Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a középpálya egy rakás fos,ha jön még 1 védő akkor minden ok,am ribery és villa is azt mondta h madridba fog menni(ribery csak akkor ha bayernből elmegy,ami elég valószínű)kamaj írta:Na ezek a hírek annyira biztosak mint az hogy a Föld lapos!nagyitomi írta:olvass híreket,maicon,bruno alves(?),clichy,albiol....mind védő,van ramos,pepe,metzi,garay,heinze,marcelo és 2 jönni fog még,lass érkezett a télen és a real 3meccset kivéve alig kapott gólt,ez nem juande érdeme...a lényeg a masszív középpálya(és h heinze a tv-n nézzen meccset)
Azt meg, hogy milyen a Real védelme bizonyítja az El Classico...
Erről az évről van szó! Szóval 125 millával tartozunk még a különböző kluboknak a játékosok után. Szerintem ez a szám lesz megnyomva most nyáron főleg, a következő 1-2 évben meg ennek a törlesztése lesz a fontos, nem lesznek 100 milliós igazolások.Az optimista előrejelzések alig néhány nappal a Madrid vasárnapi közgyűlése előtt láttak napvilágot, ezen a gyűlésen tűzik ki egyébként az elnökválasztás napját is. A madridiak tartozása is jelentősen csökken, 200 millióról várhatóan 125 millió euróra. A pénzügyi év zárása június 30-án lesz.
Na ezek a hírek annyira biztosak mint az hogy a Föld lapos!nagyitomi írta:olvass híreket,maicon,bruno alves(?),clichy,albiol....mind védő,van ramos,pepe,metzi,garay,heinze,marcelo és 2 jönni fog még,lass érkezett a télen és a real 3meccset kivéve alig kapott gólt,ez nem juande érdeme...a lényeg a masszív középpálya(és h heinze a tv-n nézzen meccset)
Általában minimálisan se képes leplezni a Madrid utálatát a gyerek, ez most nem lett vészes.Újfent jó kis iromány megint, Bede Mártontól...
Ha jol emlékszem használtam az idéző jeletLivia Drusilla írta:Innen:don gamper írta:Szerintem következő mondatok illusztrálják a jelenlegi
helyzetet:...
http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... al_madrid/
Újfent jó kis iromány megint, Bede Mártontól...
Innen:don gamper írta:Szerintem következő mondatok illusztrálják a jelenlegi
helyzetet:...
Nem is hopzzátok viszinyítottam!tőletek idézve ez az adat. 8millióval volt több a honi bajnokság közvetítésének díjai nektek mint nekünk.
Azt mondom, van adósság, csak nem bankok felé, hanem egyéb tartozások, jórészt kluboknak.Adósságotok szerintem meg volt, ha nem is nagy mértékű. Nyereséges klub vagytok, de a 100% tiszta haszon, nem több mint 10-15, de legyen akár 30 millió. Ez akkor sem fedezi ezt a költekezést. Másrészt, Calderon, vmiért csak próbált csalni a közgyűlésen, biztos nem azért mert minden rendbe volt a költségvetéssel. Legalábbis érdekes.
Rekordbevételre számít az idei szezonban a Real Madrid együttese. A klub szerint a tervezett bevételek elérik a 407 millió eurót, amely jóval több, mint a tavalyi rekord 366 millió euró. A 2008/09-es szezon tiszta nyeresége várhatóan 58 millió euró lesz a legutóbbi 51 millióval szemben.
A téli vásárlást még a nyári eladások finanszrozták.igen, ez szép és jó, de miből? rendben, azt írtad 50millió plusz profit. De azt el is költöttétek szépen télen.
Őszintén szólva ezeken túl konkrétan fogalmam sincs.nem akadékoskodom én, félre ne érts, csak nem értem, hogy honnan miből ennyi ha nem hitelből/kölcsönből/kutyafülefarkából. mert a kasszába csak úgy nincs ennyi. ezt bizton állítom.
Speciel ezt én is le szoktam írni, hogy senki...De nem is ez volt a lényege a hozzászólásnak...Ki érdemelt volna magas fizetést ?
Erről van szó! engem nem érdekel, hogy ti hogy erősödtök. Nekem az a lényge, hogy minél több madrid meccset lássak, amin jó játék van. Ennyi!Különben örülök Ronaldo átigazolásának. Egyrészt erősödik a Liga ,másrészt nagyobb élvezet egy erős Madridot megverni.
Lehet, már nem tom, hogy hol hallottam, lehet hogy [auto_cenzúra] volt a forrás, a lényeg, hogy azért nem nullszaldósok!mynameis-earl írta:A Real Madridnak tavaly 270 millió eurós adóssága volt... A 600 millió egy légből kapott szám.
