MOst ennek az egésznek sokkal nagyob sztem a füstje mint a lángja. A Realnak most igazán nagy játékosok kellenek, márpedig nemtom mennyire van esélyük a kiszemelt játékosok elhozatalára.
Vegyük sorba:
Ronaldo- sikeres az MU-val. Egyszerűn nincs értelme h elmenjen egy sokkal gyengébb csapatba
Kaka- amikor a mostaninál is sokkal rosszabbul ment a Milannak, akkor nem ment el. Most hirtelen miért változa meg a vélemnye?
Maicon-az Inter most nagyon erős kerettel rendelkezik, ha együtt tudják tartani a jelenlegi keretet és vesznek néhány erősítést, akkor jövőre végre lehet keresnivalójuk a BL-ben. Sztem semmi kincsért nem adják Maicont
Silva, Villa-nemfogják elhagyni a Valneciát. Évek óta fél Európa akarja őket, mégse akartak elmenni, ráadásul most összeállni látszik a Vale
Akiket reálisnak látok, azok Benzema, Clichy,Drogba, Ribery
Itt csak az a gond h már így is erős csatártúltengésük van: Huntelaar remekl játszik, nagy hiba lenne padra ültetni, Raul is termeli a gólokat szépen, RvN felépül, Huntelaasr pedig már így is teljesen felesleges játékos.
Szóal akikre jó esélyük van és télleg erősítés lenne, az Clichy és Ribery.
Perez ide vagy oda, a nagycsaptok mostmár rendszerint meg tudják tartani a sztárjaikat.
Ha a realitás határain belül akarok maradni, akkor talán ilyen csapatot képzelek el jövőre a Realnak:
Casillas
Ramos-Garay-Pepe-Clichy
Diarra(mindegy melyik, M erősebb, Lass gyorsabb)-Diego
Robben-Ribery
Higuain-Rvn
És realos szempontból ez is elég optimista, mert RIbery cseppet se lenne egyszerű menet, de azért reális célpont a Bayern bénázása miatt. Az mellékes h sztem mi hamarabb megszerezzúk mint a Real.