2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezzel teljes mértékben csak egyet tudok érteni.Engem is teljes mértékben felháborít Perez "bácsi" játékos politikája és remélem bele is tör a bicskája ha nem most akkor majd az elkövetkező szezon(ok)ban.torrestoni írta:...
Nehéz érdemben hozzászólni mivel igen korrekt okfejtés.torrestoni írta:...
torrestoni írta:Az ilyenektől pedig falramászok...chonggy írta:a real a cét még nem igazolta le,ugye?
Nem lehet utánanézni b+? Miért kell ilyen badarságokkal teleszórni, szétbarmolni ezt a topikot is...
Nem elég az igazolások?
Másrészt legalább megfogalmaztad volna valahogy azt a kérdést, s helyesen leírod...
No mindegy, nem személy szerint veled van gondom, azzal, hogy lehetetlen manapság normális eszmecserét folytatni, mélyebb dolgokról beszélni.
A lényeg: még nem hivatalos. Ahogy tavaly is, most is benyalt Ronaldo a Madridnak, viszont is, sőt még Kaká is neki, s mivel a MU elfogadta az ajánlatot, ezért már csak orvosi vizsgálat és egy autogram hiányzik a szerződésről.
Az ilyenektől pedig falramászok...chonggy írta:a real a cét még nem igazolta le,ugye?
Diarra jobban védekezik Yayanal és Alonso sem rosszabb, de Sergional mind a 2 jobb. Előrejátékban viszont a mi srácainkkal csak Xabi venné fel a versenyt.danianevem írta:Már lentebb írtátok a két vkp lehetőségét... Szerintem elég lenne a Realnak két szűrő játékos, de akkor viszont azon játékosoknak világklasszis szinten kellene játszaniuk, bármelyik csapat támadóit meg kellene tudniuk állítani, s nem mellesleg jól osztogatni a labdát. Ilyen játékosból van nekünk egy Yaya Touré-nk, illetve egy Busquets-ünk, de náluk sem Gago sem Diarra nem lenne erre képes.
Xabi Alonso jövetele sem javítana sokat ezen a helyzeten.
Sőt ha emlékeim nem csalnak anno még játszott 3-5-2-t is a Real.Cambiassoval és Makelelével a két védekező poszton.Akkor 5en támadtak...LG írta:Ilyen offenziv csapatba, amely 4 támadóval lép fel, kell is, sőt talán kevés is. Sztem sok a 4 tamadó, és kevés a 2 kp.Attila-Raul írta: ha tudnad mit beszelesz.....
az egesz szezont 2 vkp jatszotttuk le..... Lass-Gago ; Gago - Diarra...
Ilyen offenziv csapatba, amely 4 támadóval lép fel, kell is, sőt talán kevés is. Sztem sok a 4 tamadó, és kevés a 2 kp.Attila-Raul írta:na ezt megnézném 2 vkp egyszerrre a Madridban...
ha tudnad mit beszelesz.....
Azért a Lass-Xabi Alonso kettős szerintem elég ütős lenne és masszív.Tökéletes igazolás lenne a spanyol.Az előttük lévő tengely:Nos robbentől meg akar válni Perez.De amíg ezek összeszoknak rámehet a szezon.Majd meglátjuk!Barcaádám írta:
meg ezt pletykázzák..:
Casillas
Maicon--Ramos--Pepe--Marcelo
---------Lass--Xabi A.
Ronaldo----Kaká----Robben
-------------Villa
Sztem kell a két vkp a Madridba. Nagyon szívesen látnám továbbra is a Lass-Gago atomkettőst ott középen.Attila-Raul írta:ha tudnad mit beszelesz.....
Ez nevekben már simán van olyan erős,mint a mi csapatunk..majd kiderül mennyire fog működni a dolog..mindenesetre,ha én madridos lennék bizakodnék..Barcaádám írta:
meg ezt pletykázzák..:
Casillas
Maicon--Ramos--Pepe--Marcelo
---------Lass--Xabi A.
Ronaldo----Kaká----Robben
-------------Villa
na ezt megnézném 2 vkp egyszerrre a Madridban...
Ja, de mi a garancia, h mi jók leszünk. Ok, h ott a tavalyi év, de a 05/06-s szezon után sem tudtuk megismételni a sikereket, mi a garancia, h most sikerülni fog?Barcaman14 írta:Nos nálam még mindig az a kérdés hogy ők képesek lesznek-e felvenni a versenyt velünk.Brian 20 írta:. A Barcát nem féltem a Reáltól jelenleg elég jó csapatunk van, képesek leszünk felvenni a versenyt velük.Gondolom egy ilyen szezon után ez érthető!
Chris0527 írta:Ilyenkor érzi csak az ember igazán hogy micsoda értékesek a játékosokvisca el barca írta: - ÉS AMI A LEGDURVÁBB: ENNYI PÉNZÉRT KÖZEL 7 000 000 REKESZ SÖRT LEHETNE VENNI![]()
![]()
a másik oldalon írtak erről:Azért szerintem a MU még inkább erősödni fog, Ronaldóért kapott hatalmas pénzből Fergusonék tudnak majd venni akár 3-4 kiváló játékost, akikkel összességében jobbak lehetnek, mint idén.