Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
milyen 4 támadó? Milyen 2 védekező?2 védekező 4 vagy több támadó ellen? (ebben benne vannak a TKP-sok és a szélső hátvédek is...) szted elég? a középpálya kb átjáróház lesz...
Olvasd el az előző hsz végét, szerkesztettem.Colin írta:lionelmessi19:
Mire gondolsz? Színvonalas kritikát örömmel olvasok. Ha arra gondolsz hogy a sok bulvár illetve a fake, arról nem a hírszerkesztőink tehetnek, hanem a "színvonalas" madridi (és egyéb) lapok.
De azt személyes sérelemnek érzem hogy a madridistát egy lapon említed az NSO-valAminél források sincsenek megjelölve... Nálunk viszont 1 hír sem általunk kitalált.
Igen, valószínű, hogy nem adnak neki minden évben ca. 160 millió eurót a bankok.cantera írta:Perez is egy teljesen új csapatot próbál felépíteni, nem?Könnyen elképzelhető, hogy jövőre nem fog annyi pénzt kiadni mint idén.
Perez is egy teljesen új csapatot próbál felépíteni, nem?Persze, mert teljesen uj csapatot épített fel, ami olyan jól sikerült, hogy még a mostani triplázó csapat alapjai is ezen fekszenek.
És miután felépítette a csapatot, azután már csak kiegészítő embereket igazolt, és kiegészítő emberek mentek el. (Kivéve tavaly ugye, amikor R10 és Deco személyében két meghatározó ember is elment, de a helyükre nem jöttek uj emberek)
Á értem. Azért örülök, hogy nem csak Pereznél jönnek be az ilyen játékosokJa de végül a Real elvitte Becksonkát... Így a Barcába Ronaldinho jött! Jól járt a Barca? Igen... Jól járt a Real? Nem mondanám...
Így van.cantera írta:A wikipedian azt olvastam hogy anno Laporta Reklám Beckhammel (is) kampányolt. Ez igaz?
Ja de végül a Real elvitte Becksonkát... Így a Barcába Ronaldinho jött! Jól járt a Barca? Igen... Jól járt a Real? Nem mondanám...cantera írta:A wikipedian azt olvastam hogy anno Laporta Reklám Beckhammel (is) kampányolt. Ez igaz?
Persze, mert teljesen uj csapatot épített fel, ami olyan jól sikerült, hogy még a mostani triplázó csapat alapjai is ezen fekszenek.cantera írta:ezt kiegészítené nekem valaki? thanxAzért feltűnt számomra, hogy szenyor Laporta is igazolt rendesen, amikor hatalomra került...
Most egy kicsit csalódtam. Egyrészt a madridistán fel van írva hogy "írják a spanyol sportlapok" másrészt pedig hogy a te szavaddal éljek "méltóztathatnál" körbe nézni a spanyol oldalakon.De miután a madridista.hu és a nemzeti sport sem méltoztat írott forrást megjelölni,
Ez nem éppen a legjobb érv volt!Mert akkor nálunk meg ott van LassÉs hol megy jobban? Ahol mindenki vadidegen,(madrid) vagy ahol a válogatott beli csapattársakkal játszhatna együtt(Titi, Abidal)?
költekezés is kezd kínossá válni számukra jogi szempontból, ugyanis akadtak tisztázatlan dolgok a pénz eredetével kapcsolatban.
Ja, ugy igen. Bocsi, akkor félreértelmeztem.dirtyjoe írta:úgy értettem hogy egyszerre a pályán. a keretbe felőlem lehet 10 is.Yaya , Busquets , Ketia (És még Márquez is meg tudja oldani ezt a feladatot)
Biztos hogy nem mondta, mert ez sok helyen megjelent volna. De miután a madridista.hu és a nemzeti sport sem méltoztat írott forrást megjelölni, legalább is amennyire én látom (csak átfutottam), mégcsak azt is kétségbe vonnám hogy a RAC-1 vendége volt az ügynök. Annál is inkább mivel tudtommal a RAC-1 katalán rádió, és a két nagy katalán lapon erről egy szó sem esik az elmúlt három napban.Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/ri ... 42867.html
Na ez most nemtudom,hogy megint NSO okosság,vagy tényleg ezt mondta az ügynök. Mindenesetre,ha igaz akkor nagyban másképp kell megítélni a mai focisták cselekedeteit és nyilatkozatait...
Kis túlzással, engem nem érdekel, hogy kik játszanak nálunk. Nyilván vannak játékosok akik szimpatikusabbak, de én egy csapatnak szurkolok, nem 11 játékosnak. Szerinted a nap mint nap megjelenő bombahírek hány százaléka épül valós alapokra?a nem kis rivalizáláson túl azért,mert olyan játékosokat csábítanak el,akik után mi is érdeklődünk és akiken részben talán a jövőbeli sikereink is múlnak..
lásd: ribery,villa,ibra például
ha az általunk kinézett játékosokra nem licitálnának,akkor egy nekem se lenne egy szavam se.
ezeket a nyilatkozatokat akkor hiszem el majd ha a játékos is ezt nyilatkozza. Az ügynököktől pedig egyenesen agybajt kapok.Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/ri ... 42867.html
Na ez most nemtudom,hogy megint NSO okosság,vagy tényleg ezt mondta az ügynök. Mindenesetre,ha igaz akkor nagyban másképp kell megítélni a mai focisták cselekedeteit és nyilatkozatait...
úgy értettem hogy egyszerre a pályán. a keretbe felőlem lehet 10 is.Yaya , Busquets , Ketia (És még Márquez is meg tudja oldani ezt a feladatot)
Yaya , Busquets , Ketia (És még Márquez is meg tudja oldani ezt a feladatot)dirtyjoe írta:2 VKP-nál a világon egy csapatba nincs több, max olyan ahol az irányító nem olyan támadó szellemű mint Kaká.
Ahogy a Madridistán se lesz elfogadva a Barcások véleménye.(Bár nemtudom minek erőlködöm úgyis bele lesz kötve. itt semmi sem lesz elfogadva ami Madridban történik..végeztem.)
Ezt a gyerekes stilust ne nekem add előMingyá megadom Laporta számát mond el neki is légyszi, hogy nincs értelme tárgyalni velük mert mindkettö marad a helyén.
Mingyá megadom Laporta számát mond el neki is légyszi, hogy nincs értelme tárgyalni velük mert mindkettö marad a helyén.marci. írta:Furcsa hireket olvashatsz..Mind2 marad a helyénEgyre több helyen látni azt, hogy Villa a miénk lesz, Ribéry pedig a Reálé.![]()
Furcsa hireket olvashatsz..Mind2 marad a helyénEgyre több helyen látni azt, hogy Villa a miénk lesz, Ribéry pedig a Reálé.
Igen..csak nem 1 Lass-Xabi/Diarra párosnála középpálya kb átjáróház lesz...
2 védekező 4 vagy több támadó ellen? (ebben benne vannak a TKP-sok és a szélső hátvédek is...) szted elég? a középpálya kb átjáróház lesz...dirtyjoe írta:Valószínűleg ez lesz, de nehogymár ne legyen elég 4 védő meg két védekező középpályás.4-2-3-1