menczel írta:ez mekkora hiba az orvosi stábtól te atya úr isten... nem az hogy nem épül fel hanem hogy le engedték szerződtetni. 26 millio volt ha jól emlékszem ráadásul kapja a nemkevés fizuját is pedig pályára se lép...
Csak hogy pontosítsak: 20,5 millió eurójába került a Barcának, évi 4 millió eurós fizetést kap.
2007. július 11-én így szólt a hír Milito szerződtetését illetően:
A mai napon az álláspontok tovább közeledtek, aminek a végén a katalánok megadták a kért 20 milliós árat, sőt, fél millióval még rá is emeltek. Ebből a pénzből 17 milliót kap meg azonnal a Zaragoza, a maradék 3,5 millió pedig opciós jogon jár majd nekik. Erre az opcióra állítólag sok lehetőség felmerült, hogyan kapja meg a "Zara", végül persze ebben is sikerült megállapodnia a feleknek. Ha minden igaz, az aragóniai gárda abban az esetben részesül majd a három és fél millió euróban, ha a Barça, Militóval a soraiban a bajnokság végén Bajnokok Ligáját érő helyen végez, tehát az első négy pozíció valamelyikén.
menczel írta:cáfoljon meg valaki de mintha az rémlene hogy a margitnál is volt vizsgálaton és ők a szalgok miatt nem igazolták le
Ez így van, de itt is pontosítok.

1997-2003-ig az argentín Independienteben játszott, felkeltette számos európai nagy klub figyelmét. Aztán 2003 nyarán meg is született az egyezség a Real Madrid és az argentín együttes között, már éppen írták volna alá a szerződést, de az azt megelőző orvosi vizsgálaton az orvosok nem találták teljesen egészségesnek (mivel még 2001-ben szintén volt egy súlyos térdsérülése) és nem merték vállalni a kockázatot. Aztán elment Zaragozába ahol 4 évet játszott és szinte alig volt sérült. Ekkor úgy tűnt, hogy a régi sérülésének már nyoma sincs és ez ki is derült akkor amikor a Barcához került. Szerencsétlenségére a régi műtött térdét is meg kellett operálni.
Ettől függetlenül szerintem nyáron nem fogják elküldeni, ha a térdei is úgy akarják akkor a felkészülési időszakot végigcsinálhatja és játszhatna is jövőre. Ha jövőre már nem lesz az aki régebben volt, akkor meg kell válni tőle, hiszen 2011-ig szól a szerződése. Meg kell neki adni még a lehetőséget jövőre.
Én szorítok neki, hogy épüljön fel, alapemberként én már nem számolnék vele, de kiegészítő embernek jól jöhet.