2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
alex27 írta:A Valencia elleni 18-as keret:
Valdés, Jorquera,
Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Abidal,
Xavi, Touré, Busquets, Keita, Gudjohnsen, Iniesta,
Messi, Eto'o, Bojan, Henry, Hleb
Nem utazott el a csapattal Sylvinho, Pinto és a nem 100%-os Caceres. Victor Sanchéz és Pedro a hétvégén az Atlétic-ben játszik.
Milyen szép is lenne.LM10 írta:Így van. Ha a Real kikap a hétvégén+bukják a Classico, mi pedig ma verjük a Valenciát, akkor bajnokavatás lesz a BernabeubanMQuC írta:Ha Keita játszik akkor ő lövi az egyik gólt.
Remélem sikerül megfogni a Valenciát is. Ha esetleg a Real pedig pontot ,pontokat bukna, még szebb lenne a hétvége
Így van. Ha a Real kikap a hétvégén+bukják a Classico, mi pedig ma verjük a Valenciát, akkor bajnokavatás lesz a BernabeubanMQuC írta:Ha Keita játszik akkor ő lövi az egyik gólt.
Remélem sikerül megfogni a Valenciát is. Ha esetleg a Real pedig pontot ,pontokat bukna, még szebb lenne a hétvége
Igazad is lehet, de...mess2009 írta:tudom, hogy ez akár a vesszőparipám is lehet, de most leszaz igazi vizsga a védelmünknek, mert eúttal legalább két klasszis csatárt kell megfékezni!!
az sem tul jó előjel, hogy a Valencia baromi formában van, úgyhogy én kissé aggódom!
Kemény meccsre számítok, és nem gondolom, hogy megússzuk gól nélkül, de a három pontot azért be gyűjthetjük elsősorban akkor ha végre Eto'o is elvitte a gollövő cipőjét!!
a többit meglátjuk!
MichaaBee írta:
VV
Puyol-Márquez-Piqué-Sylvinho
Iniesta-Busquets-Keita
Messi-Henry-Bojan
szerk.: vagy még Cácerest lehetne betenni védőnek valaki helyett.
Ennél szebben meg sem lehetet volna fogalmazni!Asys írta:Nekem a hétvégére csak annyi a kívánságom, hogy 5 pont legyen a különbség a Valencia és a Sevilla között a táblázaton!
Nem kell cserének lennie, de már 4 sárgája van.MQuC írta:Miért kell cserének lennie Daninak? Lapok miatt?
Május végére vége kell lenni a nagyobb bajnokságoknak , mert a nyáron lesz konföderációs kupa.Varatrix írta:Egy kérdés!
Tudja valaki milyen okból volt, a héten hétközi forduló?
Én egész héten, azt hittem hogy csak jövő héten játszunk a Valenciával.