinál bajnokikon. Én most, az Espanol ellen is hiányoltam. Eto'O mellé Őt hoztam volna be.Brian 20 írta: Meg kell jegyezni viszont, hogy elől mintha rövid lenne a pad, Bojan nem produkál akkora idényt mint tavaly és más nem nagyon van aki bevethető lenne.
Azért én ennyire nem egyszerűsíteném le ezt a vereséget a "tökutolsóveriazelsőt" formulára.Rivaldo11 írta:Szerintem meg igenis megérdemelten nyert az espanyol. Keitát a 37. percben küldték le, addig mit csináltunk a tök utolsó csapat ellen? 0:1 után is max. a döntetlent tartottam elérhetőnek, nem volt a csapatban annyi hogy fordítson. De ezzel semmi baj nincsen, hisz belefér az efféle botlás, továbbra is vezetjük a ligát, és ez a füles még akár jól is jöhet.
Félni meg nem kell, a jelenlegi madrid soha nem előzi meg ezt a Barcát.
Egyetértek bár valoszinüleg ez nme fog bekövetkezni(reméljük)barca's claw írta:Ha a Barca innentől minden egyes fordulóban legalább 3 góllal kikap, akkor is Guardiola lesz az idei év meglepetésedzője, mert olyan dolgokat csinált a csapattal az ősszel, hogy azt egy ideig nem fogjuk elfelejteni.
Mindenestre az, h tegnap kikaptunk a derbin, lendületet adhat az Espanolnak...remélhetőleg ezt a számukra óriási és ritka eufóriát:) jövő héten már kamatoztatják a Real ellen isszeg írta:Biztos nem én vagyok az első, aki felhozza a témát, de szerintem nagy szerepe van a sorsolásnak is. Célzok itt arra, hogy a Real, majd a Villareal kapja egyből a Barca ellenfelét. Sok kiscsapatból kiveszi az energiát a Barca elleni meccs, ezen végleg lemerülnek, igy a Real, aztán a Villareal könnyedebben tud elbánni velük. Most is ezt érzem a Betis esetében. A lényeg az, hogy nem tartok szerencsésnek ilyen sorsolást, és nem is tudok más bajnokságot, ahol igy állnának a dolgok. Na, ennyit szerettem volna. Vélemény?
szeg írta:Biztos nem én vagyok az első, aki felhozza a témát, de szerintem nagy szerepe van a sorsolásnak is. Célzok itt arra, hogy a Real, majd a Villareal kapja egyből a Barca ellenfelét. Sok kiscsapatból kiveszi az energiát a Barca elleni meccs, ezen végleg lemerülnek, igy a Real, aztán a Villareal könnyedebben tud elbánni velük. Most is ezt érzem a Betis esetében. A lényeg az, hogy nem tartok szerencsésnek ilyen sorsolást, és nem is tudok más bajnokságot, ahol igy állnának a dolgok. Na, ennyit szerettem volna. Vélemény?
Az Atletico Madrid ellen.bali 15 írta:Jövő héten a madrid ellen játszunk?otomi írta:kiv leszek, h de la pena így megy majd-e jövő 7en is, a madrid ellen...
Jövő héten a madrid ellen játszunk?otomi írta:kiv leszek, h de la pena így megy majd-e jövő 7en is, a madrid ellen...
Szerintem van némi probléma az írásaiddal kapcsolatban!aynas írta:mo- mindenki ért a focihoz, de senki sem tud focizni![]()
betis elleni x után egy szót sem írtam. guardiola nyilatkozgatja: tudjunk mik a hibáink, azon vagyunk, hogy kijavítsuk. erre szöglet után kitudja hányadik gólt kapjuk. kb. ovóda szint.
iniesát nem tudjuk pótolni ez van.
Sylvinho megérdemelte volnam, hogy kezdjen. a mutatott játéka jobb, mint abidalé. espanol ellen támadni kell ezt előre lehetett tudni. ő jobban tud, mint a francia. lyon és a. madrid a francia kezdett volna.
de még cserének se rakja be. puyolnak játszania kell? játszon középső védőt. ha van balhátvédem, akkor őt játszatom.
Eto'ot lehozza 2-1 nél mikor gólt kéne rúgni. valaki írta, hogy jogosan cserélte le, mert nem ment neki a játákkinek ment?
gólt kell rúgni, erre a gólkirályt lehozza. ha ezt épp ésszel valaki megtudja magyarázni. nem lehet, mint ahogy azt sem, hogy behozza gudit samu helyett. kívánsi vagyok hányan húzták volna meg ezt a cserét. sztem még a komplett idóták sem. én, ha elnök lennék azonnal kirúgnám guardiolát.
ha bent hagyja samut és felteszi bojan az uccsó negyedórára. esetleg kapunk még 1et ok. egy szót nem szólók. azt lássam, hogy gólt akarunk rógni minden áron, nem alibizni.
ügye azt se nem gondolja komolyan , hogy az őszi menetelés valaha is megismétlődik. soha nem fog. félek még pár meccs és a végén a bajnokság is elúszik.