Ki érdemelt volna magas fizetést ?CS0ki írta:
Ja, az meg a másik, hogy a Madridnál most lettek kénytelenek emelni a fizukat, mivel az élcsapatok között itt volt kb a éegalacsonyabb a plafon, még a jó adózási körülményeket ismerve is.
persze, sok! De azt nem szoktam folyton beírni, hogy egyetértek, egyetértek...Inkább csak ott szólok, amivel nem értek egyet. Gazdasági szempontból meg elég gyakori, mert sok baromságot lehet olvasni...Nem csak itt, nálunk is, beszarok hogy az emberek mennyire nem értenek a pénzügyekhez egyébként is...Remélem, hogy bevezetik cégre a pénzügyi ismereteket az iskolákban kötelező tananyagként...De ez már OFF!CSoki nem bántás ként, de volt már ebben a topicban olyan kijelentés, amit te nem tudtál, meghazudtolni?
"A spanyol bajnokság 2006/07-es szezonjának televíziós bevételei 1. Real Madrid (115 millió-26%); 2. Barcelona (107 millió-24%)"CS0ki írta:Már párszor le lett írva...nem gond, én vagyok a hülye, hogy folyton reagálok!
Szóval, banki hitelünk nincs legjobb tudomásom szerint. Pár csapatnak tartozunk a játékosvásárlások után. A Madrid jövedelmező, tehát nyereséget termel!! Szóval nem tudom mi ez a bevétel meg kiadás egyensúlya szöveg...Nem a hitelek törlesztésére megy el a dolog, konkrétan nyereséges. Pont egyik nap olvastam, hogy pl a tv-s jogdíjakból kétszer annyit kap, mint az MU!!
igen, ez szép és jó, de miből? rendben, azt írtad 50millió plusz profit. De azt el is költöttétek szépen télen. annak a 100milliónak vhonnan jönnie kell. és minden évben többet költöttetek játékosokra, mint ami szimplán ebből az 50ből futná. nem akadékoskodom én, félre ne érts, csak nem értem, hogy honnan miből ennyi ha nem hitelből/kölcsönből/kutyafülefarkából. mert a kasszába csak úgy nincs ennyi. ezt bizton állítom.100 milliót mondtak, hogy az konkrétan rendelkezésre áll
persze ez csak az én véleményem...de sztem elgondolkaodtatóélvezétek a sikert már csak azért is mert egy ideig nem lesz rá lehetőségetek
zizou fan írta:És lám, ismét mindenki a Madridról beszél, ismét a legtöbben (nyíltan, vagy ostoba rágalmazásokkal leplezve), valamilyen szinten tartanak a Madridtól.
"Vuelve la ilusión."
Asszem 50 milla volt a haszon legutóbbi évben. Gazdaságilag remekül van menedzselve a klub!Évente kb. 10-15 millió tiszta haszna van a kluboknak, ebből se gyűlt össze h ezt fedezni tudja.
Ja, az meg a másik, hogy a Madridnál most lettek kénytelenek emelni a fizukat, mivel az élcsapatok között itt volt kb a éegalacsonyabb a plafon, még a jó adózási körülményeket ismerve is.Szóval míg a többi klub (talán Chelsea/Man.City a kivétel) próbál a válságban egészséges vállalkozásként működni, figyelni a bevételek és kiadások egyensúlyára,
100 milliót mondtak, hogy az konkrétan rendelkezésre áll. Ehhez jönnek még a játékoseladások, és utána jönnek az esetleges hitelek. De pl Kaká meg CR esetében se úgy kell elképzelni, hogy szépen átutalnak 150 millát. Szerintem könnyen lehet, hogy még a felét se fizetik ki most, hanem majd pár év alatt a teljes összeget. Épp ezért valószínűleg jövőre mindenképpen visszafogott átogazolási szezon várható, hiszen a jövő évi pénzeket is költik most valamilyen szinten.ezért az a legvalószínűbb h hitelt vettek fel, vagy netán eladtak megint valami ingatlant, ami a real madrid birtokában volt.
De ismerjük a mondást:amelyik kutya ugat az nem harap.....zizou fan írta:És lám, ismét mindenki a Madridról beszél, ismét a legtöbben (nyíltan, vagy ostoba rágalmazásokkal leplezve), valamilyen szinten tartanak a Madridtól.
"Vuelve la ilusión."
Figyelj. Engem nagyon nem érdekel,hogy a Madrid menniy pénzt költ el a játékosaira,mert ez nem igazolási politika,főleg nem normális.zizou fan írta:És lám, ismét mindenki a Madridról beszél, ismét a legtöbben (nyíltan, vagy ostoba rágalmazásokkal leplezve), valamilyen szinten tartanak a Madridtól.
"Vuelve la ilusión."